Jump to content
BulForum.com

Мис уарез.ру

NightWolf

Глас за мис Уарез.ру  

418 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

От днес офицялно вече страдам от недостиг на калций в китките. Оказа се че съм гласувал за snatch. NightWolf кучеееееее... :D  :P

Поне базик да става :D

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply
Абе къде са тия мързели от D.O.J.S., когато НАИСТИНА има работа за тях :Р

Внимавай какво си пожелаваш! :P

Слагам го заради твоя пост :)

DOJD.jpg

Како Снежке,ами пусни тема за Мистър де!!Ако имало това,ако имало онова :)

Пуснете една да видим какво ще стане :lol: (аз ще си сменя даже снимката в профила с възможно най-скорошна). :D

Абе къде са тия мързели от D.O.J.S., когато НАИСТИНА има работа за тях :Р

И аз протестирам!!!

(Макар че ако има тема за Мистър ще се позабавлявам :devil )

Със стара, с нова...все печелиш...

Тогава няма да участвам - не съм кой знае какво,че да участвам в подобни мероприятия ;)

Преди месец в гениалния форум на data.bg имаше същата простотия обаче там девойките си бяха дали снимки имаше инфо за всяка от тях. Тук работата е много наредена защото има само за избор 10 момичета (бтв имам съмнение дали всички изброени са Miss) няма снимки ...пък и едва ли те самите искат да участват в това съреднование (никъде не пише че те са съгласни). Аз губя право на глас :)

null vote.

Не е истина как се радвам че видях магарето. :)

Би трябвало да е за цялата тема, не само заради един пост.

Да ти имам и тъпото чувство за хумор!Много си интересен да знаеш сигурно целия форум ти се възхищава за готиния лаф, а и изобщо за темата!

ти да не се обиди :confused още в инфото написах че е простотия ....не съм имал намерение да се хареса ;) не се заблуждавай от "свежо" ....

Извинявам се за леко хапливия си коментар, но що за идиотщина е това - да гласуваш за ник.....

Мда, мда съгласен... Нулев вот... :love

Мда, мда съгласен... Нулев вот... :love

Kak da ne e nulev, kato nikoi ne znae za kogo da glasuva. I az ne bih glasuval bez da poznavam kandidatkite. Logi4no e. Kato iskate da pravite konkurs Mis "Warez.Ru", obiavete go vyv foruma, napravete edno malko sait4e niakyde za da moje koito iska da u4astva da se registrira, opredelete edin srok za registracia i edin kraen srok za glasuvane. Tova e.

P.S. - Sorry za 6liokavicata, no niamam kirilica na pc-to na rabota.

P.S.S. - Niakoi moje li da mi obiasni kakvo e tova "K.A.L.E."???

Добре де мамка му, всички пищите, че темата е тъпа(да и аз така мисля), но явно не е чак толкова голяма простотия защото:

1. В анкетата има 170 гласа

2. Още не са я затворили.

Ако смятате че темата е тъпа, просто не пишете в нея.(точка :P )

NO VOTE az polvonata ne giznam na kvo mqsat a i kakvo se izbira v misskata ? krasota ili vpechetleniqt ot foruma ?

NO VOTE az polvonata ne giznam na kvo mqsat a i kakvo se izbira v misskata ? krasota ili vpechetleniqt ot foruma ?

Може би второто. При липса на снимки едва ли всеки ще може да каже коя от списъка най-добре изглежда.

Имам предчуствие,че скоро ще се създаде и анкета за най-тъпа тема.Ако това се случи тази ще е на едно от първите места.

• 4 weeks later...

Колежката Е.Т. отсъства от списъка! КОРУПЦИЯ в журито усещам!

Гласувах за fluffy, за да и мине тъпанчето по-бързо! :D

Най-добре е като няма снимка, да се гласува по аватар и по любезност във форума. :) Обаче трябва някой да занули гласуването.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...