Jump to content
BulForum.com

Тютюнопушене

krustnik

Пушите ли ?  

256 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Пушенето е отвратителен и напълно безмислен навик!!!  Това да вдишваш изгорели листа и хартия.....направо нямам думи. Всички реват колко бил мръсен въздуха от колите, ама продължават да пафкат като луди. Аз лично имам чувството че пушачите специално в Пловдив замърсяват въздуха повече от КЦМ и ТЕЦ-а взети заедно

Отчасти съм съгласен с теб, ама тва за КЦМ-то и ТЕЦ-а напрао ме уби :laughing: :D

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply
Сичко си е до воля... Аз не пуша и няма да пропуша заради друг човек. Ако го направя, ще е само за мен, защото са си мои дробовете. Доста пъти са ме кандардисвали да пропушвам с доводите: "Припали, свикни, виж един ден като си фанеш гадже пушач, знаиш ли колко гадно щи е?" Извинявам са ама аз моя живот ли ш живея или на някой/я друг/а!? ВСИЧКИ около мен пушат, включително и роднините ми: Айде наще са си много навътре в играта, ама приятелите ми не мога да ги разбера... Къф е зора да бъдем приети в няква компания ли, кво?

Това е най-гадното свойство на пушачите, винаги се опитват да накарат останалите да пушат.

Tva pu6eneto e super tapo ne6to. I sq vseki vzel da pu6i. Tiq sa mnogo prosti. Gledat ot drugite i da sa napravqt na interesni i te pu6at(GALFONI). Spored men v BG 99% ot pu6a4ite sa tapi gazari a ostanalite sa 1%.

Tva pu6eneto e super tapo ne6to. I sq vseki vzel da pu6i. Tiq sa mnogo prosti. Gledat ot drugite i da sa napravqt na interesni i te pu6at(GALFONI). Spored men v BG 99% ot pu6a4ite sa tapi gazari a ostanalite sa 1%.

Тва че пушенето е гъзарско отдавна отмина... И ми е мноо смешно когато видя някакви пишлигарчета 5-6 клас да пушат, просто не знаят колко ще съжаляват след няколко години ;)

Това е най-гадното свойство на пушачите, винаги се опитват да накарат останалите да пушат.

Маминката им :P

Тва че пушенето е гъзарско отдавна отмина... И ми е мноо смешно когато видя някакви пишлигарчета 5-6 клас да пушат, просто не знаят колко ще съжаляват след няколко години ;)

Да ! Прав си ... правят се и те на "много големи" :dry: . Аз пък не смятам да пуша никога :happy: ... гнусно е !

... Аз пък не смятам да пуша никога :happy:  ... гнусно е !

Не бих казал че е гнусно тъй като и аз съм пушил и ми доставяше удоволствие но докато смучех поредната цигара, после прекарвах времето в очакване на следващата и така безкрай... Спрях ги защото ми пречеха на тренировките, но дори сега чат пат когато мноо ми се допуши палвам по някоя, но се стярая да избягвам...

Не бих казал че е гнусно тъй като и аз съм пушил и ми доставяше удоволствие но докато смучех поредната цигара, после прекарвах времето в очакване на следващата и така безкрай... Спрях ги защото ми пречеха на тренировките, но дори сега чат пат когато мноо ми се допуши палвам по някоя, но се стярая да избягвам...

Мда става гаден навик и пречи ако спортуваш нещо.

• 1 month later...

Резултатът от пола ми е малко съмнителен нещо!!!! Май някои още крият от татко, че пафкат а???:)

Що бе, то гласуването е тайно. Просто си имаме форум с преобладаващо непушачи. :)

Аз пуших но вече от 1 месец не пуша!!Не е хубав се захващате с цигари много са гадни :punk :punk

Аз пуша и за сега нема ги спирам не съм се опитвал да ги спирам само са ми минавали мисли понякога ....

Поне ке умра млад .... нема са мъча много вии кат имате мерак живеите до 90 годишна възраст аз тогааа нема съм жив ... подковавам си ковчега здраво и тва е ... ни ща да ми се разлопа че да не се изтъркуля на някъде.

Ти като пукнеш, няма да ти пука колко пирона имаш в ковчега. ;)

Аз пуша и за сега нема ги спирам не съм се опитвал да ги спирам само са ми минавали мисли понякога ....

Поне ке умра млад .... нема са мъча много вии кат имате мерак живеите до 90 годишна възраст аз тогааа нема съм жив ...  подковавам си ковчега здраво и тва е ... ни ща да ми се разлопа че да не се изтъркуля на някъде.

mноо я!млади,глупави и с цигарите в уста :P :punk

пуша,като разпрана,мноо не ми се иска да ги спирам :wacko:

mноо я!млади,глупави и с цигарите в уста :P  :punk

пуша,като разпрана,мноо не ми се иска да ги спирам :wacko:

Защото неможе да осъзнаеш негативния ефект.

Аз пуших по 2 кутии и косур 7 години и мога да ти кажа, че от както ги отказах разликата е колосална. Това са пълни лайна, да не говорим колко са вредни. Но това си е въпрос на схващане . Пробвай без тях само за експеримента и направи сама разлика :)

Аз пуших по 2 кутии и косур 7 години и мога да ти кажа, че от както ги отказах разликата е колосална. Това са пълни лайна, да не говорим колко са вредни. Но това си е въпрос на схващане . Пробвай без тях само за експеримента и направи сама разлика  :)

пробвах-не пуших цяла година,беше ми 100 пъти по-добре,ама ...кво да се прави!пак ,на ново,докато не ме удари пак музата :wacko:

пробвах-не пуших цяла година,беше ми 100 пъти по-добре,ама ...кво да се прави!пак ,на ново,докато не ме удари пак музата :wacko:

Чесно не те разъбрам. щом си направила разликата, но ти си знаеш :D

Ако не спортувах още щях да си димя сякви такива лайна, ама ми пречат като тичам 6-700 метра и после имам чувството че ша си изпюя дробовете... Сега паля само чат пат като ми се припуши много ;)

Аз пуших по 2 кутии и косур 7 години и мога да ти кажа, че от както ги отказах разликата е колосална. Това са пълни лайна, да не говорим колко са вредни. Но това си е въпрос на схващане . Пробвай без тях само за експеримента и направи сама разлика  :)

И аз праксам редовно по две кутии, бях ги отказал за 6 месеца, е да ти кажа не ми беше по-добре, не ми се и пушеше. Но вечер когато си сипя едно малко, просто не е същото без цигара, сутрин вкуса на кафето е друг...абе лайна са, но явно ми харесват ;)

Аз Не пуша. Цигарите са гадни и няма нищо гъзарско в това да се пуши. А според мен 90% от тези дето пушат го правят само от гъзария. Незнам по важен ли ставаш, по интересен ли??? Ваша работа, аз не виждам нищо хубаво в цигарите.

Лично мнение :)

Аз Не пуша. Цигарите са гадни и няма нищо гъзарско в това да се пуши. А според мен 90% от тези дето пушат го правят само от гъзария. Незнам по важен ли ставаш, по интересен ли??? Ваша работа, аз не виждам нищо хубаво в цигарите.

Не е точно гъзария . Средата го налага. Предполагам като непушач си се оглеждал колко много народ пуши и повечето искат не иска и те пропушват, а и както го нямаше това разделение пушачи непушачи, май беше по - добре да пишиш нали уж пасивните пушачи са по застрашени . Иначе това е голям порок на обществото :huh:

Аве честно казано на мен винаги ми е харесвало да пуша, като малък се криеш и пушех сам от цигарите на наште... Както каза Mr_Vain кафето не същото, кат седнеш да пиеш пак не е същото без цигарка ;)

Да бе гъзарско, тея на баба си ги разправяй. Много хора мислят така, причината ми е неизвестна, но определено е в тях :ghost

Пушенето за мен е удоволсвтвие, ако ще утре да умра, пак ще си пуша, защото ми е хубаво - просто е B)

Резултатът от пола ми е малко съмнителен нещо!!!! Май някои още крият от татко, че пафкат а???:)

Аз пък още се крия от майка, че пуша.Гузно ми е някакво.Иначе тя знае.И мрънка :)

Едит: Валя - ми аз не пуша в залата - ето солидарност от моя страна към хлапетата.Те се увреждат достатъчно и сами :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...