Midex Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 1. Я не бъди голословен , нахвърляй един линк за психичните проблеми :unsure: ?2. намалява зрението с 1/5???? - ново 20-се 3. Цитираш ми Сенека, който се е самоубил , за да ми кажеш , че цигарите са един вид бавно самоубийство? wtf? (ако въобще такова нещо е казал,тъй като е живял по времето на Калигула И Нерон, и въпреки , че е стоик е посещавал т. нар вомиториуми ) Аз ще ти кажа вместо него... Жена ми пуши повече от мен и неслучайно е доста по-луда от мене... За зрението - аз затова докато карам кола си разрешавам да изпуша само 1 цигара, понеже с минус 1/10 все още уцелвам пътя... А по времето на Сенека са пушели цигари без филтър, та може да е затова.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Хахахахаха, смях... Аз звучах малоумно, навремето когато пушех. Сега звуча трезво. Пушачите за мен са по-долна категория, зависими хора, тровещи въздуха на нормалните хора Много е тъпо да делите хората на пушачи и непушачи.... ама мнооооого , да не би ако някой ваш приятел е пушач вие ще го избягвате само заради това ? Или ако жените ви пропушат ще ги зарежете - НЕ , през оная работа ви е дали някой пуши или не , ама тва е форума на несбъднатите мечти в който всеки може да си излее душата щото ако го направи ОФЛАЙН ще го сметнат за побъркан.... ЕВАЛА !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 А по времето на Сенека са пушели цигари без филтър, та може да е затова.... Не мога да си представя какво са пушели но не е било тютюн защото той се появява в Европа около 20тина века след Сенека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Току що гледах по НТВ повторението на новините и ми направи впечатление интервюто с балерината Фео Мустакова, която навършва 100 (сто) години. Тази жена е българка, живяла е и е работила във Франция, Южна Америка.....работила е с Жозефина Бекер, танцувала е пред Хитлер, пред Сталин и пред кого ли не...Толкова адекватно и с акъла си отговаряше на въпросите, че направо се зачудих аз ако изобщо доживея до 70 години...дали ще съм с нейния акъл... По интересното обаче е, че през тия 100-на години не е отказвала от пафкането на цигарките и като гледам май хич не са й подействали регресивно... П.П. Ето и линк от нета. П.П.П. И още един....с цитат: ”Никога не съм спазвала някакъв специален режим, пуша доста и винаги си нося по 2 кутии цигари в чантата, но понякога си забравям запалката.” :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Така де - те и оръжия продават - не се сърдете на тези които стрелят - сърдете се на заводите които са ги произвели. Така де утре отивам да си купя картечница и почвам да стрелям на площада до пощата, но няма да съм аз виновен а завода производител! Стенли ще спреш ли с глупостите или последното също го каза на майтап защото отново изглеждаше все едно си напълно сериозен? Когато кажа че извънземните са ме отвлекли и са ме накарали да пуша също ще съм сериозен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 По интересното обаче е, че през тия 100-на години не е отказвала от пафкането на цигарките и като гледам май хич не са й подействали регресивно... Де да знам. Преди 7-8 години яко се задъхвах, сега вече съм чист и нямам такива проблеми. Какви говна са цигарите можеш да оцениш само ако си ги отказал на стадий 2-3 кутии ежедневно. Злоби, онова горното като го писах визирах тъщата и дъщеря и Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Много е тъпо да делите хората на пушачи и непушачи.... ама мнооооого , да не би ако някой ваш приятел е пушач вие ще го избягвате само заради това ? Или ако жените ви пропушат ще ги зарежете - НЕ , през оная работа ви е дали някой пуши или не , ама тва е форума на несбъднатите мечти в който всеки може да си излее душата щото ако го направи ОФЛАЙН ще го сметнат за побъркан.... ЕВАЛА !!!! Това може да го каже само един пушач, на който изобщо не му пука за последиците и за другите или за последиците върху другите. Егосити колкото искаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 В интерес на истината, колкото и да ме смятаха за досаден, да понасях лафове от типа "вчера си калайдиса гъза..." вече всички се съобразяват с мен и не пушат на моя територия. отнася се до приятели и познати, роднините е ясно, че съм ги строил. Освен това и докато пушех, винаги съм се съобразявал с непушачите. Лафа за "Няма по досаден непушач от отказалия цигарите" е в пълна сила Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Това може да го каже само един пушач, на който изобщо не му пука за последиците и за другите или за последиците върху другите. Егосити колкото искаш... И това го казва човека който в подписът си с червени букви си рекламира дейноста която по случайност е Алкохол и цигари - доставка до дома! ! Приятелю, когато посочиш някого с пръст..., не забравяй, че другите три сочат към тебе! Аз примерно съм много против дрогите и не бих се захванал с разпространението им (колкото и да е печелившо това), а още по - малко бих си позволил да рекламирам подобно нещо в подписа си! Или викаш..., то във форОма може да си се пени човек колкот' си ще.... ма в реалноста не така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Гадо, нищо общо със случая. Даже стенлито даде по-добър пример. Пак започнахме да се правим на светци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 И това го казва... Нееее...Runner просто иска да ни изтрепи по-бързо, знам си аз... . Освен това и докато пушех, винаги съм се съобразявал с непушачите. Бънди, ако щеш вярвай, дори когато пуша на открито, винаги се съобразявам с тези около мен - издухвам дима в противоположна посока, дори и да са на 2-3 метра от мен, държа цигарата с огънчето нагоре, че да дими минимално и "так далее"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Това може да го каже само един пушач, на който изобщо не му пука за последиците и за другите или за последиците върху другите. Егосити колкото искаш... И къде точно в поста ми прочете неща които те карат да смяташ че съм егоист ? Аз пък го казвам това за тебе , важи с пълна сила , как е възможно щом не приемаш едно нещо да го отричаш напълно ? Аз те попитах нещо простичко , имаш ли приятели които пушат и избягваш ли ги заради това ? Ти за пореден път не отговори а се правиш на ударен...... И само да ви попитам всичките непушачи (нямам нищо против вас , даже ви се радвам) с какво точно смятате че сте повече от нас пушачите ? По-умни ли сте , по-красиви , по-богати ? Не мога да осъзная какво повече от нас имате че постоянно да ни натяквате че сме наркомани и едва ли не утрепки..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 И това го казва човека който в подписът си с червени букви си рекламира дейноста която по случайност е Алкохол и цигари - доставка до дома! ! Приятелю, когато посочиш някого с пръст..., не забравяй, че другите три сочат към тебе! Аз примерно съм много против дрогите и не бих се захванал с разпространението им (колкото и да е печелившо това), а още по - малко бих си позволил да рекламирам подобно нещо в подписа си! Или викаш..., то във форОма може да си се пени човек колкот' си ще.... ма в реалноста не така.... И какво общо има едното с другото? Да не би всеки да е потребител на това, което предлага или търгува с него? Кви са тия смешни примерчета, които ми даваш? Това, какво ти би направил или не, си е лично твоя работа, нали? Аз на никого не преча с това, че продавам цигари, но не обичам да ми пушат на главата и пак ти казва, едното няма нищо общо с другото. Това, че вие си търсите всевъзможни оправдания, само и само да не паднете по гръб е друг въпрос... И тия, които се пените сте вие, ние, непушачите, просто не обичаме да ни се натрапвате с вредните си навици. Дали във форума или на живо, за мен няма никакво значение, но ти не ме познаваш и е лесно да си правиш такива заключения, нищо че само си правиш вятър на устата или гимнастика на пръстите. Та затова е и моята радост, че от догодина, дай Боже, ще ви се ограничи възможността да ни тровите живота... И къде точно в поста ми прочете неща които те карат да смяташ че съм егоист ? Аз пък го казвам това за тебе , важи с пълна сила , как е възможно щом не приемаш едно нещо да го отричаш напълно ? Аз те попитах нещо простичко , имаш ли приятели които пушат и избягваш ли ги заради това ? Ти за пореден път не отговори а се правиш на ударен...... И само да ви попитам всичките непушачи (нямам нищо против вас , даже ви се радвам) с какво точно смятате че сте повече от нас пушачите ? По-умни ли сте , по-красиви , по-богати ? Не мога да осъзная какво повече от нас имате че постоянно да ни натяквате че сме наркомани и едва ли не утрепки..... Ами това, което го казвам фигурира в закона - всеки има право на свобода и да прави, какво иска, стига с това да не вреди или пречи на другите. Всички непушачи ти казваме, че не ни харесва да ни димиш около нас, а ти си продължаваш с твоето... Приличаш ми на депутата от линка, който съм дал... И да, отговорих ти на поста, но явно трябва да го кажа по-директно, че да го разбереш, ти обикновенно обичаш да ти говорят конкретно - избягвам компании, които пушат. Точно поради тази причина напоследък излизам по-рядко по заведения и барове, защото дима не ми понася. Гаджетата, които съм имал повечето са били непушачки, имал съм и пушачки - някои ги отказах от този им навик, а с другите до последно сме се разправяли за цигарите, като всички са обещавали да ги спрат. В момента момичето с което съм не пуши и съм си казал, че недай си боже някога да се разделим, повече с пушачка няма да се хвана. Отвратително е да се целуваш с пушач и ми убива всякакво желание за подобни неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ние даваме малоумни примерчета.... стига бе..... Като изключим факта че продаваш цигари и алкохол без да си пушач (в което няма нищо странно) ти искаш да кажеш че ще се радваш ако пушачите намалеят и бизнеса ти съответно и той... ? А стига бе , ти да не би да си мазохист ? Или желанието ти никога да не видиш пушач около тебе е по-силно от това да вадиш някой лев ? А да и след като толкова много не ни понасяте , питам за пореден път избягвате ли приятелите ви пушачи ? Прост и елементарен въпрос на който всички знаем отговора...... ???!? Щото ако съдим по писанията ви ние сме едва ли не прокажени защото обичаме да пушим (да аз обичам , не искам да ги отказвам , харесва ми да пуша) а вие не ? Не съм чул някой пушач да обиди непушач а вие го правите най-демонстративно което е смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ако можех в момента да избирам между това бизнеса с цигарите да умре, но да няма пушачи - изобщо няма да се замисля и веднага ще ти кажа, че от утре няма да продам и една цигара... И пак ти казвам - ДА, избягвам приятелите пушачи и задимените заведения. Явно отговора на въпроса ти не е бил отлкова ясен, колкото ти си мислиш, но да изхождаш само от собствената си камбанария, не вигнаги е най-правилния начин, за да определиш нещо или някого. Хахахахаха, кви са тия смешни констатации, че пушачите не нападали непушачите?! За какво да ни нападате, че не ви тровим живота ли? Хахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 zlobil, никой включително и аз нямам нищо против да пушите...пушете си колкото искате само не и в присъствие на непушач, освен в случайте, когато той е съгласен. Не деля хората на пушачи и не- и съм толерантен към каквито и да е пороци щом човекът доброволно и съзнателно го прави. Но...когато отидеш на кафе никой не те пита дали ти е приятно да ти димят. Представи си следната ситуация...седиш си на масата с компания и идва някой непознат и ти се пуска едно лайно на половин метър от тебе. Разликата е, че лайното поне не е вредно. Сега разбираш ли къде е проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Не съм чул някой пушач да обиди непушач а вие го правите най-демонстративно което е смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Злобил много точно ти е казал горе - долу същото нещо което мислих да ти кажа и аз... за това няма смисъл да го повтарям! Има и друго нещо дето ме смущава много...., значи ревеш от гадните пушачи по форума и в същото време продаваш цигари на същите тези пропаднали типове и егоисти.... и в същото време се кефиш на това, че от догодина част от бизнесът ти ще замре Значи хем си противник на тютюнопушенето и си за забраната му - хем търгуваш с цигари !? Според мен е нормално когато човек мрази нещо той да не се занимава с него - както в "тъпият" пример който ти дадох аз.... П.с. Този номер - Хем душата в рая - хем х*я до края..., никога не се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Явно се получава, защото хем ще си продавам цигарите, хем няма да ми тровите живота... Защото пушача има едно такова свойство, колкото повече му забраняваш или увеличаваш цената - толкова повече да пуши... С тая разлика, че ще си пушите по домовете или на места, които са специално обозначение за тази цел. Приказката, че най-добър бизнес се прави със слабостите на хората е много вярна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ако можех в момента да избирам между това бизнеса с цигарите да умре, но да няма пушачи - изобщо няма да се замисля и веднага ще ти кажа, че от утре няма да продам и една цигара... Как беше оная приказка.... и един мармот........ в същото време продаваш цигари на същите тези пропаднали типове и егоисти.... и в същото време се кефиш на това, че от догодина част от бизнесът ти ще замре И аз не мога да го схвана това..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Някои "светци" ! Хората които не пушат или не пият, какво се намират само да коментират недостатъка на другите? Само недоволстват, а като са толкова просветлени, защо не направят един по-добър свят, където ще си живеят само те, без цигари, без алкохол, без корупция, без болести, без нищо. Алкохола... срещу цигарите! Видиш ли като влезна в някое кафене е доста задимено, обаче хората които не пушат продължават да си седят там или не се изнасят, щото просто не намират изход в мъглата разбираш ли! А като отида в някоя дискотека не стига че вони на цигари ами и винарките спокойно маневрират и в мойто въздушно пространство... нито пия алкохол, нито ви искам винарките около мен. Гадно ми е когато седя с компанията и изведнъж някой се уригне на джибри и оп една мушичка ми се лепнала на рамото. На всичкото от горе от цялата миризма на алкохол започва да ме боли глава. Минавам сериозно сега! Да, не е хубаво като не пушиш и някой да ти се разпали то другата страна, обаче като всичко останало за тези неща трябва да си има и места. Трябва да си има разделения за пушачи и хора които не пушат, това не означава че в разделението за пушачи трябва да е мъгла, там трябва да има добра вентилация. А цялто това нещо с пушачите и къде имат право да пушат е толкова неизгладено у нас, че просто нямам думи. ----------------------------- Виждате ли колко е забавно, много да си каръча и плюя всички за всичко. Просто приемете че има хора които правят нещо което не ви харесва особенно и се разберете с тях (дори ако е чужд човек) къде е проблема и как може и на всички да ви е добре. Аз като пуша, не си навирам цигарата в другите хора, гледам да не им преча, даже ако ме помолят учтиво не бих пушил, защото това е мой вреден навик и не искам да преча на хората с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Как беше оная приказка.... и един мармот........ Лъжец ли ме наричаш? Поиска отгвор - получи го. Обаче май нещо не ти отърва, да не си прав? И все пак се замислете, защо в белите страни хората са забранили пушенето по ресторантите, заведенията и на открито... Btw, аз не съм като теб да се отмятам от казаното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Лъжец ли ме наричаш? Поиска отгвор - получи го. Обаче май нещо не ти отърва, да не си прав? И все пак се замислете, защо в белите страни хората са забранили пушенето по ресторантите, заведенията и на открито... Btw, аз не съм като теб да се отмятам от казаното... Че и на открито ли е забранено ??!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 До колкото рабзрах, няма да може да се пуши на по-малко от 4 метра от сградите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Нека си го кажем направо - доста голям процент от пушачите са по-нетолерантни (разбирай със сензитивност на теле) от непушачите. Защо? Рядко, да не кажа никога, не се съобразяват с наличието на други хора наоколо. Дали има бременни или деца - все тая. Наш Бай Ганьо си пуши най-демонстративно, хвърля си фасовете по земята, 'щото видиш ли кой си ти да му правиш забележки. Пък някакви си хора там говорят за личен пример при възпитанието на деца, за поведение на улицата и други такива тинтири-минтири. Никой с никого не се съобразява тук. Дали заради насаденото високо мнение и самомнение, дали бг реалността... Отчаян народ сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.