Jump to content
BulForum.com

Тютюнопушене

krustnik

Пушите ли ?  

256 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ами аз имам чуството,че ходещите пушачи по улицата и безразборно хвърлящи фасофе драстично намаляха в рамките на едно 5 години насам.

Пуша абсолютно рядко,но ми прави ужасното впечлание,че няма никакви кошчета в рамките на километри понякога!!!

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply
Лъжец ли ме наричаш? Поиска отгвор - получи го. Обаче май нещо не ти отърва, да не си прав?

Ако обичаш.... не само аз а целият форум знае че отговора на въпроса който ти зададох не е този , не ми подскачай като ощипата госпожица сам се постави в тая нелепа ситуация.....

Не мога да осъзная какво повече от нас имате че постоянно да ни натяквате че сме наркомани и едва ли не утрепки.....

Прави ни повече факта, че не сме наркомани.

Да ти натяквам, че си наркоман?! Все едно да натяквам на високите, че са високи, а на ниските - че са ниски... защо да го правя? И да го правя и да не го правя, това не те прави по-малко или повече наркоман. Ти си наркоман. Също като афекса, срещу който толкова се пениш. Face it. Медицински факт. Пушачите са пристрастени. Не могат да изкарат дълго време без никотин. Хваща ги абстиненция... като тези, кажи ги де, ааа - наркоманите, джанките... и също като алкохолците отричат с всички сили, че са пристрастени, отказват да видят проблема си. И естествено според тях винаги, по всяко време могат да спрат... само дето не искат. Не че не могат. Могат. Ама не искат. Харесва им... за това.... иначе, таковата, могат... да...

Всичко това са отличителни черти на наркоманията... Просто факт. И аз бях такъв, знам за какво говоря - говорил съм и аз същите глупости като теб, сега ми е ясно защо... Искрено ти желая да се откачиш.

Защото нали знаете - годишно 60000 европейци спират да пушат... защото умират от това. За тях честно пет пари не давам, но за хилядите, които умрат заради тях - е това ми идва в повече.

Ако обичаш.... не само аз а целият форум знае че отговора на въпроса който ти зададох не е този , не ми подскачай като ощипата госпожица сам се постави в тая нелепа ситуация.....

Не, ти ако обичаш. Зададе въпрос - получи отговор. Пак ти казвам - май нещо не ти отърва. А и от кога ти си целия форум?! И изобщо не подскачам, ти си тоя който върти и сучи, само да стане на неговата. Само че тоя път не успя да познаеш... Но ти влизам в положение и те разбирам, нали си форумния капацитет, мистър компетенция по всички въпроси.

Още си чакам алкохола между другото. Май не се получава да даваш неограничени количества на ония цени...

Прави ни повече факта, че не сме наркомани.

Получи ли отговор и на другия си въпрос? Точно кратко и ясно. Какво да говорим повече...

Не, ти ако обичаш. Зададе въпрос - получи отговор. Пак ти казвам - май нещо не ти отърва. А и от кога ти си целия форум?! И изобщо не подскачам, ти си тоя който върти и сучи, само да стане на неговата. Само че тоя път не успя да познаеш... Но ти влизам в положение и те разбирам, нали си форумния капацитет, мистър компетенция по всички въпроси.

Още си чакам алкохола между другото. Май не се получава да даваш неограничени количества на ония цени...

Получи ли отговор и на другия си въпрос? Точно кратко и ясно. Какво да говорим повече...

Значи на първо место , тва тука не ти е плей.евроком и зат'ва айде ако обичаш не се дръж с мене като с 14 годишните пишлемета които те нареждат там . Аз не съм целият форум , нито някъде съм твърдял че съм някъв капацитет , просто да ми заявяваш че предпочиташ да си заебеш бизнеса от колкото да гледаш пушачи е абсурдно , предпочиташ да стоиш гладен и без работа смао и само пушачите да избегнат... ? Ти тва сигурно не можеш да осъзнаеш ама е голяма глупост , абе пробвай в плей-я там може и да ти се вържат .....

А относно алкохола , понеже ТИ явно си някъв мастър на алкохола и държиш че сте няква фирма значи най-вероятно си чувал за изчистване на складовите наличности на алкохол със стар бандерол , това го направиха всичките фирми в БГ които се занимават с алкохол , цените бяха смешни но ума не ми го побира как не си получил офертата .... как са успели да пропуснат едно светило в продажбата на алкохол и цигари ОНЛАЙН.... УЖАС ...... :woot :woot :woot

Ама нищо , все някога някой ще обяви във форума продажба на алкохол на по-ниски цени та да можеш да заредиш магазинчето.... и в метро поглеждай чат пат има оферти :rofl: :rofl:

Що не се опита да се понапънеш малко ти да ми отговориш ? Толкова ли е трудно да вържеш 5 изречения ? :wacko:

Хахахахахаха, след 2 дена размисли, най-накрая измисли, какво да отговориш. Браво на теб!

Та, продължаваш да се излагаш и за съжаление не можеш да се осъзнаеш, колко много. След като явно си осъзнал, че не си прав онтосно тютюнопушенето, реши че трябва да ми се изтъкваш в друга сфера. Лошото за теб в тоя случай е, че си още по-незапознат, защото такива като теб със смешните си кафенца зараждат алкохол от такива като мен, които са дистрибутори на тази стока. И не ми говори за оферти, защото офертите първо аз ги получавам и след това стигат до такива като теб и такива цени на БГ алкохола няма никъде, пък ако ще и със стар бандерол да са били.

А пък интернет магазина е просто между другото.

Колкото до това дали ще стоя гладен или не, ако спра да продавам цигари, малко е смехотворно твърдението, не мислиш ли? Първо бизнеса ни не се изчерпва само с алкохол и цигари, както мисля, че си успял да се увериш от сайта. И второ, ако хората спрат да пушат, тогава какъв е смисъла да продължавам с бизнес, който на практика е умрял. Още повече, че печалбата от цигарите е смехотворна и в момента кажи-речи цигари се продават, само за да могат да се привлекат пушачите в магазините. Защото ако съпоставиш два магазина, единия продава, а другия не продава цигари, сам можеш да се сетиш клиент пушач в кой ще предпочете да влезе, за да си купи цигари и покрай тях и останалите неща, от които има нужда. Няма да има смисъл да се разкарва до единия, за да си купи цигари, без които не може и след това да ходи до другия да си купи хляб. Мога да ти кажа, че 90% от магазините с радост ще спрат да продават цигари, защото хем са голяма инвестиция, хем печалбата е смешна.

Едит: Няма да е зле тоя път да помислиш повече дали изобщо да ми отговаряш, за да не изцепиш пак някоя простотия...

Колко им е печалбата на кутия ? 5-10 стотинки? И един въпрос защо Давидоф изчезнаха от някои магазини ?

Ами зависи от марките, между 4 и 8 процента е търговската печалба на стек. На едро е между 1 и 2 процента. Примерно на Вайсроя е 4 процента, а на Кинга и Мерилина е 8. Това е печалбата, която остава в магазините.

Хахахахахаха, след 2 дена размисли, най-накрая измисли, какво да отговориш. Браво на теб!

Та, продължаваш да се излагаш и за съжаление не можеш да се осъзнаеш, колко много. След като явно си осъзнал, че не си прав онтосно тютюнопушенето, реши че трябва да ми се изтъкваш в друга сфера. Лошото за теб в тоя случай е, че си още по-незапознат, защото такива като теб със смешните си кафенца зараждат алкохол от такива като мен, които са дистрибутори на тази стока. И не ми говори за оферти, защото офертите първо аз ги получавам и след това стигат до такива като теб и такива цени на БГ алкохола няма никъде, пък ако ще и със стар бандерол да са били.

Аз ти казах и по-горе , тва не ти е плей.евроком затва айде ако обичаш малко да посмениш тона а ?

Отделно такива като мене със смешните ни кафенца дали не ти мина през акъла че може би , само може би имаме и друг бизнес ? Изтъкваш се колко си голям ли кво ? Не можеш да дадеш разумен отговор и пристъпваш към пишкомерство така ли ? Ми айде да си ги мериме ако искаш .... дистрибутор бил .... какъв дистрибутор си ти че нещо не мога да се сетя ? Я ми кажи , име на световно-неизвестната фирмичка която притежаваш...... и да имаше такива цени , представям си къв дистрибутор си щом не си получил подобни оферти...... Или държиш да потърся офертата която ми донесоха за остатъчните количества марков алкохол със стар бандерол..... за разлика от тебе аз не говоря голи приказки е така да се правя на оборотен господин дистрибуторе.......

ПС : Смешник........ :woot

Пуша и е малоумно от моя страна, че се тровя и го разбирам. 90% от цигарите, които паля през деня са просто от навик. От 5-6 години съм пушач и е имало моменти, когато не съм пушил от по 2-3 месеца и след това пак съм започвал. За мен е чисто малоумна постъпка тютюнопушенето, но го правя => съм и аз малоумник :laughing: П.С. не искам никой да обиждам.

По-горе стана въпрос за пушачи и непушачи, приятели и кво ли още не. На един пушач знаете през къде му е за непушача ако не му е някакъв близък или роднина. Същото е и при непушача ако това го дразни ще намери начин да се разберат, а ако не се разберат по живо по здраво. Факт е, че няма компанийка, в която да не пуши някой или някои.

Не знам кой е смешника обаче. Питаш нещо - отговарям ти конкретно и точно. Ама понеже не ти отърва, че не си прав и почваш да въртиш и сучиш. Не знам, какво ми го повтаряш тоя плей.евроком, в момента не сме в него, така че ако искаш да спориш, поне се аргументирай, не ми говори врели некипели, като онези малоумници там или защото не говориш с кварталните аверчета, които сигурно ти се възхищават, какъв голям бизнесмен си... Нападаш ме, че съм имал "магазинче" и просто ти отговарям, че не всичко е това, което се вижда на повърхността, ама ти понеже винаги си бил повърхностен и ти е трудно да го проумееш. А това ти какъв допълнителен бизнес имаш ми е през... Май не се сещам да съм те питал, че да ми се изтъкваш, нали?

Пак ти поватарям, тия оферти аз първи ги получавам, но ти май не четеш, какво пиша. Изакарай ми оферта, в която пише, че цената на Блек рама е 5лв, че дори и по-ниска, защото ти се изтъкваш, че на тия цени можеш да осигуряваш количества. В момента говоря конкретно за БЪЛГАРКСИЯ алкохол.

За ВНОСНИЯ алкохол си изкарай смешната офертичка и ми покажи цените на ТОЧНО тези артикули, които съм ти поискал, за да видиш, че си далече от цената, която можеш да предложиш..

Айде, сега си измучи още нещо от пръстите, някоя обида също няма да е зле. Сигурно така се чувстваш по-прав... Хахахахаха...

:laughing:

Не знам кой е смешника обаче. Питаш нещо - отговарям ти конкретно и точно. Ама понеже не ти отърва, че не си прав и почваш да въртиш и сучиш. Не знам, какво ми го повтаряш тоя плей.евроком, в момента не сме в него, така че ако искаш да спориш, поне се аргументирай, не ми говори врели некипели, като онези малоумници там или защото не говориш с кварталните аверчета, които сигурно ти се възхищават, какъв голям бизнесмен си... Нападаш ме, че съм имал "магазинче" и просто ти отговарям, че не всичко е това, което се вижда на повърхността, ама ти понеже винаги си бил повърхностен и ти е трудно да го проумееш. А това ти какъв допълнителен бизнес имаш ми е през... Май не се сещам да съм те питал, че да ми се изтъкваш, нали?

Пак ти поватарям, тия оферти аз първи ги получавам, но ти май не четеш, какво пиша. Изакарай ми оферта, в която пише, че цената на Блек рама е 5лв, че дори и по-ниска, защото ти се изтъкваш, че на тия цени можеш да осигуряваш количества. В момента говоря конкретно за БЪЛГАРКСИЯ алкохол.

За ВНОСНИЯ алкохол си изкарай смешната офертичка и ми покажи цените на ТОЧНО тези артикули, които съм ти поискал, за да видиш, че си далече от цената, която можеш да предложиш..

Айде, сега си измучи още нещо от пръстите, някоя обида също няма да е зле. Сигурно така се чувстваш по-прав... Хахахахаха...

:laughing:

Значи искаш да кажеш че въртя и суча само и само да излезна прав във тоя жизненоважен за мене спор пушачи - непушачи.... ооо колко си досетлив , не мога да заспивам вечер ако зная че някой си в булфорум.ком е спечелил някой абсолютно безмислен спор.... РАЗКРИ МЕ , и м/у другото аз не се правя на голям бизнесмен , не съм постигнал кой знае колко че да го правя .... докато ти държиш да подчертаеш колко ми е смешно кафененцето и колко ГОЛЯМ БАТКА ДИСТРИБУТОР си и как разбираш ли ти получаваш най-добрите оферти в града , подозирам че всъщност ти диктуваш цената на алкохола в БГ или айде да не е в БГ ми в Пловдивска област..... Относно "допълнителните" доходи , аз няма намерение да споделям такива работи на господин НИКОЙ СИ от булфорум , просто ти държиш да се докажеш , колко си по-голЕм от мене , да съм те питал дали си дистрибутор ? Да съм те питал какви оферти получаваш - НЕ съм .... кво ми филосовстваш тогава кви оферти идвали при тебе ? Да дойда да ти стисна ръката и да ти призная ква батка си или кво ? И след като аз съм твърдоглавият , защо ти не искаш да приемеш че такава оферта е имало при мене , какво ти се вижда толкова странно или се чувстваш пренебрегнат че господин голЕмото добрутро са го забравили .... как така няма да предоставят алкохол на преференциални цени на най-голямото СВЕТИЛО в продажбата и дистрибуцията на алкохол .... чак аз не мога да го проумея .

И понеже държиш да се ровим назад отвори си темичката в която онова момче продаваше алкохола и виж дали съм посочил конкретна марка алкохол и конкретни цени , нали си батка разбирач , върни се назад и виж дали някъде съм писал блек рам - 5лв ..... да ти спестя ли време - НЕ НЕ СЪМ . Смешната офертичка няма смисъл да си я изравям , за тебе може да е смешна за мене беше екстра , трябва да припечелвам някой лев за семчици...... току виж някой ден като стана голям и умен като тебе мога да успея да отворя една фирмичка да си постигна заветната мечта да стана ........ дистрибутор :blink: :tongue

И само м/у другото обидите ги използвам само защото РЕАЛНО го мисля това за тебе , не че ме карат да се чувствам по прав в спора... чаткаш ли ?

И завършването на постовете с "ЬХАХАХАХА" нещо ми простее , пробвай се да измислиш някоя по-оригинална реплика с която да се пробваш да ме накараш да се чувствам тъпо :woot

ПС : Може да не съм велик батка дистрибутор като тебе , ама поне гоооре долу имам няк'во дар-слово тааа не ми се налага като тебе да обмислям един пост към 2-3 часа преди да го искарам , пък и ти доказа в последните 2-3 страници че си един мини-цар на овъртането и избягването на точни и ясни въпроси :bowdown: :bowdown:

ПС 2 : Не се хаби да отговаряш , безмислено е .... ти ще продължаваш да твърдиш няк'ви си твои разсъждения аз ще продължавам да твърдя моите си и до никъде няма да стигнем :unsure:

И аз мисля, че си ограничен, не особено интелигентен и некултурен, но не съм тръгнал да ти го казвам, нали? Още повече, че е и в разрез с правилата да правиш такива генерални заключения. Аааа, ти познаваш модераторите и си позволяваш да правиш каквото си икаш...типично за "някои" българи...чаткаш ли кои?

А за останалото - всичко, което съм казал е било подтиквано от теб по някакъв начин, я с въпрос, я с провокация. Така че не ми реви какво съм изтъквал и какво не, защото всичко казано е довод за дадена констатация. Не обичам да се правя на никакъв, просто полудявам, когато някой говори глупости... Аман от многознайници...

Ти обаче продължаваш да говориш глупости. Ето я темата - http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=79065&hl=

Виж, какво си написал, когато ти поисках ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ марки:

Злобили, интересувам се от Бляк рам 0.7л, Балантайнс 0.7 мет. к. и Джим Бим 0.7л. Ако сериозно говориш за тия цени и няма проблеми с бандорели или нещо друго, т.е. всичко си е легално, остави един телефон да ти поръчам направо по няколко кашона.

banderolite sa stari ;)

И какво се оказа: правя ти запитване, ти отговаряш, че само бандеролите са стари, което мен не ме бърка, а за цената нищо не казваш. След това ти правя и поръчка и ти млъкваш... И какво се получава - правим се на голямата работа, ама ножа като опре в кокала и забравяме, какво сме говорили, а? Хахахахахахахаха...

Едит: Защо да не ти отговарям, защото ще се наложи да ми говориш пак някакви смешки изсмукани от пръстите и да продължаваш да се излагаш ли? :)

Едит 2:

ПС : Може да не съм велик батка дистрибутор като тебе , ама поне гоооре долу имам няк'во дар-слово тааа не ми се налага като тебе да обмислям един пост към 2-3 часа преди да го искарам , пък и ти доказа в последните 2-3 страници че си един мини-цар на овъртането и избягването на точни и ясни въпроси :bowdown: :bowdown:

Ти ли имаш дар слово бе!? ХАХАХАХАХА

И се позабавих, защото търсех другата тема, престани вече с булшита, мисли преди да изцепиш нещо...

Не знам, кой овърта и избягва отговорите обаче. На ВСЕКИ въпрос ти давам ТОЧЕН и КОНКРЕТЕН отговор, а ти не можеш да го приемеш за истина, което си е лично твоя работа, но това е поради факта, че ти е тесничък мирогледа...чаткаш ли?

Едит 3: Да, Диана се казва. :)

Не че искам да се меся в спора, но само да питам между другото - Рънър, приятелката ти Дияна ли се казва, ако да - светът е малък :)

Иначе пушачите са по-долна категория хора. Това е ясно.

тва хахахаха можеш да си го патентоваш , не съм виждал по-МАЛОУМЕН завършек на постовете

Не смятам да ти отговарям макар че ми се иска , просто диалога започва да става прекалено груб , а и не искам да си имам работа с такива бизнесмени като тебе .

и между другото не ми говори на "БЕ" за пореден път ти повтарям че ме бъркаш с приятелчетата ти от плей.евроком ..... и повярвай не си чак толкова умен за колко си мислиш

както и да е , аз съм кривият ти си батката супер разбирач и твоята дума винаги е на място....

щастлив съм че мога да посещавам форум редом с такива видни бизнесмени като тебе ..... :bowdown:

Това, че съм бизнесмен ти го каза, аз не съм се самоизтъквал за разлика от теб... ;)

Иначе има и по-малоумни завършвания - такива, които нямат никакви препинателни знаци в края си.

И да - крив си, най-малкото понеже моите твърдения са подкрепени с факти, а не само с празни приказки. Радвам се, че най-накрая се осъзна. Явно има надежда за теб!

понеже помня ясно че си геймър предполагам ще схванеш посланието - _)_

и само м/у другото точно ти се изтъкваш , ама понеже явно ти идва леко късичка паметта се върни мааалко по-горе и си прочети хубавичко поста в които ме обяви за най-големият мишок с това "нещастно кафене" и пак в същият пост спомена каква голяма фирма дистрибутор , производител , консуматор и т.н. си ти ......... кви оферти ти предлагат и т.н. и т.н.

защото такива като теб със смешните си кафенца зараждат алкохол от такива като мен, които са дистрибутори на тази стока.

Ихааа споря с един истински дистрибутор .... само да те питам е така за сведение да разправям и аз из ма'алата на такива като мене със смешни кафенца от кога е толкова престижно да си дистрибутор ? или точно аз , който по-горе изяснихме че нищо не разбирам трябва да ти обясня колко е елементарно да станеш такъв....... :tongue

Имаш самочувствие на успял човек.... което не е лошо де , даже е хубаво , само че в твоя случаи звучи смешно не можеш да ми претендираш че си някъв и да ми пишеш в същото време тъпотии , успелите хора не парадират , парадират такива като тебе.... сам се сещай какъв си ....

И не ми говори за оферти, защото офертите първо аз ги получавам и след това стигат до такива като теб

Такива като мене , такива като тебе ? Я ме светни ти за какъв точно се смяташ и съответно какво точно означава такива като тебе ?

Ти гоЛем батка ли си като държиш склад за алкохол само примерно ? Аз не се смятам за баровец ама ти не спираш да се опитваш да докажеш колко много си постигнал .....

Кафенцето беше реакция на "интернет магазинчето"... ;) Така че не знам чия памет е къса...

А за останалото съм написал в предния пост, защо съм го казвал, но явно не можеш да го схванеш, затова тоя път ще се опитам да ти го обясня по-простичко: казах, че съм дистрибутор, защото цените, които аз получавам са по-ниски от тези, които ти получаваш, а тези, които бяха обявени във въпросната тема и за които имах интерес бяха много по-ниски от доставните цени за дистрибутори. Тоест, ти няма как да получиш дистрибуторска цена, освен ако някой такъв като мен не реши да работи без печалба. А щом обявените цени бяха под дистрибуторските, значи си прави сам сметките. Не съм се изтъквал самоцелно, просто подкрепих твърденията си с ФАКТИ. Ако това за теб е изтъкване - няма проблем, така да е. ;)

Едит: Ей го пак, кой ти говори за парадиране бе?! Хахахахаха, започваш да ме изумяваш вече... И кой ти говори дали е престижно или не е? Ставаше въпрос, че нещата които говориш са глупости и ти обясних защо, като се аргументирах, а ти продължаваш да носиш от 9 кладенеца вода и да се правиш на велик, само и само да излезеш от лайната, в които сам се набута...

Под такива като теб визирам всички търговски обекти, които са ориентирани към крайния потребител. Не знам, какво има да ми се пениш?! И не се имам за баровец или голям бизнесмен. Ти си тоя, който непрекъснато парадира с материалните неща - Какъв телевизор да си взема за кафето, в какъв цвят да си боядисам тавана на кафето ми, каква кола да си купя, какви мацки съм оправи и т.н. и т.н...

Добре , сменяме тона , с обиди няма да постигнем нищо.

Подчертавам дебело в момента говоря абсолютно сериозно , защо не можеш да осъзнаеш че съм получил оферта с цени под тези в темата какво толкова неясно виждаш в това ? Защо не можеш дори за секунда да приемеш че е възможно наистина да съм я получил.

Всъщност някъде да видя от кой съм я получил и т.н.

Давам ти най-простият и елементарен пример , фирмите ситекс и емона дринкс донесоха оферти в които червеното джони 700 беше съответно 16.40 и 16.60

Тая оферта която аз имах и от която се възползвах не беше от Пловдивска фирма и цените бяха мааалко под тези на Ситекс и Емона , та само ми обясни какъв е смисъла да лъжа ? Казах че мога да доставя неограничени количества, да така беше , няколко познати се възползваха и ..... защо трябва да продължавам да ти давам обяснения , ти беше човека в темата който ме заяде точно около 10 секунди след като написах поста как очакваш след това да желая да свърша работа на някой като тебе , казвам да свърша работа щото от цялата работа и занимавки реално мислиш ли че ще искарам някви пари , ма чесно ?

И не е нужно да ми обясняш толкова подробно запознат съм с пътя на дадена стока преди да стигне до магазина и после и до клиента.

Ясно ми че зареждаш на цени по-ниски от тези на които дистрибуторите ми карат на мене стока.

Не съм казал, че не си получил. Дори съм сигурен, че си получил. Аз за това казах още тогава ТОЧНО кои марки ме интересуват, защото за другите знам, че могат да се намерят на по-ниска цена.

Тогава отиваме на друг въпрос , след като имаш няква представа за цените на ДАДЕН алкохол , защо питаш на съвсем друг пак с цел заяждане или ? Аз ти казах и по-горе не съм споменал ОПРЕДЕЛЕНА МАРКА и ТОЧНА И ЯСНА ЦЕНА ! Мисля че е важно да го уточним.

А и когато попита за точно определени неща и попита всичко легално ли е аз ти отговорих - стари бандероли , това ако незнаеш притеснява доста хора и доста хора се въздържат да зареждат марков алкохол , понеже предполагам си наясно че се продава по-трудно .

И това беше целият разговор , нито сме водели друг подробен разговор нито нищо , това беше .

А и всъщност ти наистина ли вярваше че ще поръчам толкова алкохол и ще го "прехвърля" през някви стотинки на някой абсолютно непознат и то само след един пост в булфорум ? Не мисля че е сериозно изказване "аз още си чакам алкохола".... Както и да е

И понеже пак предполагам че го знаеш тея цени са точно заради бандерола , то всъщност няма как да не го знаеш след като твърдиш че си дистрибутор на алкохол и цигари :ph34r:

И още едно малко допълнение , тая оферта която стигна до мене ми беше пратена от приятел който работи в Софийска фирма за алкохол и имаха изключително голямо количество "застоял" марков алкохол който след смяната на бандеролите предполагам се сещаш какво става с него , точно заради това цените бяха редуцирани до тия "смешни" нива..... Да ако не беше точно този ми познат тая оферта нямаше да я видя и щях да имам само на ситекс-а и на емоната по щастливо стечение на обстоятелствата и аз я получих ;)

PS : Отивам да пия 1 бира , да знаеш защо не ти отговарям , да не помислиш обмислям 2-3-4 часа какъв пост да напиша :rolleyes:

На кратко - ти даваш оферта, аз ти давам заявка. След като каза, че бандеролите са стари, аз ти отговорих, че за мен няма значение и ти направих конкретна поръчка. Това, дали имаш печалба или не, аз не го знам и не ме интересува, защото това ти си го преценяш. И твърдението ти, че не си дал точна цена не е вярно, защото колегата беше написал цени, а ти каза, че на тези цени можеш да дадеш неограничени количества.

Споделете пушите ли или не ... и какво мислете за тютюнопушенето като цяло ... Ще успеем ли да превъзмогнем този враг на белите дробове...

Аз непуша и съм горД с това... почти всички заобикалящи ме (семейство, приятели,познати и др.) пушат...засега съм ПРОТИВ пушенето и се надявам да е така и занапред.Според мен тютюнопушенето е много по гадно и вредно (според мен) даже и от пиенето (аз даже и не пия :) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...