Jump to content
BulForum.com

Мис уарез.ру

NightWolf

Глас за мис Уарез.ру  

418 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Абе мойто пингвинче е най-хубаво ама аз не съм за тая тема :laughing:

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Общо взето много притеснителни девойки има в тоя форум

Само не знам какво толкова крият...

Или от какво толкова се срамуват...

Мили дами - все хора сме тука - не ядем други хора като по някои острови

Точно така...айде давайте снимки и тогава ще изберем най хубавата,а ако всички сте хубави(в което не се съмнявам хех) ще ви изберем всичките за мис варез ру :)

Айде момичета,давайте си снимките  :) .Ама то няма вече варез бе момчета! :blink:  :)

добре тогава Мис Евроком.нет

Добре чакайте си някое момиче да даде снимки!!Имат си снимки ама е по-лесно да се криеш зад аватара!!

Едит:А защо агитираш другите момичета да си дадат снимки а ти самата дадеш пример като първа покажеш твои снимки?? :confused

Добре чакайте си някое момиче да даде снимки!!Имат си снимки ама е по-лесно да се криеш зад аватара!!

Е айде пък сега!Може някои да не искат да дават тук снимки,мен например който е поискал да ме види,по друг начин е искал име е видял,макар че няма значение,ама.... :blink: Пък и какво се карате сега,тем момичетата да не са много :) :P Приятно избиране!

Е айде пък сега!Може някои да не искат да дават тук снимки,мен например който е поискал да ме види,по друг начин е искал име е видял,макар че няма значение,ама.... :blink:  Пък и какво се карате сега,тем момичетата да не са много :) :P  Приятно избиране!

По какъв начин точно те е видял :P , в натуралистично изражение или :confused :D . Шегувам се, сега да не кажеш, че се заяждам :D

Поздрави :punk

Aми... Аватарът е правен с мои снимки, ако това е някакво улеснение за теб ;)

Колкото до конкурса - сам по себе си е абсурден... Пхахах...

Ами теб те знам и съм те виждал няколко пъти така че съм улеснен :P

Нов глас за HEKTIK. Не знам... почна да ме кефи момичето... :love

Трябва да се определи някаква награда, иначе тея конкурси загиват. Аз предлагам, на слечелилата конкурса мис варез.ру и спечелилия от мистър варез.ру наградата да е среща на двамата. Пък може по-нататък и романтична вечеря, ама за тяхна сметка. :bgrin:

Аз поемам вечерята на мис-ката

Може ли и аз, може ли и аз.

:D

Предлагам наградата от конкурса да бъде студент от техническия с аватар пингвинче, млад амбициозен (алкохолик) скъсан по теоретична електротехника и електромеханични устройства.

към наградата добавяме джапанки Boomerang и един пакет дъвки (втора употреба)

Аз пък поемам  :hump: на миската  :P

Мда то тва сигорно би го поела цялата мъжка част на форума... :woot

Мда.. няма никакви критерии, то затова не може да бъде излъчена победителка. Докато не се появят такива.. всеки ще продължи да си гласува по неговите критери и/или да пита по какъв се прави сравнението.

Можете да продължите със спама ;)

Едит: Изхода от ситуацията е създателя на темата NightWolf да заяви точно какви са критериите а не във топика да пише: "самта тема говори за себе си". ако някъде из между страниците са споменати, нека да бъдато оповестени в топик-а. Благодаря за вниманието. :love

Мда.. няма никакви критерии, то затова не може да бъде излъчена победителка. Докато не се появят такива.. всеки ще продължи да си гласува по неговите критери и/или да пита по какъв се прави сравнението.

За това нека сложим и предизвикателство. След като всички съфорумки смятат, че изглеждат добре (някои направо си го казват), да го докажат като изпратят някоя снимка. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...