Tomahawx Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Абе мойто пингвинче е най-хубаво ама аз не съм за тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Общо взето много притеснителни девойки има в тоя форум Само не знам какво толкова крият... Или от какво толкова се срамуват... Мили дами - все хора сме тука - не ядем други хора като по някои острови Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Точно така...айде давайте снимки и тогава ще изберем най хубавата,а ако всички сте хубави(в което не се съмнявам хех) ще ви изберем всичките за мис варез ру Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Айде момичета,давайте си снимките .Ама то няма вече варез бе момчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Айде момичета,давайте си снимките .Ама то няма вече варез бе момчета! <{POST_SNAPBACK}> добре тогава Мис Евроком.нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Добре чакайте си някое момиче да даде снимки!!Имат си снимки ама е по-лесно да се криеш зад аватара!! Едит:А защо агитираш другите момичета да си дадат снимки а ти самата дадеш пример като първа покажеш твои снимки?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Добре чакайте си някое момиче да даде снимки!!Имат си снимки ама е по-лесно да се криеш зад аватара!! <{POST_SNAPBACK}> Е айде пък сега!Може някои да не искат да дават тук снимки,мен например който е поискал да ме види,по друг начин е искал име е видял,макар че няма значение,ама.... Пък и какво се карате сега,тем момичетата да не са много Приятно избиране! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Е айде пък сега!Може някои да не искат да дават тук снимки,мен например който е поискал да ме види,по друг начин е искал име е видял,макар че няма значение,ама.... Пък и какво се карате сега,тем момичетата да не са много Приятно избиране! <{POST_SNAPBACK}> По какъв начин точно те е видял , в натуралистично изражение или . Шегувам се, сега да не кажеш, че се заяждам Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Aми... Аватарът е правен с мои снимки, ако това е някакво улеснение за теб Колкото до конкурса - сам по себе си е абсурден... Пхахах... <{POST_SNAPBACK}> Ами теб те знам и съм те виждал няколко пъти така че съм улеснен Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Гласувам за нет_файтър, защото си е красавица, няма какво да се лъжем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Ето малско снимки от мен. Дано спрете да мрънкате. Тук съм вдясно. Тук очевидно съм посредата. Ей ма пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 tai kato nqma dostata4no info ot roda na pic:) samo snejko se prestra6i,glasuvam za neq i posle za vsi4ki ostanali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Нов глас за HEKTIK. Не знам... почна да ме кефи момичето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 snejko - Respect !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Трябва да се определи някаква награда, иначе тея конкурси загиват. Аз предлагам, на слечелилата конкурса мис варез.ру и спечелилия от мистър варез.ру наградата да е среща на двамата. Пък може по-нататък и романтична вечеря, ама за тяхна сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз поемам вечерята на мис-ката Мистъра да се оправя поединично хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз поемам вечерята на мис-ката <{POST_SNAPBACK}> Може ли и аз, може ли и аз. Предлагам наградата от конкурса да бъде студент от техническия с аватар пингвинче, млад амбициозен (алкохолик) скъсан по теоретична електротехника и електромеханични устройства. към наградата добавяме джапанки Boomerang и един пакет дъвки (втора употреба) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз пък поемам на миската Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз пък поемам на миската <{POST_SNAPBACK}> Мда то тва сигорно би го поела цялата мъжка част на форума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 ako ne e taina po kakvi kriterii se izbira? vsa6nost mai ne sam vijdala nikoq ot izbroenite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 ako ne e taina po kakvi kriterii se izbira? vsa6nost mai ne sam vijdala nikoq ot izbroenite... <{POST_SNAPBACK}> ra4e-f, тебе може да те преразгледам, миличка Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Мда.. няма никакви критерии, то затова не може да бъде излъчена победителка. Докато не се появят такива.. всеки ще продължи да си гласува по неговите критери и/или да пита по какъв се прави сравнението. Можете да продължите със спама Едит: Изхода от ситуацията е създателя на темата NightWolf да заяви точно какви са критериите а не във топика да пише: "самта тема говори за себе си". ако някъде из между страниците са споменати, нека да бъдато оповестени в топик-а. Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз пък поемам на миската <{POST_SNAPBACK}> И непобедителките в конкурса трябва да получат награда!Второ и трето място-reserved! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Мда.. няма никакви критерии, то затова не може да бъде излъчена победителка. Докато не се появят такива.. всеки ще продължи да си гласува по неговите критери и/или да пита по какъв се прави сравнението. <{POST_SNAPBACK}> За това нека сложим и предизвикателство. След като всички съфорумки смятат, че изглеждат добре (някои направо си го казват), да го докажат като изпратят някоя снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.