Jump to content
BulForum.com

Мис уарез.ру

NightWolf

Глас за мис Уарез.ру  

418 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ами като ревахте толкова много за снимка ето Ви моя фаворит тази дама не се нуждае от коментар! Така че ако искате да сте обективни..

За да избегна всякакви обвинения в пристрастие, казвам че нe се познаваме - за съжаление..

best - The girl

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply
Ами като ревахте толкова много за снимка ето Ви моя фаворит тази дама не се нуждае от коментар! Така че ако искате да сте обективни..

За да избегна всякакви обвинения в пристрастие, казвам че нe се познаваме - за съжаление..

best - The girl

brei Veli bila cqlo biju bre... :love

ne sum gledal drugite...no te podrepqm... :punk

best - The girl

Nice :D :)

Ами аз бих дал гласа си за Фарел ако не бях дал нул воте преди време :cry :cry

best - The girl

А стига бе! :) А пък аз с всичкия си късмет май се оказа, че съм гласувал(не в пола, а в темата) за мъж (shadowhand)! :cry Голям късмет!!!! :cry

Доживях да видя снимката на Veli, не че ме интересува особено много... ама нали да си чешем пръстите тук.

Едит: нека добавя и това че всяка една жена си има своя чар и затова е почти невъзможно да кажем коя е най.. трябва да има някакви други качества за да е мис. ;)

А стига бе! :) А пък аз с всичкия си късмет май се оказа, че съм гласувал(не в пола, а в темата) за мъж (shadowhand)!  :cry Голям късмет!!!! :cry

е аз си го знам, че е мъжко. спокойно, просто се лигавех

Благодаря на всички, които отценяват нейната красота, дължим много на нейните умения във този форум и всичко свързано с ЕК, не е само до външност.

Моля Вели да ме извини за това, че си позволих да поствам нейна снимка без разрешение, просто не се сдържах...

Бреей. Veli била голяма симпатяга. Знаех си че трябва да гласувам за нея. :P По принцип гласувах заради аватара й. Много ми харесва нейното пингвинче. :)

Нямате си и идея колко снимки имаше Вели в warez.ru сървъра ;). Друг въпрос е кои се е сетил да гледа където трябва :D.

ne se karaite be...

moeto magarence e nai-hubavo i zatapva tiq pingvini...

moje e da mujko...no e s char... :P

Да ама колега aph3x това е за мис варез. Мисля че не си за тук. ;) Иначе може би щях да гласувам за теб по колегиалност. Ама верно си го охранил малко. Пуснало е малко шкембеенце. :D

Сега видях че Veli си е махнала пингвинчето. :(

Иска ми се да гласувам , ама като нита една от изброените не съм я виждал? Не става някак си.

Иска ми се да гласувам , ама като нита една от изброените не съм я виждал? Не става някак си.

Давай RANDOM!!!Не бе, бъзик.Гласувай по мнението, което си си съставил за съответната миска от форума...

Добре...много ми е интересно като не знам кое момиче как изглежда как да гласувам за нея...няма ли поне по една маничка снимчица да постнете...скръндзи!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...