Jump to content
BulForum.com

Мис уарез.ру

NightWolf

Глас за мис Уарез.ру  

418 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Името на темата сама говори за себе си....ако избора ви е "друга" просто посочете ,щото аз други "мис" в тоя форум не съм виждал ;)

Едит: Изхода от ситуацията е създателя на темата NightWolf да заяви точно какви са критериите а не във топика да пише: "самта тема говори за себе си". ако някъде из между страниците са споменати, нека да бъдато оповестени в топик-а. Благодаря за вниманието.

съжелявам ,трябваше да прочетеш първите 2-3 страници ;) Критерия не е "красота " а "постове" ;) :wub: :love

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Кога ще се прави тема за Мистър, че да се включа и аз в класацията ;) :P :lol:

Иначе по темата.. ми не знам.. никоя не съм виждала лайв :(

btw освен за мен, знам и за Birth Decline, че е момиче :P

И Вели , и Чикатило , и нет_файтър ме кефят (като характер , постове и т.н) - "загуба на глас" . Ама не мога да гласувам така , като не познавам нито една от тях :(

Пък и нямаше да е зле първо да се питат въпросните девойки дали са съгласни да са "номинирани" за мис , преди да се пуска такава тема...

И за кой да гласувам, като тези които съм ги виждал на снимка не ми харесват, а другите дори незнам какви им са очите. Виж на Chicatillo снимката е хубава, ама до колкото знам това не е тя. Така че пак на стартова позиция. :)

Еми в някои профили има снимки, на мен лично една много ми хареса, ама знам ли чия е :)

Nightwolf, поне някаква награда да беше измислил

Еми в някои профили има снимки, на мен лично една много ми хареса, ама знам ли чия е :)

Nightwolf, поне някаква награда да беше измислил

лично ще спонсорирам наградата===>кроки с играчкА :woot

И за кой да гласувам, като тези които съм ги виждал на снимка не ми харесват, а другите дори незнам какви им са очите. Виж на Chicatillo снимката е хубава, ама до колкото знам това не е тя. Така че пак на стартова позиция. :)

Ако снимката е същата,това е Айми Лий,вокалистката на Evanescence :)

poll-a e nepulen

ми ...

Rennie

BirthDecline

Jeniiiiiiii

и 3-те ми харесват повече от тези дето са дадени като избор за гласуване ... (нищо лично :) )

poll-a e nepulen

възхищавам се на наблюдателността ти :D мможе да се дават само по 10 възможни отговора ,затова е и "друга" ...аз ще едитвам главния пост ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...