Jump to content
BulForum.com

Тютюнопушене

krustnik

Пушите ли ?  

256 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply
  • 1 year later...

Можете спокойно да изказвате мнение за това защо сте ЗА/ПРОТИВ цигарите. И се аргументирайте (само ако желаете), да стане дискусия, не да се караме просто и да се обиждаме.

Аз съм първият гласувал против цигарите...

Ами не,не пуша.Около 90% от хората около мен пушат-достатъчно ме тровят,за да се тровя и сама...:(

RiMy_SuN say:

Ами не,не пуша.Около 90% от хората около мен пушат-достатъчно ме тровят,за да се тровя и сама...:(

Dokolkoto znam e po vredno da ne pu6i6 i da si pri pu6a4i da vdi6va4 dima otkolkoto da pu6i6.Ina4e sam protiv cigarite no kaot se setq kak v 4etvarti klas hodihme mainite da pu6im lo6o mi stava :sick

Nope аз съм спортист - спортувам спане, скоростно писане в IRC :P и такиаа подобни. Може да вода заседнъл начин на живот, НО не пуша и не искам да пуша... обичам живота.

ako pu6i6 po mnoo malko nee vredno daje pomaga ponqkoga da se uspokui6

Момчета, всеки ден при мен идват хора, на които цигарите са нанесли непоправими поражения ... Повярвайте ми, тъжна гледка е да ги наблюдаваш как се самосъжаляват, че не са имали волята да престанат навреме. И ако до 30-35 години хората са склонни да си мислят, че като им говорят за вредата от тютюнопушенето само ги баламосват и е къде по-гот да си засмучат фаса със сутрешното кафе елате да ги видите същите тези хора на 50 с посинели устни, борейки се да си поемат въздух.

P.S. А, и не си мислете, че пушенето на цигари уврежда само белите дробове ... Би било твърде хубаво, за да е истина ...

13 години бях страстен пушач (не по-малко от кутия дневно), но за щастие от 5 години тотално скъсах с този "занаят".

Съветът ми към по-младите е: не си струва да се почва (това 100% става по принуда от средата в която се движи човек), защото след това задължително идва период на отвращаване, но отказването е много трудно.

Аз ги отказах изведнъж един ден, когато след як купон (имах рожден ден), сутринта се събудих и тялото ми се опитваше да поеме въздух през ушите, защото дробовете тотално отказваха да усетят присъствието на кислорода :wir :tongue

не съм пушил не пуша и не смятам да почвам

не искам да се тровя безпричинно, ното пък да си давам и парите за това

като съм нервен и се нуждая да се "успокоя" си търся други начини

не обичам миризмата им дори, сега се чудя как съм издържал около година в такава атмосфера не е за вярване напрао :wacko:

Не.

Наскоро един познат-много свестен инъче го видях, че е почнал-за да бъде по-пич. Аз като разбрах и не повярвах. Ей на такива хора най им се чудя-как един нормален човек ще почне да пуши, като дори и малките деца знаят какво става накрая. Аз въобще не проумявав що хората почват да пушат.

Не и дори и да звучи невероятно никога не съм и опитвала, за което особено много се радвам :)

Против цигарите съм на първо място, защото увреждат здравето и както беше казано на само белите дробове; освен това мисля че е тъпо, това че много хора са започнали да пушат само защото това се счита за голямо геройство или защото всички останали в компанията пушат... Не искам да укорявам никой, съвем нормално е любопитството да опиташ нещо непознато, но за него в повечето случаи се плаща висока цена, а именно че после много, много трудно се отказва...така че май вслушването в разума в такива случаи няма да е излишно !

Ам....нещо близко до темата...Интересно ми е как момчетата възприемат момиче с цигара в устата(няколко познати са ми казвали,че го смятат за грозно)...

Ам....нещо близко до темата...Интересно ми е как момчетата възприемат момиче с цигара в устата(няколко познати са ми казвали,че го смятат за грозно)...

Отблъскваща картинка, много меко казано :wacko:

Когато в училище отивах до тоалетната или до лафката да си купа манджа, беше пълно с разни 8-9 клас дето пушат само за да се направят на готини. Никога не съм пушил, нямам и намерения да го правя.

pusha mnogo...pasivno oba4e :)...to sigurno ako se vidat moite beli drobove na snimka i na nqkoi pusha4- moite shte sa po-zle..kadeto idesh seki s cigara- kafeneta,bar4eta,ulicata,na spirkite...edva li nqkoi moje da kaje "az nikoga ne sum pushil" :P

Грозна глетка е меко казано. Направо отвратително, но за съжаление е ежедневие. Вчера отивам на работа, а в нашата сграда има частно училище. Сутринта минал едвам първия час и се субрали няколко герои и яко дърпат. Абе грозна наркоманска гледка. Дечица 7-8 клас се правят на големи и вече се кефят яко!

Едно време имах приятел който беше много против цигарите. Може и заради него никога не пропуших. Гледам на дърти години (около 25) започнал щото и жена му пиши и той да не остане по-назад. Не вярвах на очите си ама келешлък кво да се прави. Аз пък се гордея с факта че отказах от този вреден навик моята половинка.

Твърдо отговора е НЕ и винаги се опитвам да влияя на пушачите около мен за да ги откажат. Тъжната статистика е че спора с пушач е абсолютно губене на време.Справка съседната тема

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...