Jump to content
BulForum.com

По добрите DVD записвачки

Според вас коя марка DVD записвачки е по добрата?  

149 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Както разбрах вече си го сложил.

Аз пък искам да си ъбдейтна биоса на дъното. Нека Foxy да каже препоръчително ли е това, понеже четох че имало вероятност след това да обикаляш сервизите флашнат :lol:

Както разбрах вече си го сложил.

Аз пък искам да си ъбдейтна биоса на дъното. Нека Foxy да каже препоръчително ли е това, понеже четох че имало вероятност след това да обикаляш сервизите флашнат  :lol:

Прочети първо какво предлага новата версия и реши необходимо ли ти е

• 3 months later...

От 4 месеца съм с LG 4163b. Записал съм около 250 ДВД и 300 CD и засега се справя перфектно. Няма диск, които да не прочете или да запише дори SKY от най-евтините. На по-добрите дискове Ricoh, Verbatim качеството на записа е 98 %. (Тествани на Plextor). После дисковете се четат перфектно на DVD player

• 1 month later...

Хвърлил съм око на ASUS DRW-1608 DVD+/-RW, но честно да си кажа нищо не разбирам от ДВД-та. Не искам да буди саседите като записвам, а тук прочетох доста добри думи за LG(имам LG CD-RW и работи прекрасно,тихо,а е на няколко години) и съм с много добри впечатления от тази фирма по принцип(монитори и т.н.). Не съм изобщо наясно какви са тези +/- Рам дискове и т.н... Та бихте ли ме посъветвали дали съм се насочил добре към ASUS (и този модел по-точно) и има ли модел на LG, който да е по-добър. Искам да чете всичко..+/- и да записва всичко..като гледам темата е старичка и там се размотават някакви космически цени, които сега имат само 3-4 модела само (от Мост поне).. мога да заделя 80-90лв максимум.. Благодаря предварително!

П.П. Защо ASUS DRW-1608 DVD+/-RW BLACK е с долар и педесет по-евтина ?

А какво мислите за Pioneer DVR-110D, Dual & Double Layer ( 16x DVD+/-R, 6x DVD+R DL, 8x DVD-R DL, 6x DVD+RW, 40x CD-R, 24x CD-RW ), bulk

http://www.supergooddeal.com/product_p/dvr-110d.htm

As vinagi sym kupuval TEAC i sam mnogo dovolen, nikakvi problemi. Spomniam si dori za parvata mi CD-r, koiato raboto veche 10 godini bespogreshno i pak e TEAC

От Принко по скапани подложки няма. ;) Пиша само на eProformance и Тraxdata. Перфектни са. :)

As zapisah nad 500 CD Traxdata i nikvi problemi dosega!

As vinagi sym kupuval TEAC i sam mnogo dovolen, nikakvi problemi. Spomniam si dori za parvata mi CD-r, koiato raboto veche 10 godini bespogreshno i pak e TEAC

Teac бяха наистина много качествени оптични устройства допреди 2 години, когато нещо започнаха да се излагат. Не четат някои дискове, други дори не ги разпознават и т.н. Аз ползвам LG и съм много доволен. Онзи ден си купих LG GSA-4167B и съм с прекрасни впечатления до момента - типичната тишина за LG, чудесно качество на запис (даже вчера записах 2 диска Принко, които на един Нек изобщо не са тръгнали). :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...