CyberHill Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 85лв е цената , с 12 месеца гаранция е още , оригиналния софтуер , кабели , кутии и всичко останало. Цената е абсолютно крайна! Ето го и него : http://www.linuxbelgiumshop.be/en/index_de...=HWPCTVC-b47440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Към кой е гаранцията ? Защо го продаваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 Към кой е гаранцията ? Защо го продаваш ? <{POST_SNAPBACK}> Ми купих го от магазин 'Актив' на бул. Мария Луиза м/у Авеню и Дюърс. А го продавам защото не ми трябва и на този етап ми е по важно да си направя upgrate на PC-то. Купих го 90лв ( ако те интересува де ) . Ако искаш мога да ти сканирам гаранционната карата. едит: Даже това е цена с доставка в рамките на града Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Az imam su6tiq tuner mnogo e dobur. Nikakvi oplakvaniq ... A i Capture-a mu e mnogo dobur (za tiq pari) Spored mene cenata e razumna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Дам. тунера наистина е много добър. Аз ги продавам същите на 80лв. чисто нови с една година гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Hva6ta li si4ki programi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 Не хваща 3 Разбира се че хваща всички програми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 ...Spored mene cenata e razumna <{POST_SNAPBACK}> Как прецени, че цената е разумна?! Този тунер може да се купи за 76 лв. от фирма Argus например! А следа като е излязъл от магазина си има неписано правило че цената му не може да е същата (в случая и по-висока) от тази в магазина. Това че е купен от магазин с по-голяма надценка не оправдава и по-високата цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Как прецени, че цената е разумна?!Този тунер може да се купи за 76 лв. от фирма Argus например! А следа като е излязъл от магазина си има неписано правило че цената му не може да е същата (в случая и по-висока) от тази в магазина. Това че е купен от магазин с по-голяма надценка не оправдава и по-високата цена! <{POST_SNAPBACK}> Cenata e razumna sprqmo tazi za koqto TOI (CyberHill) go e kupil !!! A tva 4e moje da se kupi po-evtino go zn. az moq go kupih za 48$ kraina cena ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Абе хора вие сте уникати , ако иска и за 10 000 лв. ще го продава стига да има кой да му го купи , на някой кат не му харесва цената ще се договаря за по - ниска . Само ми коментирате тва били онова било дмем Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 Като гледам , вече никои не налага правила в форума Не мога да разбера , кво ми четете темата и я коментирате . Аз съм 100% сигурен ,че никой от вас не търси тунер ( иначе щеше да си го купи от Аргус или там където знете ) . Така че , Go Away. СВАЛЯ СЕ ОТ ПРОДАЖБА. Have a nice day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Като гледам , вече никои не налага правила в форума Не мога да разбера , кво ми четете темата и я коментирате . Аз съм 100% сигурен ,че никой от вас не търси тунер ( иначе щеше да си го купи от Аргус или там където знете ) . Така че , Go Away. СВАЛЯ СЕ ОТ ПРОДАЖБА. Have a nice day! <{POST_SNAPBACK}> Напротив, аз търся тунер, даже точно такъв, но не ми е спешно и ако мога да го взема втора ръка за по-ниска от пазарната цена, бих го направил. Затова и коментирам, а не щото нямам какво да правя. Ако се набутваш с тая продажба, наистина по-добре си го ползвай. Nice day to you to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 а записва ли в .avi формат ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Не хваща 3 Koi 3 ne xvashta Ako xvane i tiax go vzimam za 75 da kajem!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 @ATELТам просто съм забравил ЗАПЕТАЯ и трябваше да изглежда , че хваща само 3 , което разбира се е шега , хваща всичко. @levent_7 , мисля ,че не може (не съм 100% сигурен) , щото са дали Програма за тая цел , можеш да избираш конвектиране в > *.mpeg1 , *mpeg2 , *.avi ili DivX , както и желаната компресия и качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Как прецени, че цената е разумна?!Този тунер може да се купи за 76 лв. от фирма Argus например! <{POST_SNAPBACK}> /off Съжалявам за офтопика, но ми писна от всезнайковци. @ joro_got...ти да си виждал някъде магазин на Аргус ? Ако иде някой - ей така до Аргус и каже : " Абе, я ми дайте един еди какъв си тунер" ще има да му се усмихват любезно Лично ти ако си купиш тунер от Аргус за 76 лв. , ще те черпя каквото кажеш Относно коментарите по цените съм пуснал няколко репорта до модераторите, но явно няма ефект...или пък празнуват Великден все още Да не говорим, че в тази тема има поне 4 нарушени точки от правилата, не от автора й Тези дни, явно модераторите почиват от агнешкото...И не е само тази тема в раздела е така... Както и да е /off Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Аз си търся тунер и АСУС ми звучи доста привлекателно но ме гложди факта че май май няма remote control а аз бих желал да има... На каква разделителна бачка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 /offСъжалявам за офтопика, но ми писна от всезнайковци. @ joro_got...ти да си виждал някъде магазин на Аргус ? Ако иде някой - ей така до Аргус и каже : " Абе, я ми дайте един еди какъв си тунер" ще има да му се усмихват любезно Лично ти ако си купиш тунер от Аргус за 76 лв. , ще те черпя каквото кажеш Относно коментарите по цените съм пуснал няколко репорта до модераторите, но явно няма ефект...или пък празнуват Великден все още Да не говорим, че в тази тема има поне 4 нарушени точки от правилата, не от автора й Тези дни, явно модераторите почиват от агнешкото...И не е само тази тема в раздела е така... Както и да е /off <{POST_SNAPBACK}> Нямах намерение повече да пиша, но тъй като моя ник се споменава, реших да отговоря. Първо, това че няма магазин точно на Аргус и че няма да си купиш точно от тях, не означава че тунера не може да се купи на тази цена от друга фирма, която зарежда от Аргус. А лично аз мога да посоча ценовата листа на Аргус и да кажа да ми доставят тунера и ще е на тази цена (питал съм), която не е дилърска, така че... Освен това както други писаха, са го купували и на по-ниска цена. Второ аз не съм коментирал директно пост на продавача, а изказаване на друг участник, който казва че цената е разумна и т.н. Ако аз нарушавам правилата като коментирам негативно, не нарушава ли правилата и този който коментира позитивно цената, без да има интерес да купува!! Ако нямаше други излишни коментари, нямаше и аз да пиша. Но все пак мисля че нещата трябва да се изясняват Извинявам се, че си позволих коментарите (първия ми пост) и ако не модераторите, то аз бих си редактирал поста, ако и всички след мен коментирали в тази връзка си ги редактират, за да не стане каша Иначе успех с продажбата, ако все още има такава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 Добре бе хора , айде да ви помоля да не коментирате повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 /offСъжалявам за офтопика, но ми писна от всезнайковци. @ joro_got...ти да си виждал някъде магазин на Аргус ? Ако иде някой - ей така до Аргус и каже : " Абе, я ми дайте един еди какъв си тунер" ще има да му се усмихват любезно Лично ти ако си купиш тунер от Аргус за 76 лв. , ще те черпя каквото кажеш Относно коментарите по цените съм пуснал няколко репорта до модераторите, но явно няма ефект...или пък празнуват Великден все още Да не говорим, че в тази тема има поне 4 нарушени точки от правилата, не от автора й Тези дни, явно модераторите почиват от агнешкото...И не е само тази тема в раздела е така... Както и да е /off <{POST_SNAPBACK}> много си нахакан - явно модераторите работят на заплата при теб ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.