trent Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами като ревахте толкова много за снимка ето Ви моя фаворит тази дама не се нуждае от коментар! Така че ако искате да сте обективни.. За да избегна всякакви обвинения в пристрастие, казвам че нe се познаваме - за съжаление.. best - The girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами като ревахте толкова много за снимка ето Ви моя фаворит тази дама не се нуждае от коментар! Така че ако искате да сте обективни..За да избегна всякакви обвинения в пристрастие, казвам че нe се познаваме - за съжаление.. best - The girl <{POST_SNAPBACK}> brei Veli bila cqlo biju bre... ne sum gledal drugite...no te podrepqm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами като ревахте толкова много за снимка ето Ви моя фаворит тази дама не се нуждае от коментар! Така че ако искате да сте обективни..За да избегна всякакви обвинения в пристрастие, казвам че нe се познаваме - за съжаление.. best - The girl <{POST_SNAPBACK}> Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами аз бих дал гласа си за Фарел ако не бях дал нул воте преди време Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами като ревахте толкова много за снимка ето Ви моя фаворит тази дама не се нуждае от коментар! Така че ако искате да сте обективни..За да избегна всякакви обвинения в пристрастие, казвам че нe се познаваме - за съжаление.. best - The girl <{POST_SNAPBACK}> А стига бе! А пък аз с всичкия си късмет май се оказа, че съм гласувал(не в пола, а в темата) за мъж (shadowhand)! Голям късмет!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 brei Veli bila cqlo biju bre... ne sum gledal drugite...no te podrepqm... <{POST_SNAPBACK}> Дам... на същото мнение съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Доживях да видя снимката на Veli, не че ме интересува особено много... ама нали да си чешем пръстите тук. Едит: нека добавя и това че всяка една жена си има своя чар и затова е почти невъзможно да кажем коя е най.. трябва да има някакви други качества за да е мис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 А стига бе! А пък аз с всичкия си късмет май се оказа, че съм гласувал(не в пола, а в темата) за мъж (shadowhand)! Голям късмет!!!! <{POST_SNAPBACK}> е аз си го знам, че е мъжко. спокойно, просто се лигавех Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Благодаря на всички, които отценяват нейната красота, дължим много на нейните умения във този форум и всичко свързано с ЕК, не е само до външност. Моля Вели да ме извини за това, че си позволих да поствам нейна снимка без разрешение, просто не се сдържах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 освен shadowhand да се поразголи малко. <{POST_SNAPBACK}> Аз да не съм някоя курва?! Ама моля ви се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз да не съм някоя курва?! Ама моля ви се! <{POST_SNAPBACK}> Голям смях наистина,ама те не знаят,че shadowhand е мъж.Може би аватара заблуждава донякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Бреей. Veli била голяма симпатяга. Знаех си че трябва да гласувам за нея. По принцип гласувах заради аватара й. Много ми харесва нейното пингвинче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Нямате си и идея колко снимки имаше Вели в warez.ru сървъра . Друг въпрос е кои се е сетил да гледа където трябва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ваоб6те не знам за ко стаа вапрос не сам виждал нито 1 от вапросните ама стрелях на тамно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 От изброените Джейн Доу е най готината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 По принцип гласувах заради аватара й. Много ми харесва нейното пингвинче. <{POST_SNAPBACK}> Ами моето пингвинче да не е ялово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 ne se karaite be... moeto magarence e nai-hubavo i zatapva tiq pingvini... moje e da mujko...no e s char... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Да ама колега aph3x това е за мис варез. Мисля че не си за тук. Иначе може би щях да гласувам за теб по колегиалност. Ама верно си го охранил малко. Пуснало е малко шкембеенце. Сега видях че Veli си е махнала пингвинчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 От изброените Джейн Доу е най готината. <{POST_SNAPBACK}> Дай снимка де Василе, иначе няма да дойда на срещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Дай снимка де Василе, иначе няма да дойда на срещата <{POST_SNAPBACK}> Нямам снимка аз съм я виждал само на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Иска ми се да гласувам , ама като нита една от изброените не съм я виждал? Не става някак си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Иска ми се да гласувам , ама като нита една от изброените не съм я виждал? Не става някак си. <{POST_SNAPBACK}> Давай RANDOM!!!Не бе, бъзик.Гласувай по мнението, което си си съставил за съответната миска от форума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Гласувах за Снежко, но мисля, че и Shalome трябваше да е включена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Аз за Chicatillo:) Много ме кефи, а почти не поства във форума...Любов..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Добре...много ми е интересно като не знам кое момиче как изглежда как да гласувам за нея...няма ли поне по една маничка снимчица да постнете...скръндзи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.