BeHu Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Не пуша, не съм пушила, няма и да пропуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Вече 9 седмици не пуша и се гордея със себе си.Чуствам се чудесно без цигари.Който има воля нека ги спре. <{POST_SNAPBACK}> Prisuedinqvam se kum teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Искам да питам някои знае ли нещо за Tabex.Казаха ми, че помагал за отказване на цигарите. Ако някои го е ползвал или знае нещо повече нека каже. <{POST_SNAPBACK}> Tabex ne pomaga, nakratko kasano, probval sam go, ne deistva isobshto, a i ne zabraviaite nikoga, 4e ot 50 godini go ima, ako ne i pove4e kato lekarstvo za otkasvane ot tiutiunopu6ene Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Abre pu6eneto e kofti rabota ! Edin pat mi se mqrnaa edno predavane po BTV mai be6e "Bydete Zdravi" ta po nego dadoha snimki na bql drob na pu6a4 i na ne pu6a4 i na pasoven pu6a4 na pu6a4a i na nepsivnq pu6a4 be6e mnogo kofti gledka (pod kofti razbiraite seedno gledate 4eren drob na beli petanca ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Искам да питам някои знае ли нещо за Tabex.Казаха ми, че помагал за отказване на цигарите. Ако някои го е ползвал или знае нещо повече нека каже. <{POST_SNAPBACK}> АМй зависи. Аз имам един приятел , който каза , че майка му така е отказала цигарите и след това тя го потвърди . Сега на някои хора може да не има помага, но на онази жена помогна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Аз съм твърдо ПРОТИВ пушенето,макар че и аз понякога дръпвам по някоя цигарка.Преди 1 година пафках доста,сега я по цигарка на 2 седмици я не! То това мойто не се нарича пушене така че гласувам за "НЕ"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Не пуша и съм против пушенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ами аз не пуша... Въпреки че съм имал много възможности и може би някой няма да ми държи сметка. Нека не се обиждат пушачите, но за да пушиш би трябвало да имаш някакви комплекси, които да избиваш... Просто казано: който пуши, избива комплекси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Tabex ne pomaga, nakratko kasano, probval sam go, ne deistva isobshto, a i ne zabraviaite nikoga, 4e ot 50 godini go ima, ako ne i pove4e kato lekarstvo za otkasvane ot tiutiunopu6ene <{POST_SNAPBACK}> Ти какво очакваш, магическо хапче може би? Е няма такова! Нали знаеш, цепи те тиквата примерно, пиеш аспирин/аналгин и след 10 мин нищо ти няма, въпреки че хапчето няма да подейства в близките 20-30 мин Повярвай на хапчето или на себе си и ще се откажеш от цигарите. Naghual точно така, просто казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 az ne pu6a i za sq ne si i mislq da po4vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Naghual,какво ли не се каза,но ти разби всички.Браво пич,но как го измисли всъщност???Или кой ти го каза???Който пуши-избива комплекси,тва ми звучи като лозунг от соц. времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Az sam tvardo protiv py6eneto. Mrqzq cigareniq dim vapreki 4e ne mi pre4i. NE ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Az sam tvardo protiv py6eneto. i az ina4e pu6a po 1 kutia na den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Можете спокойно да изказвате мнение за това защо сте ЗА/ПРОТИВ цигарите. И се аргументирайте (само ако желаете), да стане дискусия, не да се караме просто и да се обиждаме. Аз съм първият гласувал против цигарите... <{POST_SNAPBACK}> Малко късно виждам темата, но.. първо VooDooMaN мисля, че се гласува дали пушем, а не против цигарите..това са две различни неща (и аз съм гласувал, че не пуша). Според мен пушенето е тъпо нещо..не съм пробвал, но нямам и намерение пък за пропушване да не говорим . Не знам защо някои започват да пушат на по 11-12 години, което е супер тъпо. И защо? Само да кажеш на съучениците си, че са задръстеняци и да се правиш на т.н. гъзар/ка. Но все пак всеки избира дали да пуши, но това което приеха от 1 Януари е много добър закон, защото просто за пасивните пушачи е по-вредно, а и е гадно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Twa pusheneto e super tapa rabota, edno napalno bezmisleno zanimanie, makar 4e kato pusha4 opredeleno ne moga da kaja, 4e e zanimanie, a po skoro ejednewie. Tolkowa ma e qd, 4e sa nau4ih tolkoz mlad. Mnogo kofti nawik. A za gazariq i duma naprawo da ne stawa - twa e po-skoro izlagaciq, proqwa na slaba wolq i glupost. I pusheneto spred men ne se prekratqwa s "OPIT", zashoto kato si kaje 4owek are da probwam i ne pushi 3 dena i posle si wika - ei ma moga we d**ba, kwo da gi spiram sq, ai da pafkam 1-2 sedmici i togaz - i nakraq 4len4e w dupenceto. Koito ne pushi, de ne opitwa nai-dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nastya Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 малоумни парчета! като не искате да пушите - недейте! това какво общо има с мен? защо обаче се намесвате в моята лична собствена свобода? да не би в автобуса да се пуши? или и в театъра? или на кино? или като влезете в Метро, Билла или Сани? пасивни пушачи! що за глупост? не че ви дразнят цигарите - просто и без това не го подкрепяте, що да не мрънкате тогава? вие сте просто една незачитаща свободата на избор (пък бил той и грешен, но кой решава?), нетолерантнта, фашистка, комунистка, потъпкваща правата на инакокефещете се, НЕПУШАЧНА СГАН ! - поздравление - заради такива като вас сме на това дредже! АМАН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boysweet Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Твърдо съм против пушенето. Покрай тези нови кутии с цигари, доста мои приятели казват, че ще се отказват, но не им вярвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 OF az pu6a ot nqkolko godinki ot dnez gi otkazvam nadqvam se za psoledno da gi otkazvam za6toto predi imah neuspe6ni opiti Pu6eneto ne e hubava rabota , ni6to dobro ne nosi 1 cigara , tq e samo navik Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Според мен това с разделянето на пушачи и непушачи, само подбужда нови и нови спорове и скандали. Донякъде съм съгласен с Nastya макар че пушачите не винаги се съобразяват с непушачите, не на всеки му е приятно и понася пушека, особено например ако с някакъв твой приятел сте седнали на кафе и той ти издишва пушека точно срещу лицето. К'ъвто и да е ще го трая известно време и на края ако не се усети ще му туря една две български Аз съм против цигарите, но не чак до там че да ги забраняват, все пак това не е трева. Въпреки че не пуша се случва да запаля по 3-4 цигари на година и какво за това в затвора ли трябва да ме вкарат. П.П. А бе, не мислите ли че уж във България 80% са пушачи, а тук непушачите са много повече от пушачите? Как си го обяснявате това? П.П.П. И между другото има вече доста теми за цигарите, пушачите, непушачите, за и против и т.н., дори и една от тази тематика съм пуснал и аз. Използвайте Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Можете спокойно да изказвате мнение за това защо сте ЗА/ПРОТИВ цигарите. И се аргументирайте (само ако желаете), да стане дискусия, не да се караме просто и да се обиждаме. Аз съм първият гласувал против цигарите... <{POST_SNAPBACK}> as sam tvardo ne .Ne smqtam da argumentiram ve4e pre-pre-predavkani ne6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dust_witch Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Pu6eneto ne e hubava rabota , ni6to dobro ne nosi 1 cigara , tq e samo navik <{POST_SNAPBACK}> mxm,i az sm 4uvala takiva neshta,kato bqh na 12 propushih s tri moi priqtelki i gi bqh po4nala na seriozno,posle kazah na maika mi! i tq se zaradva,pogovorihme si spokoino i seriozno vse edno sme na svetsko kafe i razbrah 4e nqma smisul da po4vam seriozno...!sega sm po4ti na 17 i nikoga ne sm oti6la da si kupq kutiq cigari!Tova ne zna4i 4e ne pusha,na vseki kupon...pone po 10... no samo za da mi e po-veselko:)za da se otpusna i da si prekaram dobre... Cigarite sa porok...sex-a su6to,izberete si po-dobroto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 малоумни парчета! като не искате да пушите - недейте! това какво общо има с мен? защо обаче се намесвате в моята лична собствена свобода? да не би в автобуса да се пуши? или и в театъра? или на кино? или като влезете в Метро, Билла или Сани? пасивни пушачи! що за глупост? не че ви дразнят цигарите - просто и без това не го подкрепяте, що да не мрънкате тогава? вие сте просто една незачитаща свободата на избор (пък бил той и грешен, но кой решава?), нетолерантнта, фашистка, комунистка, потъпкваща правата на инакокефещете се, НЕПУШАЧНА СГАН ! - поздравление - заради такива като вас сме на това дредже! АМАН! <{POST_SNAPBACK}> Nastya, каквото повикало такова се обадило. някой ден ако ти дойде акъл в главата и откажеш цигарите по-добре ще ни разбираш нас пасивните пушачи. сега е безсмислено да те убеждавам, че такова нещо като пасивно пушене ИМА и никак не е приятно. специално в твоя случай, с тази агресия бликаща от думите ти, бъди готов/а/, когато запалиш демостративно цигара пред мен и ми издишаш нагло дима в лицето да ти я дръпна от устата и да ти я загася на ръката. и на всичкото отгоре всички използвани от теб епитети за нетолерантост са с пълна сила точно за твоята арогантна позиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Мда, макар че пуша и аз смятам че е гадно да димиш на хората които не пушат и се съобразявам с тях колкото мога, трябва да се отказват тея цигари ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ми... правя по кутия на ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Малко под кутия на два дена с тенденция за пълно спиране,след един стаж от 24 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.