Foxy Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Продавам на търг MATROX G-450 AGP-16MB DUAL HEAD ! на4ална цена- 5 лв ! стъпка- 1 лв. блиц - 25 лв. Край на търга - 4-ти май - идната сряда 20:00 4аса ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 15lv ot men, ofertata mi vaji do nedelq sledobed po nqkoe vreme, do togava sym v Plovdiv. Ako si navit davai mi q o6te dnes, tva e krainata cena koqto predlagam i nqma da bidvam pove4e za karata. Zimam q sled test, trqbva mi 100% izpravna karta koqto 6te vyrvi na ma6ina za 24/7 use ( toest ne trqbva da ima problemi s ohlajdane i da e stabilna kato cqlo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Кабели има ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted April 30, 2005 Author Share Posted April 30, 2005 Кабели има ли си? <{POST_SNAPBACK}> Кртата е изправна напълно и е с пасивно охлаждане , не работила , само съм я тествал ден два ! Тв-аут по принцип може да се добави като кабел4ето- преходник се прави допълнително и струва около 5-6 лева(не знам то4но) , мога да ви кажа 4овека дето ги прави и да се разберете с него колко ще ви излезе ! @TQ_ - има си търг с правила и ще е некоректно спрямо другите юзъри ,ако ти дам картата просто ей така ! за 15 лв , не смятам да се излагам сега....даже не са и 15 лв . защото все някой ще ми предложи цена ,ако не като твоята , то поне близка и работата става за 2-3 лева ....а за 2-3 лева ,още пове4е пък нямам намерение да се излагам ....има си блиц цена ,като искаш- плащаш и вземаш , аз не съм на зор да я продавам и да остане непродадена не е голяма загуба ...се ще намеря за какво да я използвам И още нещо - имаш прекалено много претенции за тези 15 лв . дето ги предлагаш ! .....но все пак картата си отговаря на тях ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 ok, fair enough 5 lv togava ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 ot men 6 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 От мен 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 15 <{POST_SNAPBACK}> Пе4ели @TQ_ с 15лв , ще се разберем утре на ICQ ... или тел. , тази ве4ер нямам възможност ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Според посочените правила трябва да съм победител в търга, ако автора на темаат е на същото мнение да се свърже с мен на пм едит: закъснях с отовора ще се търсим на искю, аз обаче съм на линия само вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.