LifeFeel Posted September 2, 2003 Share Posted September 2, 2003 Браво Heller12a, на това казвам стойностен post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustnik Posted September 2, 2003 Author Share Posted September 2, 2003 mai vsichki se izcherpahme na tazi tema nqma kakvo poveche da se kaje .... dali ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Можете спокойно да изказвате мнение за това защо сте ЗА/ПРОТИВ цигарите. И се аргументирайте (само ако желаете), да стане дискусия, не да се караме просто и да се обиждаме. Аз съм първият гласувал против цигарите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Moga samo 1 da ti kaja , 4e polovinata bulgariq (ot 13-70 godini) pu6at. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ами не,не пуша.Около 90% от хората около мен пушат-достатъчно ме тровят,за да се тровя и сама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Moga samo 1 da ti kaja , 4e polovinata bulgariq (ot 13-70 godini) pu6at. <{POST_SNAPBACK}> Vsyshtnost po statistka sa poveche ot polovinata (56% mai). Inache tva e vyzmojno nai-typiq nachin da si izharchish parite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 пуша ги но май не от пристрастяване а от ши.ан навик Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 RiMy_SuN say: Ами не,не пуша.Около 90% от хората около мен пушат-достатъчно ме тровят,за да се тровя и сама... Dokolkoto znam e po vredno da ne pu6i6 i da si pri pu6a4i da vdi6va4 dima otkolkoto da pu6i6.Ina4e sam protiv cigarite no kaot se setq kak v 4etvarti klas hodihme mainite da pu6im lo6o mi stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Nope аз съм спортист - спортувам спане, скоростно писане в IRC и такиаа подобни. Може да вода заседнъл начин на живот, НО не пуша и не искам да пуша... обичам живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 ako pu6i6 po mnoo malko nee vredno daje pomaga ponqkoga da se uspokui6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ne pusha.Dori i da sam malak, ne pusha, ne sam probval dori.Kolko na moqta vyzrast pushat...(14 godini). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Момчета, всеки ден при мен идват хора, на които цигарите са нанесли непоправими поражения ... Повярвайте ми, тъжна гледка е да ги наблюдаваш как се самосъжаляват, че не са имали волята да престанат навреме. И ако до 30-35 години хората са склонни да си мислят, че като им говорят за вредата от тютюнопушенето само ги баламосват и е къде по-гот да си засмучат фаса със сутрешното кафе елате да ги видите същите тези хора на 50 с посинели устни, борейки се да си поемат въздух. P.S. А, и не си мислете, че пушенето на цигари уврежда само белите дробове ... Би било твърде хубаво, за да е истина ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 13 години бях страстен пушач (не по-малко от кутия дневно), но за щастие от 5 години тотално скъсах с този "занаят". Съветът ми към по-младите е: не си струва да се почва (това 100% става по принуда от средата в която се движи човек), защото след това задължително идва период на отвращаване, но отказването е много трудно. Аз ги отказах изведнъж един ден, когато след як купон (имах рожден ден), сутринта се събудих и тялото ми се опитваше да поеме въздух през ушите, защото дробовете тотално отказваха да усетят присъствието на кислорода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Аз също се обявявам против цигарите! Тва което е написано е на кутията е най-вярно " Пушенето уврежда здравето" :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 не съм пушил не пуша и не смятам да почвам не искам да се тровя безпричинно, ното пък да си давам и парите за това като съм нервен и се нуждая да се "успокоя" си търся други начини не обичам миризмата им дори, сега се чудя как съм издържал около година в такава атмосфера не е за вярване напрао Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Не. Наскоро един познат-много свестен инъче го видях, че е почнал-за да бъде по-пич. Аз като разбрах и не повярвах. Ей на такива хора най им се чудя-как един нормален човек ще почне да пуши, като дори и малките деца знаят какво става накрая. Аз въобще не проумявав що хората почват да пушат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Не и дори и да звучи невероятно никога не съм и опитвала, за което особено много се радвам Против цигарите съм на първо място, защото увреждат здравето и както беше казано на само белите дробове; освен това мисля че е тъпо, това че много хора са започнали да пушат само защото това се счита за голямо геройство или защото всички останали в компанията пушат... Не искам да укорявам никой, съвем нормално е любопитството да опиташ нещо непознато, но за него в повечето случаи се плаща висока цена, а именно че после много, много трудно се отказва...така че май вслушването в разума в такива случаи няма да е излишно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 НЕ пушенето е вредно а и съм спортист Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ам....нещо близко до темата...Интересно ми е как момчетата възприемат момиче с цигара в устата(няколко познати са ми казвали,че го смятат за грозно)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ам....нещо близко до темата...Интересно ми е как момчетата възприемат момиче с цигара в устата(няколко познати са ми казвали,че го смятат за грозно)... Отблъскваща картинка, много меко казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 НЕ пушенето е вредно а и съм спортист <{POST_SNAPBACK}> И аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Когато в училище отивах до тоалетната или до лафката да си купа манджа, беше пълно с разни 8-9 клас дето пушат само за да се направят на готини. Никога не съм пушил, нямам и намерения да го правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Отивам да си купувам третата кутия. Благодарско на тези, които ще ми помогнат да ги откажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 pusha mnogo...pasivno oba4e ...to sigurno ako se vidat moite beli drobove na snimka i na nqkoi pusha4- moite shte sa po-zle..kadeto idesh seki s cigara- kafeneta,bar4eta,ulicata,na spirkite...edva li nqkoi moje da kaje "az nikoga ne sum pushil" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ам....нещо близко до темата...Интересно ми е как момчетата възприемат момиче с цигара в устата(няколко познати са ми казвали,че го смятат за грозно)... <{POST_SNAPBACK}> Грозна глетка е меко казано. Направо отвратително, но за съжаление е ежедневие. Вчера отивам на работа, а в нашата сграда има частно училище. Сутринта минал едвам първия час и се субрали няколко герои и яко дърпат. Абе грозна наркоманска гледка. Дечица 7-8 клас се правят на големи и вече се кефят яко! Едно време имах приятел който беше много против цигарите. Може и заради него никога не пропуших. Гледам на дърти години (около 25) започнал щото и жена му пиши и той да не остане по-назад. Не вярвах на очите си ама келешлък кво да се прави. Аз пък се гордея с факта че отказах от този вреден навик моята половинка. Твърдо отговора е НЕ и винаги се опитвам да влияя на пушачите около мен за да ги откажат. Тъжната статистика е че спора с пушач е абсолютно губене на време.Справка съседната тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.