malCHo Posted December 21, 2002 Share Posted December 21, 2002 Niakoi moje li da mi kaje kato iskam da uploadvam otivam ta m na UPLOAD vlizam si s nicka ot foruma i po-natatuka kvo da przvia? Mnogo shte sam blagodaren ako niakoi mi kaje che imam mnogo igri deto gi niama v saita i da gi uploadvam iskam. TKS predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 21, 2002 Share Posted December 21, 2002 Taka malCHo sega ste ti obqsnq.Po tozi na4in uploada e vse edno 4e mesti6 na HDD-to si.Pravi6 copy i posle paste.NO(vinagi ima edno golqmo NO)!Taka ako ti blockne PC-to ste "lapne6 pi6ki" kakto kazva edin moi poznat, koito lapna pi6ki 3 pyti podred .Zatova si svali pyrvo programkata FlashFXP ot site i s neq se uploadva po lesno i ima resume! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malCHo Posted December 21, 2002 Author Share Posted December 21, 2002 tkas shte probvam ako ne moga da go napravia pak shte se obadia Tanks pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 21, 2002 Share Posted December 21, 2002 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.