pi4aga Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 гласувам за себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 гласувах за жужи, щото май саммо нея познавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 То хуу си направим мистър ама аз нямам една трезва снимка Ще чакаш Мистър warez.ru (Пиянска версия) тогава. П.С. на аватара ти каква е тая жена? от къде е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 В текущия Poll - Null Vote. Предполагам стана ясно че не гласуваме за характеристики на нормални мис-ки, а за това което единствено виждаме от тях във форума - постове. Оригиналност, забавност, качество и тн... Глас за HEKTIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Гласуваш като мен - с музикални пристрастия... Chicatillo президент! Mike Oldfield за премиер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 аз пък гласувам за milk от www.e-bane.net, щом ще съдим само по постовете. иначе всяка от изброените в тази класация, както и неизброените, в един или друг момент ми е доставила голямо удоволствие, докато съм четял техните постове из този форум (коя със смях, коя с "женска логика", коя с упоритост, коя с нещо друго). така че не виждам 'що трябва да поощряваме едни и да пренебрегваме други, нали уж се борим за равенство?! аз не мога с чисто сърце да гласувам само за една затова => нулл воте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Аре всички да си пуснат по една снимка и да ги видим кат майка ги е родила. . Аз на сляпо не гласувам! <{POST_SNAPBACK}> Ми ако ги видиш и ослепееш глас за това момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 е то не може така. трябва да ги видим всички по-бански и тогава да преценим <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно правилно Дори трябва да и ма по 3 снимки за трите кръга - по бански , дневно и вечерно облекло Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ми ако ги видиш и ослепееш глас за това момиче <{POST_SNAPBACK}> мноо хитро ама аре верно момиченцата да пуснат по някоя снимка,а?(освен ако не са грозни кат сатаната) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 тука яко подмазване става май модераторката и администраторката водят убедително Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 stranno,na men postoqnno mi vikat 4e sam bila pi4!are stiga ve4e!glasuvam za Pechenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ъъъ...Много непълен poll. Не гласувам.Иначе BirthDecline, snejko, HEKTIK, Chicatillo, Veli. Като BirthDecline rulz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 hektik Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 То май най-хубавата е няма а ? Това е тя.(ако снимката е нейна разбира се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 аз лично гласувах за Вели , но просто еи така нито я познавам нито нищо ...... а ве поне даите снимки и тогав да видим , то така не може да се прецени ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 супер чекиджии сте. няма спор. пълни мизерабли, както се изразява един приятел аз съм си за голямата ми любов - HEKTIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ми айде поне некви снимчици да видим де Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 аз не мога да гласувам за име.Наистина трябва да видя снимка, ако не друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 хаиде даите снимки де Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Chicatillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 супер чекиджии сте. няма спор. пълни мизерабли, както се изразява един приятел аз съм си за голямата ми любов - HEKTIK <{POST_SNAPBACK}> Да припозная ли себе си в ролята на "един приятел"? Иначе то твойта голяма любов, като гледам, е и чужда голяма любов...чак да ме е страх да кажа, че и аз бих гласувал за нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Глас за сестрата на snatch която чат-пат постваше във форума с неговия ник (няма да уточнявам коя от двете-тя си знае ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Много трудно Аз съм виждал на живо само BlackWinterDay,която е великолепна и голям симпатяга.Снежко имаше една прекрасна снимка с едно лъвче Хектик членува в К.А.Л.Е. и ми е страшно симпатична.На Вели съм безкрайно благодарен за филмите . Не мога и да не отбележа смислените постове на Еви и Jane_Doe ,особенно като се има в предвид възрастта им Със сигурност има и други ,но в момента не се сещам за тях,надявам се по-късно,да допълня списъкът При толкова равностойни кандидатки реших да не гласувам,за да няма обидени (нали знаете за какво е избухнала Троянската война ) . Но ако все пак ме задължат , гласът ми отива директно за juji заради исключителните и постове (това на профила ти ли си ? ). P.S. Ако има мистър warez.ru ,гласувам за Grimjaur ,защото е най-тих,най-кротък,най-спретнат и красив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Много трудно Но ако все пак ме задължат , гласът ми отива директно за juji заради исключителните и постове (това на профила ти ли си ? ). <{POST_SNAPBACK}> след като си гласувал за жужи, защо има само един глас (моя) :ПП ако има мистър уарез.ру бих гласувал за себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 гери^^ и Вели много ме кефят с тяхните пост-ове и сматам, че ще са много готини по принцип. Останалите да не се обиждат, но от както съм във форума те двете са ми направили най-голамо, добро впечатление!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.