Jump to content
BulForum.com

Тютюнопушене

krustnik

Пушите ли ?  

256 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз непуша и съм горД с това... почти всички заобикалящи ме (семейство, приятели,познати и др.) пушат...засега съм ПРОТИВ пушенето и се надявам да е така и занапред.Според мен тютюнопушенето е много по гадно и вредно (според мен) даже и от пиенето (аз даже и не пия :) )

А по жени ходиш ли ? или и това си го спестяваш :)

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply
А по жени ходиш ли ? или и това си го спестяваш :)

...е как бе ... то без тях не сме за никъде :D ...просто не съм такова" газарче" дето пуши, пък и не съм няква пияница да се оливам ...

Пише се гЪзарче , идва от ГЪЗ .

Хммм! Ми някои съ гЪзари, други са гЬзари... от ГАЗ... въздух... под нялагане или разреден с концентрация клоняща към вакуум.

Ами аз имам чуството,че ходещите пушачи по улицата и безразборно хвърлящи фасофе драстично намаляха в рамките на едно 5 години насам.

Пуша абсолютно рядко,но ми прави ужасното впечлание,че няма никакви кошчета в рамките на километри понякога!!!

Откъде да има кошчета, като все се намира някой да ги изрита. Всичко изпотрошиха. Нявсякъде стените са надраскани и налепени.

Въобще тоя народ има ли елементарна ценностна система и чувство за естетика. Толкова ли го кефи около него да е кочина - кал, прах, дупки, окъртени мазилки, надраскано, боклуци?

Много е тъпо да делите хората на пушачи и непушачи.... ама мнооооого , да не би ако някой ваш приятел е пушач вие ще го избягвате само заради това ? Или ако жените ви пропушат ще ги зарежете - НЕ , през оная работа ви е дали някой пуши или не , ама тва е форума на несбъднатите мечти в който всеки може да си излее душата щото ако го направи ОФЛАЙН ще го сметнат за побъркан.... ЕВАЛА !!!!

Ако жената пропуши, аз ще изпуша.... :pirate ...едно от отвратителните неща на света е целувката на пушачка. :lol:

zlobil, никой включително и аз нямам нищо против да пушите...пушете си колкото искате само не и в присъствие на непушач, освен в случайте, когато той е съгласен. Не деля хората на пушачи и не- и съм толерантен към каквито и да е пороци щом човекът доброволно и съзнателно го прави. Но...когато отидеш на кафе никой не те пита дали ти е приятно да ти димят. Представи си следната ситуация...седиш си на масата с компания и идва някой непознат и ти се пуска едно лайно на половин метър от тебе. Разликата е, че лайното поне не е вредно. Сега разбираш ли къде е проблема ?

Имаше една историка горе-долу нещо такова: "Пушачи моля ви, не ни пушете на масата, както ние не пикаем върху вашата."

Бе вие вярно ли сте толкова задръстени всичките непушачи?

Как не спряхте да ни обиждате нас пушачите , какъв ви е проблема ? Някой да ви е обидил че сте непушачи , че реално както вие така и аз се възползваме от правото на личен избор какво да правим с живота си ? Как е възможно всеки непушач да се изказва ласкаво във всеки един пост при положение че не виждам какво толкова ви провокира да го правите .... стенлито го изключваме , той по принцип си пише глупости , ама айде да се спрем с определенията , мазохизъм бил , малоумни сме били , глупаци и незнам си какво и що , щото пушим айде у лево с тия определения ..... нас ни кефи тва достатъчна причина за мазохизма ли е ? Ебахти , или всичките тука отворковци излизате само с непушачи , приятелките ви са непушачи и винаги сте в компания на непушачи - НЕ , ма на тях не им обяснявате колко са малоумни щото във форума е по лесно да кажеш на няколко ника - вие сте глупаци щото пушите ние сме по добри от вас.... ЕБАХТИ МАЛОУМНАТА ЛОГИКА !!!!!?@#?!%$#%#$€%

Злобиле, вместо да се пениш толкова. Пък уж си и спортист. Що не се замислиш, дали пушенето ти носи някаква полза, какъв е смисълът да го правиш и аджеба дали не е слабост на характера ти, за да започнеш и да продължаваш.

До тук се сещам трима приятели, които последните 3 години спряха да пушат. Сега е много по-приятно с тях и те самите са много доволни от това, включително единият все се пита, колко е бил глупав и за какво го е правил това. Всички между другото вече клоним към категория чичковци и предполагам цялата тая работа е била от чист детски келешлък, но като са минали години им е дошъл акъла в главата.

Ако жената пропуши, аз ще изпуша.... :pirate ...едно от отвратителните неща на света е целувката на пушачка. :lol:

Е че за тази работа хората са измислили дъвката :D Полза предполагам на всеки му е ясно че не му носи, а точно обратното, но все пак носи удоволствие поне на мен...

Ако трябва да се дъвче дъвка след всяка цигара, колко допълнителни финанси ще й трябват? :)

Ахахха е аз дъвча след почти всяка или поне на 2-3 я сменям не са чак толкова допълнителните финанси :)

едно от отвратителните неща на света е целувката на пушачка. :lol:

явно не си се целувал с когото трябва...

в крайна сметка целувката си е целувка, ако е както трябва да ти кажа, според мен, няма значение пушач или непушач, лук или чесън е ял... с достатъчно страстната целувка въобще забравяш понеделник ли е или въобще не си работил през последните 10 години...

п.с.

пушачка:

kim-basinger-20040628-3375.jpg

абсолютно:

linda1015007main.jpg

if u like it?:

Gina-Gershon-(250x322).jpg

it's raining... geri halliwell's cover ;)

article-0-04FC1559000005DC-606_468x600.jpg

Шарън Дтоун, Деми Мур ... и т.н.

:laughing:

снимка на бейсингър от 1998... виждал ли си я днес? със сигурност би изглеждала все така готина, като на тая снимка... ако не пушеше... I rest my case...

33633b28b7fd.jpg

от 2008, пак не е зле за годините си, но това са хора, които се поддържат и имат милиони на разположение за всякакви лечения/тренировки/диети и т.н. правете сравнения с нормални хора/жени.

...

от 2008, пак не е зле за годините си, но това са хора, които се поддържат и имат милиони на разположение за всякакви лечения/тренировки/диети и т.н. правете сравнения с нормални хора/жени.

Тая снимка ако беше направена в студио с 5 кила грим и после мината през фотошоп можеше да се доближи до тази от 98ма... нямаше да е същата но щеше да е значително по-добре...

dRiNKiN_pARk, показвайки снимките на знаменити пушачки не се разбра какво имаш предвид - че всички готини мадами пушат или че би мляснал коя да е от тях, ако ще да е изяла 2 кг чесън и 3 кила лук? (Щото имаш щипка за нос и кат' са надървиш не прощаваш) :P :P :P

http://news.yahoo.com/s/ap/20090612/ap_on_.../us_fda_tobacco

Леко пресилено и може би навлизащо в зоната на "правото на личен избор" и т.н., но все пак съм съгласен. Само да не дойде момент, в който да ги забранат и да стане както сега с другите наркотици.

Пушачите сме супер яки ГЪЗАРИ ве :) Каквото и да си говорим ние сме си най-големите :laughing:

Да си направя самореклама :laughing: и да подпомогна малко на пушачите с евтини цигари :) http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=79632

Това направо ме разби...не знам как съм го пропуснал миналата година. :laughing: :laughing: :laughing:

Пълно е с оригинални разсъждения и ще цитирам само 2 за тези, които няма да цъкнат на линка ти:

..................Пушещите се отвличат от производствените проблеми, шегуват се и се забавляват. Всяка усмивка продължава живота на човека с минута, а всяка цигара го съкращава с 3 минути. Тоест за всяка изпушена цигара, ако се усмихне човек 3 пъти и митическата вреда от никотина ще спадне на нула...............

При пушачът няма проблеми да заговори някой или да се запознае. Само трябва да му поиска огънче, държейки незапалена цигара в ръка. Тази терапия се препоръчва на силно стеснителни хора, които не могат да заговорят момиче в дискотеката. Да не забравяме, че момиче, гледайки един пушач как дърпа от цигарата си, го оприличава на смучещо биберон бебе на подсъзнателно ниво. И затова мъжете пушачи имат такъв успех сред жените. Обратното – мъж гледайки пушеща жена си прави същата аналогия, но с друг физиологичен смисъл..........

:punk

Тоест за всяка изпушена цигара, ако се усмихне човек 3 пъти и митическата вреда от никотина ще спадне на нула..

или пръдне два пъти.... :laughing: въпрос на избор :rolleyes:

@танко голям смях с тая полза, дано тва да си го копирал отнякаде............

Само аз не знам според онова есе в коя категория спадам? Имам предвид, след като съм пушил три години и съм ги спрял.

@танко голям смях с тая полза, дано тва да си го копирал отнякаде............

Аз съм го писал. Но по чужда идея. :laughing:

То си пише на поста ми в blog.com откога е.

ПС: Радвам се, че ви разсмях.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...