NightWolf Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Името на темата сама говори за себе си....ако избора ви е "друга" просто посочете ,щото аз други "мис" в тоя форум не съм виждал Едит: Изхода от ситуацията е създателя на темата NightWolf да заяви точно какви са критериите а не във топика да пише: "самта тема говори за себе си". ако някъде из между страниците са споменати, нека да бъдато оповестени в топик-а. Благодаря за вниманието. съжелявам ,трябваше да прочетеш първите 2-3 страници Критерия не е "красота " а "постове" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 net_fighter=>Други Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 е то не може така. трябва да ги видим всички по-бански и тогава да преценим Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 е то не може така. трябва да ги видим всички по-бански и тогава да преценим <{POST_SNAPBACK}> а помоли ли се хубаво затова ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 е то не може така. трябва да ги видим всички по-бански и тогава да преценим <{POST_SNAPBACK}> По бански пък и без... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Как да знаем като повечето не сме ги виждали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Кога ще се прави тема за Мистър, че да се включа и аз в класацията Иначе по темата.. ми не знам.. никоя не съм виждала лайв btw освен за мен, знам и за Birth Decline, че е момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 Как да знаем като повечето не сме ги виждали <{POST_SNAPBACK}> давай насляпо ако искаш може да им искаш снимки да ми ги дадеш и да ги сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 И Вели , и Чикатило , и нет_файтър ме кефят (като характер , постове и т.н) - "загуба на глас" . Ама не мога да гласувам така , като не познавам нито една от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 давай насляпо ако искаш може да им искаш снимки да ми ги дадеш и да ги сложа <{POST_SNAPBACK}> Немога, срам ме е Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Как да знаем като повечето не сме ги виждали <{POST_SNAPBACK}> Гласуваш като мен - с музикални пристрастия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Искам снимки тогава давам глас Има и една сачма ludoto_mimi , мисля че така и беше ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Аре всички да си пуснат по една снимка и да ги видим кат майка ги е родила. . Аз на сляпо не гласувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Пък и нямаше да е зле първо да се питат въпросните девойки дали са съгласни да са "номинирани" за мис , преди да се пуска такава тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 И за кой да гласувам, като тези които съм ги виждал на снимка не ми харесват, а другите дори незнам какви им са очите. Виж на Chicatillo снимката е хубава, ама до колкото знам това не е тя. Така че пак на стартова позиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Еми в някои профили има снимки, на мен лично една много ми хареса, ама знам ли чия е Nightwolf, поне някаква награда да беше измислил Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Еми в някои профили има снимки, на мен лично една много ми хареса, ама знам ли чия е Nightwolf, поне някаква награда да беше измислил <{POST_SNAPBACK}> лично ще спонсорирам наградата===>кроки с играчкА Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Може ли играчката за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 И за кой да гласувам, като тези които съм ги виждал на снимка не ми харесват, а другите дори незнам какви им са очите. Виж на Chicatillo снимката е хубава, ама до колкото знам това не е тя. Така че пак на стартова позиция. <{POST_SNAPBACK}> Ако снимката е същата,това е Айми Лий,вокалистката на Evanescence Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 Може ли играчката за мен <{POST_SNAPBACK}> може разбира се ,а зрънчото ще е за мен бай да уей , айде да си направим мистър снимки на froldo@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 То хуу си направим мистър ама аз нямам една трезва снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 мммм тряя да се прегледат по обстойно но от постовете съдя гери^^ не е лоша ко да каа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 poll-a e nepulen Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 ми ... Rennie BirthDecline Jeniiiiiiii и 3-те ми харесват повече от тези дето са дадени като избор за гласуване ... (нищо лично ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 poll-a e nepulen <{POST_SNAPBACK}> възхищавам се на наблюдателността ти мможе да се дават само по 10 възможни отговора ,затова е и "друга" ...аз ще едитвам главния пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.