Botev1912 Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 В форума на hardwarebg ми дадоха линк към firmware A104 Auto Reset. И се чуда нали да слагам него Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 Както разбрах вече си го сложил. Аз пък искам да си ъбдейтна биоса на дъното. Нека Foxy да каже препоръчително ли е това, понеже четох че имало вероятност след това да обикаляш сервизите флашнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Както разбрах вече си го сложил.Аз пък искам да си ъбдейтна биоса на дъното. Нека Foxy да каже препоръчително ли е това, понеже четох че имало вероятност след това да обикаляш сервизите флашнат <{POST_SNAPBACK}> Прочети първо какво предлага новата версия и реши необходимо ли ти е Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 LG-то нещо хич не се понася с Принко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 то на принко диск ли му викаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 От 4 месеца съм с LG 4163b. Записал съм около 250 ДВД и 300 CD и засега се справя перфектно. Няма диск, които да не прочете или да запише дори SKY от най-евтините. На по-добрите дискове Ricoh, Verbatim качеството на записа е 98 %. (Тествани на Plextor). После дисковете се четат перфектно на DVD player Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Хвърлил съм око на ASUS DRW-1608 DVD+/-RW, но честно да си кажа нищо не разбирам от ДВД-та. Не искам да буди саседите като записвам, а тук прочетох доста добри думи за LG(имам LG CD-RW и работи прекрасно,тихо,а е на няколко години) и съм с много добри впечатления от тази фирма по принцип(монитори и т.н.). Не съм изобщо наясно какви са тези +/- Рам дискове и т.н... Та бихте ли ме посъветвали дали съм се насочил добре към ASUS (и този модел по-точно) и има ли модел на LG, който да е по-добър. Искам да чете всичко..+/- и да записва всичко..като гледам темата е старичка и там се размотават някакви космически цени, които сега имат само 3-4 модела само (от Мост поне).. мога да заделя 80-90лв максимум.. Благодаря предварително! П.П. Защо ASUS DRW-1608 DVD+/-RW BLACK е с долар и педесет по-евтина ? А какво мислите за Pioneer DVR-110D, Dual & Double Layer ( 16x DVD+/-R, 6x DVD+R DL, 8x DVD-R DL, 6x DVD+RW, 40x CD-R, 24x CD-RW ), bulk http://www.supergooddeal.com/product_p/dvr-110d.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 As vinagi sym kupuval TEAC i sam mnogo dovolen, nikakvi problemi. Spomniam si dori za parvata mi CD-r, koiato raboto veche 10 godini bespogreshno i pak e TEAC От Принко по скапани подложки няма. Пиша само на eProformance и Тraxdata. Перфектни са. As zapisah nad 500 CD Traxdata i nikvi problemi dosega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 As vinagi sym kupuval TEAC i sam mnogo dovolen, nikakvi problemi. Spomniam si dori za parvata mi CD-r, koiato raboto veche 10 godini bespogreshno i pak e TEAC Teac бяха наистина много качествени оптични устройства допреди 2 години, когато нещо започнаха да се излагат. Не четат някои дискове, други дори не ги разпознават и т.н. Аз ползвам LG и съм много доволен. Онзи ден си купих LG GSA-4167B и съм с прекрасни впечатления до момента - типичната тишина за LG, чудесно качество на запис (даже вчера записах 2 диска Принко, които на един Нек изобщо не са тръгнали). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.