veseo Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ам....нещо близко до темата...Интересно ми е как момчетата възприемат момиче с цигара в устата(няколко познати са ми казвали,че го смятат за грозно)... <{POST_SNAPBACK}> Мен ми се струва, че само пушачите им харесва наличието на цигара в устата на момиче. Аз лично съм странил от доста момичета, защото миришат на коминочистач, предимно в устата. По темата: Не пуша. Аргументация: Мирише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 az pu6ih 1 sedmica ama mn gadno taka i ne sviknah drugite friends s nau4iha i si pu6at az ne cigaru sux a i s malki kolkoto mene ama pu6at 8 klas idioti ko da s kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 RiMy_SuN say:Ами не,не пуша.Около 90% от хората около мен пушат-достатъчно ме тровят,за да се тровя и сама... Dokolkoto znam e po vredno da ne pu6i6 i da si pri pu6a4i da vdi6va4 dima otkolkoto da pu6i6.Ina4e sam protiv cigarite no kaot se setq kak v 4etvarti klas hodihme mainite da pu6im lo6o mi stava <{POST_SNAPBACK}> Opaa taka e po golqmata 4ast ot dima ne q poema pu6a4a a izliza na vun. Vupros: Sled kato nepu6a4a vdi6va dima pu6a4a ne go li vdi6va su6tiq toq dim plius dima kato si drupne ot cigarata?(36% ot dima se vdi6va ot pu6a4a; 4% ostava po filtura; ostanalite 60% se otdelqt kato se vdi6vat ot vsi4ki (pro4eti u4ebnika po biologiq za 8-mi klas) ) tuj4e mislq 4e ne si osobenno prav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Не на цигарите и дрогата, Да на пиенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Не пуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 ne pu6a btw kakuv e smisala osven 4e si skusqvam jivota ostavete gi tiq lapeta 6-7 klas deto pu6at za da sa Gazari... za6toto bilo moderno ;\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Пушех от 18-годишен до преди година и няколко месеца. Това прави около 7 години активно пушене по 1.5 кутий Синьо Виктори и ~двойно и тройно през вечер, по купони. От както ги отказах съм нов човек - Наслаждавам се на възможностите на тялото си във всяко едно отношение и разликата е осезаема. Препоръчвам го на есеки пушач, който се чувства глупаво осъзнавайки че се трови и руши здравето си, но въпреки това продулжава да посяга към кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 ne pu6a btw kakuv e smisala osven 4e si skusqvam jivota ostavete gi tiq lapeta 6-7 klas deto pu6at za da sa Gazari... za6toto bilo moderno ;\ <{POST_SNAPBACK}> pi4 ve4e pu6eneto ne e moderno i neznam 6to lapetata go praat ama i az zapo4nah 4udno 6to da pu6a 7-mi klas 4e be6e moderno ama po 3-4 cigari na den ama sq pu6a po 10 i izob6to ne se radvam s tova ina4e pu6a bqlo "victory" i na tqh se u4ih awe gadno e i postepenno gi namalqm dokolkoto moga Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ohh de da mojeh i az da gi otkaja. Samo edno 6a vi kaja na nepu6a4ite: NE SE PRILUGVAJTE NIKOGA DA PROPU6VATE ot 3 godini pu6a i sum se opitval da gi otkazvam pone 30 puti emi hora ne uspqh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ами не че нещо ама: http://warezru.veno.biz/invision/index.php...wtopic=3082&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 pu6eh qko sled kato se nau4ih i postepenno gi namalqm sq mislq 4e 6a mi e trudno da gi spa ama 6a gi otkaja skoro vreme nadqvam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 НЕ Пуша и НЯМА да пуша.Причините са безброй. Относно момиче с цигара>> моето мнение е че момиче,момче,дядка,бабичка,момченце,момиченце,мъж,жена....няма значение.Еднакво грозно е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Аз също не пуша и нямам такива намерения. Защото не искам да си увреждам насила организма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnnito Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 da mnogo p[u6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 "Зелената помия в хартия аз да свия" хаха.Малко оффтопик ама все пак съм против такива лайна дето ти замъгляват мозъка.Същото мисля и за цигарите. (I) Don't smoke, don't drink, don't fuck at least i can fucking think!!! Относно "момиче с цигара" - това дето го разправяте, че е гадно са предразсъдъци и сексизъм. Според мен няма никакво значение дали си момиче или момче за да е гнусно пушенето. Едно нещо щом е тъпо няма да изглежда по-умно ако го прави друг. Има момчета които са по нежни от много момичета и момичета, които бих били доста от вас на "канадска" - така че не може да се каже нищо по въпроса "момче-момиче". Пушенето е гадно, гнусно и мирише Между Другото едно момиче някога (когато бях в 6-ти клас) ми каза, че ако не пропушиш до 9-ти клас после не е интересно. Може да е била права, ако съдя за себе си. Но има и други такива, така , че сигурно има такава закономерност Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Вудумен,това трябваше да направи,не да се плямпа излишно в коренно различни теми.Евала.Дано стане хубава дискусия.По темата сега.Аз пуша,вече май станаха 4 години,под една кутия на ден не съм падал,сега пуша по една.МИсля че започнах главно заради обкръжението си/нещо като психоатака/.И до ден днешен повечето ми приятели пушат,даже нямам никакви приятели,които са непушачи май.Кофти нещо са цигарите,опитвал съм се да ги откажа...спирам ги,но за много малко и пак паля.И паля не толкова от физическа пристрастеност,колкото от психическа.За мен е нещо като навик-да извадиш цигарата от кутията,палиш,всмукваш,издишаш.Лош навик.за да спра цигарите трябва някой да ме крепи да го направя,сам не мога/сега ще каже някой слаба воля-за всичко друго волята ми е доста силна..не е това причината/.Моят съвет към тези,които все още не пушат-не започвайте,отказването е доста трудно.А ние пушачите ще дерзаем и някой ден може да успеем.Момиче с цигара-не ми е приятно да видя момиче,което ходи и пуши,иначе нямам нищо против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Не пуша,а пък и нямам никво желяние да започна!Мразя цигарите!Те само ти тровят живота! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 принципно не пуша, единствено паля по някоя цигара когато съм вече на градус. Ама сега като отказвам алкохола спирам и цигарите тютюнопушенето е най-големия наркотик. Хора, не пушете!!! ставал съм свидетел как хора започват да пушат ей така от гъзария и две години по-късно са на две кутии дневно. Също така съм бил свидетел на пораженията от цигарите-именно рак на белите дробове и в последствие смърт. НЕ ПУШЕТЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 i az ne pu6a i mnogo me drazni kak pu6a4ite ne im puka za drugite (pu6at kadeto si iskat) , vse edno e ne6to polezno Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 една позната преди 2-3 месеца почна да пуши и се повече ме дразни (Елеонора ти си кучка!!) иначе някой пита кво мислим за момичета дето пушат една учителка казваше: "не мога да разбера как мое на едно момиче при положение че се храни и прави още толкова много неща с устата си да мирише на отходно място знам хора които пушат от 3-ти клас и се ми каат че искат да ги откажат ама винаги като ги видя са с цигара и кво им пука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Аз 6 години пуших по 2-3 кутии на ден.Но дойде един момент, в който просто се отвратих от цигарите и започнах да чувствам, че вредят...Вече седми месец съм непушач и се чувствам супер. Храната ми е по-вкусна, трябва ми по-малко време за да се наспя, започнах да спортувам, нормализира ми се теглото и така нататък. Приятелката ми пуши и от време на време ми се налага да и искам огънче, защото на нея и е неудобно.Е после се чувствам все едно съм дъвкал лайна. Изобщо цигарите са пълна глупости и много се радвам, че го осъзнах навреме. Даже и от финансова гледна точка е супер, защото спрях и кафето, и така си спестявам минимум 5 лева на ден, което си е 150 лева на месец. Честно казано немога да си представя как се чувстват хората, които пушат от 20,30,40 години. И не искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Значи, когато видя жена да пуши, ми се повръща, ако пък пуши срещу мен, за мен е по-зле от курва. Въпреки че може да не е. Изобщо пушачките ми са в графата хора-боклук! Но иначе външно нищо не показвам, защото съм добре възпитан!И се надявам да се откажат от пушенето <{POST_SNAPBACK}> Podkrepqm tova mnenie adskie grozno jena s cigara ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 хехехе, непушачите сме повече. радостна статистика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 хехехе, непушачите сме повече. радостна статистика <{POST_SNAPBACK}> Мдаааа.Аз това направо не мога да го повярвам.В последно време си мислех че Непушачи почти не са останали на тоя свят .А то не било така (поне за посетителите на форума) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Не пуша. Нямам и намерение да започвам. Но за съжеление почти постоянно съм изложен на цигарен дим. Повечето ми познати които пушат казват че искат да ги откажат но просто не мога. А относно пушенето от гъзария мога да ви дам един много типичен пример: Един мои приятел реши да сваля една по голяма от него, и макар преди да не го виждал с цигара, ся пафка като комин само и само за да изглежда по-голям за пред нея. П.С Btw излглежда че противно на всичко изписано дотук по голямата част от хората в тоя форум са непушачи САМО ТАКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.