Finrod Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 29. Jan 2006 BUL Sofia, Winter Palace of Sports Има доооооста време дотогава, но щом и на официалния сайт се пови... Майкооо.. УМАЗВАЦИЯ Helloween! HELLOWEEN! \m/ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Аз преди им бях голям фен, но сега не се виждам да отида на подобен концерт. нищо, че знам всичките им песни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 аз пък ша се опитам да ида не съм от най зарибените фенове но си пускам чат пат 6-7 парчета който ме кефят ша има масовка метъли(имам предвим някви имба пичове който мноо се взимат насериозно ) и само тва може да ме разколебае просто не се кефя на хора с дълги немити коси които нон стоп са в траур ...(не че не слушам метъл ма за кво требе да се демонстрира ?) започвам да си спестявам 25 те лева който евентуално ще струва билета ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.