Jump to content
BulForum.com

Тютюнопушене

krustnik

Пушите ли ?  

256 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ми... правя по кутия на ден.

xixixixixi basi i kumina ako prodaljava6 ti ostava ne pove4e ot 10-moje bi 15 godini jivot

ba6tami deto ba4ka6e v cigarenata fabrika i pafka6e redovno ne e pu6el po kutiq a ti si na 15 i pravi6 po edna na den miiiiiiii

4estito

edin priqtel na rentgen mu otkriha 4erna dupka v beliq drob s razmeri kolkoto topka za teniss :wir :wir :wir :wir :wir

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Е,извинявай,но тва изказване "още 10-15 години живот"-ужасно наивно и грешно е.как ги изчисляваш бе пич,знаеш ли по твоята логика колко хора трябва да са мъртви?Кажи,че е вредно,а не си измисляй някакви щуротии

Vseki shte jivee kolkoto e triabvalo da jivee bez znachenie pushi li ili ne ..taka che tezi sporove sa donqkade izlishni spored men

xixixixixi basi i kumina ako prodaljava6 ti ostava ne pove4e ot 10-moje bi 15 godini jivot

ba6tami deto ba4ka6e v cigarenata fabrika i pafka6e redovno ne e pu6el po kutiq a ti si na 15 i pravi6 po edna na den miiiiiiii

4estito

edin priqtel na rentgen mu otkriha 4erna dupka v beliq drob s razmeri kolkoto topka za teniss :wir  :wir  :wir  :wir  :wir

Нещо си се объркал.

Не са 10-15, по-малко са ;)

Да кажем 4-5 години ми остават, защото смятам да почвам да пуша по 3-4 тогава сигурно ще са няколко месеца нали така? ;)

Нямам нищо против някой да пуши, ама като видя някъде по улицата да ми се разкарва ня'къв 13-14 годишен пикльо и ми идва да му зашия един шамар. Пушете си колкото искате ама след 18. Все пак до 18 дробовете все още се развиват. Ако се тровите от малки ще си съкратите живота не с 5, а с повече години, в зависимост от това кога сте ги почнали. И не с тия извинения: "Ми, то до тогава може и кола да ме блъсне" да ама може и да не

Пуша. По колко? Зависи и две кутии Victory White съм правил... понякога пък по 3-4 дена не пуша изобщо... ама кога ще умра няма как да ми кажеш...

П.П. http://deathclock.com/ - ей тук пише че имам още 45 години... на нормално... иначе песимистичното е след 17 :)

Може да се каже, че и аз пуша вече. Като съм в компания ги докарвам по 2-3-4-5-6 цигари на вечер. Зависи колко време прекарам в компанията. Като съм сам обаче въобще няма да се сетя да пуша. Или като съм в компанията на непушачи.

И засега планирам да умра на 95 години, при счупване на врат, спускайки се "шус" от черната писта в Пампорово.

П.П. http://deathclock.com/ - ей тук пише че имам още 45 години... на нормално... иначе песимистичното е след 17 :)

Tова е доста тъпичко. На нормално и пушач и непушач ми дава все 52 години. И на всички варианти ми повтаря 3 дати постоянно. Иначе е забавно. Да знаеш кога да очакваш да гушнеш букета. :lol:

/off topic-Аз имам даже 64 години живот още :woot

/оn-Стига с тия шамари, и с тия години, по някой път чак не се усещате, в край на сметка всеки има право да прави каквото си реши-Има си глава на раменете да мисли, кво се прайте всички на големи 'учители'

Ами, като те гледам, тъкмо наскоро си навършила 15. Като станеш на поне 20 ще мислиш по друг начин. И колкото и да имат акъл 12-16 годишните все пак пубертета още ги тресе и не се замислят за някои работи.

П.П. Ако на 12 можеха да мислят като големи още от тогава щеше да им е разрешено да гласуват

/off topic-Аз имам даже 64 години живот още  :woot

/оn-Стига с тия шамари, и с тия години, по някой път чак не се усещате, в край на сметка всеки има право да прави каквото си реши-Има си глава на раменете да мисли, кво се прайте всички на големи 'учители'

еее моме стия с тея твои перверзни снимки :) още си много малка :P.

От утре ти забранявам да пушиш :devil

Гледам на интереси пише 'Алкохол'

А ми забраниш да пуша, а съм ти спряла пиенето! :devil :laughing1:

Nastya, каквото повикало такова се обадило.

някой ден ако ти дойде акъл в главата и откажеш цигарите по-добре ще ни разбираш нас пасивните пушачи. сега е безсмислено да те убеждавам, че такова нещо като пасивно пушене ИМА и никак не е приятно.

специално в твоя случай, с тази агресия бликаща от думите ти, бъди готов/а/, когато запалиш демостративно цигара пред мен и ми издишаш нагло дима в лицето да ти я дръпна от устата и да ти я загася на ръката.

и на всичкото отгоре всички използвани от теб епитети за нетолерантост са с пълна сила точно за твоята арогантна позиция.

ha - stranno - koga sam izdishal naglo dima v liceto na kogoto i da e (dori i da go zaslijava)? tova kakvo obshto ima s dumite mi? e da - lesno e da govoris za gasene na cigari v choveski race - mnogo bih iskal da vidia kak ste stane obace! njamam navika da zapalvam demonstrativno cigara, oshte po-malko da izdishvam dim v necie lice - smyatam go za priznak mnooogo niska kultura, i nezacitane na interesete na horata na koito ne im e priatno da pushat! pak kazvam - kato ne ti e priatno da pushis ne se vri pri pushaci, tolkovo li e slojno! i ti "umniko" ste mi govoris za poumniavane? bil sam 21 godini nepushac i 6 godini sam pushac, taka ce ne mi govori za razbirane i tolerantnost! i imam predvid tocno horata kato teb koito saciniavat "pasivnoto pushene" ne zashtoto im precat cigarite, a zashtoto ima i hora, koito ne razbirat - i predstavete si zaslujavat da im izgasiat cigarite v racete! i ti tvardis ce ot MOITE dumi blika agresia? epitetite koito nejnata ti ustica ne moje da proiznese nacelo s MALOUMNO PARCE vajat bash za teb! spolaj ti - na toya sviat jiveyat i drugi hora i te ne se deliat na pushaci i nepushaci, a na kulturni i Nekulturni!

ами аз не пуша !

пушил съм и не ми хареса много !

според мен не е редно да се пуши (както сега има и закон да не се пуши на публични места) щото ме навреждаш на себе си така и на хората около себе си :(за това според мен не е хубаво да се пуши !

ама повечето сега лапета пушат само за ГАЗАРИЯ в дискотеките !

да си кажат ВИЖ го тоя пуши начи е ГАЗАР !

тфа е гадно !

Не знам как ще се почуствате в някое заведение, където сте отишли да прекарате приятно, и някой от съседната маса да се напие и да почне да досажда, или да пее, или да поръчва чалги и т.н., без да се интересува от мнението на тия около него. За мен (аз не пуша) разлика между такъв и един пушач от съседната маса няма. Аз не правя нищо, с което да му преча да си изкара хубаво (да му пея, да го псувам или да му плюя в супата :) ), не виждам защо той да има право да ми пречи да се чуствам комфортно. Дали ще е забранено със закон, или не, това е признак на възпитание - да не правиш на другите това, което не искаш да правят на теб. Досега имаше една такава логика: "като не ти е приятно, не отивай там", но след като се прие този закон, би трябвало нарушителите да се съобразяват със него, а не жертвите.

Друго - за момченцата и момиченцата на по 12-13 години, дето се правят на големи, ами ние всички трябва да им покажем с отношението си, че не е ТОВА, което прави един човек "пич", а съвсем различни неща. В Европа (и особено в САЩ) например - който пуши, направо го гледат като втора класа човек, без да се интересуват от нищо друго за него, самият факт, че пуши - го прави втора класа. В Швеция осигуровките на пушачите са по-високи (хем губи от работното време, за да пуши, хем после държавата харчи пари за да го лекува от скъпи болести). Много време ще мине, но и тук ще стане така - просто с отношението си хората ще отучат пушачите от пушенето.

Иначе българинът не вярва на статистики. Като му кажеш, че вероятността да се разболее от рак на белия дроб е 5 (верно е - ПЕТ пъти повече са болните-пушачи) пъти по-голяма, веднага ти изкарва "аргумент" от сорта: "че моя дядо пушеше по две кутии на ден и пиеше по 300 грама всяка вечер, пък умря на 89 години". Ходи му доказвай...Ама след години какво ще стане, голяма работа...Същата работа е с поставянето на коланите, с ограничението на скоростта, с наднорменото тегло и още много, много...

А освен това ми е интересно, какво им харесва на пушачите? Опитвал съм няколко пъти (викам си, е как може НАИСТИНА толкова много хора да не са наясно, тук ТРЯБВА да има поне нещо хубаво :huh: ). Ами то е отврат - и люти, и мирише гадно, и се задавяш. Не ми е ясно :unsure:

Аз не пуша. Изненадваме процента на непушачите. Пушачите или се крият :ph34r: или новото разделение по кафета и ресторанти са ги отказали ха-ха :P По-скоро не гласуват!

Аве хора каквото и да говорите пушенето е вредно. Все още съм малък да пуша и когато има дим от цигари ми става лошо. Така че щом ми става така само като дишам дим, какво остава, ако самият аз пуша. Така че не смятам да пуша. Но познавам хора, които на мойта възраст пушат. Аз им разправям, ама те не вярват.

Аз не пуша. Изненадваме процента на непушачите. Пушачите или се крият :ph34r: или новото разделение по кафета и ресторанти са ги отказали ха-ха :P По-скоро не гласуват!

ne we prosto sa mnoo malki :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...