madnes.s Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 ta interesuvame kade se prodavat ama nqkvi po qki model4eta ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 ta interesuvame kade se prodavat ama nqkvi po qki model4eta ?????? <{POST_SNAPBACK}> ами в Пловдив няма кои знае колко магазини точно за такива , но в София е БОЛ ! аз имам и самолетче и РЦ кола 4х4 от тия двустранните и съм доста зарибен , а иначе аз се интересувам правят ли се изобщо такива състезания ?!? щото съм доста зарибен и ...... аз лично не съм чувал в Пловдив да има ама .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Виж тука ! ...и тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 ami v Plovdiv nese pravqt sastezaniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 А знаете ли колко стуват??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 в конрад но са само по поръчка от каталог Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 А знаете ли колко стуват??? <{POST_SNAPBACK}> В зависимост от мащаба цените варират,но веднъж се поинтересивах от един модел с висока проходимост,и като се обадих в офиса да попитам за цена,отсреща ми отговориха,че цената е от 800 до 1100 лв,според това какъв мащаб ще избереш и какво оборудване ще си поръчаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Някои по-разбиращ може ли да каже защо имат редукция тея чудеса?! Жместо директбо, въртеето минава през едни зъбни колела които (адск много) намаляжат скоростта Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Еми айде ако има навитаци да си спретнем едно състезние на гребната .... приятелски ..... в смисъл без награди и раоти , а само за зарибявка Само кажете какво да бъде с R/C Airplane или R/C Car ... имам едно самолетче с 2 двигателя и дистанционно също и една кола (доста мощна) таааа който е навитак да казва за да знам дали да се подготвя (трябва да взема акумулаторна за колата , че и се приииба) ... иначе състезанията предлагам (ако има такива де) за Самолети ... НОМЕРА и врътки .... иначе за коли състезание за скорост и рали (за издържливост ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Някои по-разбиращ може ли да каже защо имат редукция тея чудеса?! Жместо директбо, въртеето минава през едни зъбни колела които (адск много) намаляжат скоростта <{POST_SNAPBACK}> според мен, защото заради ниската маса на модела сцеплението на гумите е доста малко и при високооборотно въртене на колелата едва ли би тръгнала колата. иначе си има и скоростни кутии за някои модели Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 според мен, защото заради ниската маса на модела сцеплението на гумите е доста малко и при високооборотно въртене на колелата едва ли би тръгнала колата. иначе си има и скоростни кутии за някои модели <{POST_SNAPBACK}> А при RC лодките ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 А при RC лодките ? <{POST_SNAPBACK}> еееее не се заяждай, не съм професионален моделист. аз даже и аматьор не съм но и при лодките сигурно целта е да се движат оборотите на перката в точно определени граници, за които е проектирана. трябва да питаш някой спец по динамика на флуидите да ти обясни подробно. и аз винаги съм се чудил кому са нужни 350 конски сили за една малка перчица на моторниците и още не съм си го изяснил...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз имам бензиново двигателче за самолет но незнам как да си направя самия самолет Също така знам че и самата перка е доста сложен детаил пък и нея незнам как си направя пък по едно време бях зарибен по тези неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Аз имам бензиново двигателче за самолет но незнам как да си направя самия самолет Също така знам че и самата перка е доста сложен детаил пък и нея незнам как си направя пък по едно време бях зарибен по тези неща <{POST_SNAPBACK}> Самолет няма как да си направиш , а трябва да си купиш готов БЕЗ двигател ... и в съответност на мощността на двигателя зимаш и съответния самолет и са горе долу към по 130-140 лева Само самолетите БЕЗ двигатели и дистанционно , а перка да можеш и сам да си направиш , но няма да стане така хубава както е направена от някой специалист демек за по хубава тяга отивай и си купи сичко .... то и аз имам 4-5 МЕТАНОВИ двигателчета с различни кубици ама имам само 2 самолета Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Самолет няма как да си направиш , а трябва да си купиш готов БЕЗ двигател ... и в съответност на мощността на двигателя зимаш и съответния самолет и са горе долу към по 130-140 лева Само самолетите БЕЗ двигатели и дистанционно , а перка да можеш и сам да си направиш , но няма да стане така хубава както е направена от някой специалист демек за по хубава тяга отивай и си купи сичко .... то и аз имам 4-5 МЕТАНОВИ двигателчета с различни кубици ама имам само 2 самолета <{POST_SNAPBACK}> С други думи зае*и. Аз имах такава количка абсолютно същата, само че с реклама на Т-мобил сестра ми я беше донесла от Германия, но я подарих на братовчед ми (вижте марката ) и от тогава не съм я видял. Така ме е яд , защото един приятел наскоро му донесоха и щеше да става яка гонка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Самолет няма как да си направиш , а трябва да си купиш готов БЕЗ двигател ... и в съответност на мощността на двигателя зимаш и съответния самолет и са горе долу към по 130-140 лева Само самолетите БЕЗ двигатели и дистанционно , а перка да можеш и сам да си направиш , но няма да стане така хубава както е направена от някой специалист демек за по хубава тяга отивай и си купи сичко .... то и аз имам 4-5 МЕТАНОВИ двигателчета с различни кубици ама имам само 2 самолета <{POST_SNAPBACK}> Демек няма шанс да се справя с направата на самолетче!!Перка знам кой може да ми направи един арменец който се занимава с авиомоделизъм!!Той може и самолет да направи ама надали ще му се обеснява как точно става и да ми помага примерно аз сам да се справя Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Демек няма шанс да се справя с направата на самолетче!!Перка знам кой може да ми направи един арменец който се занимава с авиомоделизъм!!Той може и самолет да направи ама надали ще му се обеснява как точно става и да ми помага примерно аз сам да се справя div align="right"><{POST_SNAPBACK}> Еми да ... Самолет няма начин да си направиш просто ... а бе няма кво да ти разправям ... А перка аз лично съм си правил няколко ама просто от тъпня .... фащам си едно дръвце ... и баща ми се занимава и обич такива работи (бивш пилот) и ми обяснява как трябва да се получи и аз си дялкам оттук от там и с всеки път ставаше по-добре ама се пак най-хубаво си е да си купиш една перфектно изработена , лакирана перка .... не са кой знае кви пари ако ли не ..... може и една пластмасова (още по-евтини са) аз имам дори една пластмасове и даже е доста добра , така че .... за перката не мисли толкова измисли от къде ще извадиш самолета и двигателя ...... и НАЙ-СКЪПОТО НЕЩО В СИЧКОТО ТВА е ''ДИСТАНЦИОННОТО'' .... тва вече ще те оръси доста ..... цените им почват от към 100-150 лева и стигат до към 800-900 лева има и по скъпи де ама май , че вече са по поръчка ...... а бе скъпа раота .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Доколкото знам в Пловдив има клуб по моделизъм в Електротехникума.Там може да ви отговорят на въпросите.Иначе у нас има национален шампионат за състезания с модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.