chistacha Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Колко дни държи батерията на тоя телефон? И скоя батерия го продават, защото има и c380? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Батерия Li-Ion 860 mAh Време на разговор 10 ч. Време на готовност 770 ч. Смятай го , че 6 , 7 дена ще ти държи , макар че това 770 часа е доста нереално тва са 32 дена баси ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 Агресив,мислиш ли че не съм погледнал какво пише по сайтовете . Въпроса ми е към хората които са имали такъв телефон, защото наистина 770 часа са нещо космическо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ами аз имам такъв телефон! Честно казано, съм много доволен!Предният ми телефон пак беше Мото(V 3690), ама след 3 години и повече безотказна работа, взе че дисплеят сдаде багажа.Но пак си работи-ползвам си го и сега Та относно въпроса:батерията е доста яка-държи доста повече от предния ми телефон!Значи, пробвал съм го без да говоря-кара 10 дни Иначе с нормално говорене(4-5 мин. дневно) кара 1 седмица!За тези парички е супер!!!Има доста функции, които така и не ползвам!Може би недостатък са панелите, които нещо са май малко хлабави, ама всичко според цената!!Пак казвам за тези пари.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 Чак пък такъв проблем да са панелите.... Пък и за 180 кинта наистина смятам че си заслужава. Едни панели ще ги преживеем Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 A nqkoi da ima Motorola V600? Shtot sestra mi ima i kato cykam edin chas monopoly na neq i bateriqta svyrshva, ta mi e interesno tova normalno li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 pi6e 4e durji 6 dena oba4e ima edin problem tva vse pak e MOTOROLA puk kakto vsi4ki znaem motorolata si e motorola moje da te durji i 2 dena ne se znae.po dobre si vzemi siemens po dobri sa.as imam M55 i me durji 7 dena bez da go baram.tova e moq savet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 pi6e 4e durji 6 dena oba4e ima edin problem tva vse pak e MOTOROLA puk kakto vsi4ki znaem motorolata si e motorola moje da te durji i 2 dena ne se znae.po dobre si vzemi siemens po dobri sa.as imam M55 i me durji 7 dena bez da go baram.tova e moq savet <{POST_SNAPBACK}> OK,обаче доста модели на Siemens имат "забавени реакции"!Относно M55 не съм срещал оплаквания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.