bad_neo Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Здравейте , скоро ще излиза Star Wars III :нещо си . и много ми се искаше да си направя една скромна колекцийка на селия филм. Без проблеми свалих 1 и 2 част но 4,5,6 част са били в OLD_FTP/Moviez . a именно като гледам това "OLD FTP" май ме съществува вече(ами то има ама Star Wars там няма )..... И сега се чуда от каде да си сваля 4,5, и 6та част на филма . Някои може ли да ми помогне ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Здравейте , скоро ще излиза Star Wars III :нещо си . и много ми се искаше да си направя една скромна колекцийка на селия филм. Без проблеми свалих 1 и 2 част но 4,5,6 част са били в OLD_FTP/Moviez . a именно като гледам това "OLD FTP" май ме съществува вече(ами то има ама Star Wars там няма )..... И сега се чуда от каде да си сваля 4,5, и 6та част на филма . Някои може ли да ми помогне ???? <{POST_SNAPBACK}> Потърси в DC++ dc.evrocom.net:1111 Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Да гледаш STAR WARS EPISODE III Revenge of the Sith преди премиерата на РС, а не на голям екран е смъртен грях! Защо си разваляте удоволствието не разбирам?! На кино, на голям екран, с масивен звук - ето това е преживяването! А и филма още не е изтекъл до колкото знам - всичко което намери вероятно е NUKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.