levent_7 Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Две мои колежки ,(които нямат достъп до форума) си търсят гарсониера под наем в района около ресторант Стадиона. Искат да са близо до общежитията на УХТ. П.П. Момичетата работят, така че хазяите могат да са спокойни, че няма всеки ден да се правят некви тийн. купони и ще се вдига шум на съседите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 снимки можеш ли да качиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 @LifeFeel vze mi go ot ustata Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 абе аз че не можах да се стърпя - не можах :-) ама и warn++ си сложих (вече имам 40%) така, че внимавайте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 ЕЕЕЕЕЕЕх, никой не се отнася сериозно към темата. Само бъзици и офтопик. Имам техни снимки, мога да ви ги кача (да се помазня на модераторите), но знам ли ви за какво ще ги използвате. Момичетат не са от онези леки жени, които ги чукваш преди да се запознаеш Все още се търси гарсониера под наем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.