aJ|eKc Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 cukam si az takuf .. po eno vreme stigam 2-3 misiq ... stava vupros za nqkvi pojari 4e mojelo da izbuhne ... i to4no mi pi6e 4e ima pojar ... i ma izhvurlq ot igrata ... slojih versiq 1.10 pa su6toto izhvurlqne .. na low details si4ko probvah.. iok... nqkoi da ima ideq ot kvo e i kak moje da se opravi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Tova na voennata kampani ili na tazi deto e za mirni hora i sabirash seno? Btw az i na 2te sam pone na 10ta misiq i ne sam vidql takova neshto... Edit: Da ne e problem s vaprosniq zvuk...ako te izstrelva vseki pat na 1 i sushto mqsto pri to4no edin zvuk...moje da e ot tova...moje da probvash kato mahnesh uskorenieto na zvuka ot dxdiag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 сложи crackfix-а за 1.1 ъпдейта, който така "случайно" се намира в папката на играта. Проблемът е в "bad crack" от страна на Hoodlum при кракването на 1.1 ъпдейта и затова изкараха crackfix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 kak sa kazva faila to4no ....ot datata q svalqh igrata .. ne vidqh crackfix.,. zna4i kato si bi4a free si e perfect .. ama na misiite me izhvurlq .. sq probvah voennata .. svur6va film4eto i briefinga i to4no ma puska da igraq i me dropi pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Hodi v gamecopyworld.com i si go drupni crackfix-a ot tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Аз имам проблем от друго естество. реших да пробвам играта.. не съм играл предната част, но като видях че е симулация на обсади и живота в замък, се заинтересувах. та въпроса ми е следния. изиграх туториала.. там не ме научиха много неща... само, че трябва да имам гранари и склад да слагам ресурса. та пуснах си аз първата мисия от мирните.. дето трябва да се наглежда замъка. пускам се да играя.. почвам да си строя това онова.. да тествам всичко за какво е. по едно време рейтинга ми почва да пада и стига 0. трябва да почна да им давам пари и двойни порции храна, за да се върнат хората. имах храна и всичко.. незнам защо избягаха и ми падна рейтинга. забелязах само 2 неща с които така или иначе не можах да се справя. 1-во на средата на града ми имаше 3 купчини.. приличаха на сено и над тях имаше зеленикаво облаче (предполагам, че означава лоша миризма или някаква зараза). от него постояно ми пишеше -2 (с иконката за рейтинга.. онзи череп ли е какво е там). та предполагам, че затова ми падаше рейтинга. не намерих начин как да ги махна и хората избягаха. после видях и друг проблем. едни кретени постоянно ми крадяха храната. направих армия. сложих я пред гранарито.. пак крадяха. направих съд и къща за мъчения. направих бесило и маска на срама.. белкем се оцаферят и спрат да ме крадат, но те си продължиха най-нагло да ми изнасят сиренето, меда и ябълките. направих всичките сгради, но купчините и крадците си оставаха.по едно време останах без работници и храна. не можех да ги подкупя да се върнат, защото нямах с какво да ги храня. хората работеха, но тия постоянно крадяха. решение на проблема не намерих. та ако може някой по-вещ да ме светне по въпроса, защото и нещо като отдел по чистотата не намерих. прегледах сградите 5 пъти и пак не намерих нищо подходящо. бях на ръба да изтрия играта, но реших да си пусна и една битка преди това.. да видя какво е. дано докато някой ми отговори не се откажа, защото и без това нямам място да си инсталирам Pariah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Tova, koeto si go zabelqzal e "golqmata nujda na horata" stroi se Gong Pit i daden 4ovek gi sabira vav vaprosnata qma. Za krajbite ako shte otvsqkade okolo granaryto da imash voinici vse taq...stroish razni uredi za istezavane i sadilishte i shte vidish kak naburzo shte padnat krajbite. Ne sam siguren, no ima i guard post, koito ne znam dali doprinasq sashto za tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Tova, koeto si go zabelqzal e "golqmata nujda na horata" stroi se Gong Pit i daden 4ovek gi sabira vav vaprosnata qma. Za krajbite ako shte otvsqkade okolo granaryto da imash voinici vse taq...stroish razni uredi za istezavane i sadilishte i shte vidish kak naburzo shte padnat krajbite. Ne sam siguren, no ima i guard post, koito ne znam dali doprinasq sashto za tova Guard Post май беше при сградите за укрепяне. май е нещо към стените, а тия всичките неща дето каза ги направих и тия пак продължаваха да си крадят. колкото до купчините... мерси вчера си пуснах една битка да водя, но нещо не можах да разбера какво стана. катапултите караха на близко... по-далечнити стени не можеха да ги разбият каквото и да ставаше. стрелците не искаха да стрелят по стрелците на стената.. абе изобщо.. трагедия. накрая пуснах рицарите на юруш по онзо горе на кулата.. и спечелих. скучно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Hehe...gubeshti taktiki polzvash Ina4e kato cuknesh na knigata i tam razgledai, pishi si na edno mqsto Crime...kogato e pove4e ot 0, zna4i trqbva da pravish uredi za mu4enie i dr podovni, za da plasish naroda Ina4e za bitkite...strelcite ti ne mogat da strelqt po onezi gore, poneje tezi gore sa dobre zashtiteni...trqbva da gi zakarash tvoite mnogo blizo do stenata i togava po4vat da strelqt i te(tuk idealno se vijda smisula ot visoki steni i kuli). Katapultite si strelqt po stenite ot dostatu4no golqma distanciq, ne znam zashto pri teb ne e stanalo. Drug na4in da prevzemesh vraja stena e s Tunnelers...tezi gadove si kopat tunel i podkopavat i srutvat stenata. Tazi misiq e bila lesna...na trudnite takav urush nqma kak da stane. Nai-malkoto arbalet4icite shte ti vidqt smetkata predi da si stignal do kulata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 ми беше от онези дето си избираш една крепост по картинки и я нападаш с дадената ти армия. тази беше някаква дървена с един ред стена и огромен двор. тъпите катапулти стреляха по стената в началото, но другите стени бяха на по-високо и трябваше да ги приближа още, за да могат да стрелят и по тях, а като ги приближих.. лъковете ми иб** м**ата. пък тоя таран докато го закарам.. останах без него. стрелците и арбалетите измряха безцеремонно и без да убият абсолютно никой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Tarpenie mu e maikata i pravilen zahod v napadenie. V tazi igra ne e prosto do tova koi ima pove4e voinici, a i do tova koi kak se e ukrepil i kak e razpolojil armiiqta si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassko Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ами да ви питам Stronghold 2 от къде сте си го издърпали? Аз го свалих от gamez.com.tw но изглежда .bin фаила нещо не е на ред щото ми дава гешка при AUTORUN а като се опитам да го инсталирам от Setup в Disc1 направо ми забива компа. Появявал ли се е на някой тоя проблем и как да го реша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 появи се.. и си пуснах сетъпа от диска и си тръгна съвсем нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ами да ви питам Stronghold 2 от къде сте си го издърпали? Аз го свалих от gamez.com.tw но изглежда .bin фаила нещо не е на ред щото ми дава гешка при AUTORUN а като се опитам да го инсталирам от Setup в Disc1 направо ми забива компа. Появявал ли се е на някой тоя проблем и как да го реша! <{POST_SNAPBACK}> Ако си го записвал на диск, може той да е проблема Опитай да маунтнеш bin-овете, ако не си го опитал Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ако си го записвал на диск, може той да е проблема Опитай да маунтнеш bin-овете, ако не си го опитал не е той проблема. ауторъна си крашва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Taka e...crashva si. Ama tova ne pre4i da napravish desen click, explore i posle ot tam double click na setup.exe . Ama malko improvizaciq i misal se iska Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassko Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Пробвах със D-tools i Аlcohol, ефекта е един и същ и за двата диска. Даже и на Win98 го прави. За пръв път ми се случва такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 колко човека и колко пъти е нужно да ти кажат, че си има проблем и си крашва и ако се инсталира директно от сетъп файла .. всичко си е наред? ако има нужда от още някой кажи.. да намерим 1-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassko Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Проблема ми е както писах по-горе, че като пробвам от: \\Disk1\SETUP.exe - Компютъра забива! (и при ХР и при 98)!!! Единствено не съм пробвал да го записвам на диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Проблема ми е както писах по-горе, че като пробвам от: \\Disk1\SETUP.exe - Компютъра забива! (и при ХР и при 98)!!! Единствено не съм пробвал да го записвам на диск. проблема си е единствено при теб тогава. ако си го теглил на архиви.. разархивирай ги пак, но не би трябвало да има грешка щом при разархивирането не я е показало, но пък от друга страна.. друго решение няма. ако и след повторно разархивиране не стане.. тогава грешката значи е в операционната ти система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Значи,ето го следния проблем : Инсталирах си играта,копирах крака и HOODLUM.Пускам играта и ми се появява следният проблем,показан по-долу на скрийншота.Искам да питам дали е задължителен ъпдейта за да се оправи този проблем или не е от това?! 10x in advance SCREENSHOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.