Stenli Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 някой знае ли нещо за тоя турнир. какви са условията за записване, дати, по колко човека се играе в отбор и такива работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Нищо не знам, ама ако сформираш отборче, ме пиши...ако ме искаш де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 30, 2005 Author Share Posted April 30, 2005 Нищо не знам, ама ако сформираш отборче, ме пиши...ако ме искаш де... <{POST_SNAPBACK}> ами така съм го замислил. ще те взема разбира се, ако ще ходим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 ми оглеждайте се за плакати мисля че беше по 7 човека отбора и първите мачове са на 9-10 май нещо такова беше...на плакатите има и телефони за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Мисля,че намерих нещо: http://www.medianet.bg/modules.php?m=news&nid=3220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Това е супер,сигурно ще има и мениджъри...ако стигнем по-напред Така де...надявам се да стана футболист...ПРОФЕСИОНАЛЕН не ми се смейте много Само не разбрах как да се запише отбора каде ще се проведе и КОГА да се запише :) Кажете бързо ПЛСССС Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Скивнах аз плакатче вчера и на него нямаше кой знае колко информация. Пишеше само, че записването трябва да стане до 9ти Май и че трябва играчите да са над 17 години. Толкова...и някакви телефони, които не запомних... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Скивнах аз плакатче вчера и на него нямаше кой знае колко информация. Пишеше само, че записването трябва да стане до 9ти Май и че трябва играчите да са над 17 години. Толкова...и някакви телефони, които не запомних... <{POST_SNAPBACK}> НАД 17?!?!? В статията кадето е дадена по-горе пише ПОД 17...кое последно,значи трябва да се вземат телефоните и да се набуташ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 И аз видях плакат вчера пишеше че записването е до 9 май и трябва да си роден преди 88 само тва пишеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 И аз видях плакат вчера пишеше че записването е до 9 май и трябва да си роден преди 88 само тва пишеше <{POST_SNAPBACK}> Е защо така аз съм 89 и немога да участвам така ли...страх ги е да не ги разцепим :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 И аз видях плакат вчера пишеше че записването е до 9 май и трябва да си роден преди 88 само тва пишеше <{POST_SNAPBACK}> ако не се лъжа пишеше точно не по късно от 31.12.1988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 ако не се лъжа пишеше точно не по късно от 31.12.1988 <{POST_SNAPBACK}> Може аз видях само че пише 88(аз съм 90) и не видях другото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.