Jump to content
BulForum.com

Мис уарез.ру

NightWolf

Глас за мис Уарез.ру  

418 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply
То хуу си направим мистър ама аз нямам една трезва снимка :blushing:

Ще чакаш Мистър warez.ru (Пиянска версия) тогава.

П.С. на аватара ти каква е тая жена? от къде е?

В текущия Poll - Null Vote.

Предполагам стана ясно че не гласуваме за характеристики на нормални мис-ки, а за това което единствено виждаме от тях във форума - постове. Оригиналност, забавност, качество и тн...

Глас за HEKTIK B)

аз пък гласувам за milk от www.e-bane.net, щом ще съдим само по постовете.

иначе всяка от изброените в тази класация, както и неизброените, в един или друг момент ми е доставила голямо удоволствие, докато съм четял техните постове из този форум (коя със смях, коя с "женска логика", коя с упоритост, коя с нещо друго). така че не виждам 'що трябва да поощряваме едни и да пренебрегваме други, нали уж се борим за равенство?!

аз не мога с чисто сърце да гласувам само за една затова => нулл воте!

е то не може така. трябва да ги видим всички по-бански и тогава да преценим :devil

Абсолютно правилно :punk Дори трябва да и ма по 3 снимки за трите кръга - по бански , дневно и вечерно облекло :punk ;) :P

Ъъъ...Много непълен poll.

Не гласувам.Иначе BirthDecline, snejko, HEKTIK, Chicatillo, Veli.

Като BirthDecline rulz!! :love

аз лично гласувах за Вели , но просто еи така нито я познавам нито нищо ...... а ве поне даите снимки и тогав да видим , то така не може да се прецени ....... :angry1

супер чекиджии сте. няма спор. пълни мизерабли, както се изразява един приятел :)

аз съм си за голямата ми любов - HEKTIK :)

супер чекиджии сте. няма спор. пълни мизерабли, както се изразява един приятел :)

аз съм си за голямата ми любов - HEKTIK :)

Да припозная ли себе си в ролята на "един приятел"?

Иначе то твойта голяма любов, като гледам, е и чужда голяма любов...чак да ме е страх да кажа, че и аз бих гласувал за нея...

Много трудно :)

Аз съм виждал на живо само BlackWinterDay,която е великолепна и голям симпатяга.Снежко имаше една прекрасна снимка с едно лъвче :) Хектик членува в К.А.Л.Е. и ми е страшно симпатична.На Вели съм безкрайно благодарен за филмите :). Не мога и да не отбележа смислените постове на Еви и Jane_Doe ,особенно като се има в предвид възрастта им :) Със сигурност има и други ,но в момента не се сещам за тях,надявам се по-късно,да допълня списъкът :) При толкова равностойни кандидатки реших да не гласувам,за да няма обидени (нали знаете за какво е избухнала Троянската война :) ) .

Но ако все пак ме задължат , гласът ми отива директно за juji заради исключителните и постове :punk (това на профила ти ли си ? :) ).

P.S. Ако има мистър warez.ru ,гласувам за Grimjaur ,защото е най-тих,най-кротък,най-спретнат и красив :)

Много трудно :)

Но ако все пак ме задължат , гласът ми отива директно за juji заради исключителните и постове  :punk (това на профила ти ли си ? :) ).

след като си гласувал за жужи, защо има само един глас (моя) :blink:

:ПП ако има мистър уарез.ру бих гласувал за себе си :love

гери^^ и Вели много ме кефят с тяхните пост-ове и сматам, че ще са много готини по принцип. Останалите да не се обиждат, но от както съм във форума те двете са ми направили най-голамо, добро впечатление!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...