DJ CyberGod Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Аз няма да пропуша, ама сега отивам да се напия от мъка за вареза. Дори и да го има по-нататък, разказаха му играта вече. Пък кой знае може и след някоя чашка да ми дойде музата за по една цигарка. <{POST_SNAPBACK}> xaxaxa nqkoi she se napiem i napushim, drugi shte si teglqt noja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Moga samo 1 da ti kaja , 4e polovinata bulgariq (ot 13-70 godini) pu6at. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм от тая половина дето не пушат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Аз не пуша и не смятам да пропушвам! Тва според мен е супер глупост няма смисъл да пушиш Кво гълташ някаъв дим и кво ти прай густо не моа да разбера по хубаво да си купя нещо да ям отколкото да дам пари за цигари друго си е пинето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagrei Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Пуша от 6 години по 1 кутия на ден минимум и сега немога да ги откажа сам .Радвам се че в днешно време е модерно да не се пуши.Ура!ще имаме повече спортисти и по-малко хора със белодробни заболявания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 И момичета също... Аз пуша от доста години. Успях веднъж да спра за около година и защо почнах пак, да ме пита човек - аз нямам отговор. Сега пак се мъча да се настроя да ги откажа. Гадна работа. Въобще не опитвайте, защото ако сте като мене - предразположени към привикване - яка ви душа!!! Момчета, всеки ден при мен идват хора, на които цигарите са нанесли непоправими поражения ... Повярвайте ми, тъжна гледка е да ги наблюдаваш как се самосъжаляват, че не са имали волята да престанат навреме. И ако до 30-35 години хората са склонни да си мислят, че като им говорят за вредата от тютюнопушенето само ги баламосват и е къде по-гот да си засмучат фаса със сутрешното кафе елате да ги видите същите тези хора на 50 с посинели устни, борейки се да си поемат въздух. P.S. А, и не си мислете, че пушенето на цигари уврежда само белите дробове ... Би било твърде хубаво, за да е истина ... <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Ако наистина искаш да ги откажеш, купи си книгата "Не пуша вече!" на Алън Кар (струваше 6 лева) - аз ги отказах с нея, без никакъв зор, може и на тебе да помогне. Той човекът си предупреждава около 270 пъти вътре да не се пали цигара отново, ама кой да слуша - понеже наистина става лесно, морето ми се видя до колене. Пуша от 6 години по 1 кутия на ден минимум и сега немога да ги откажа сам .Радвам се че в днешно време е модерно да не се пуши.Ура!ще имаме повече спортисти и по-малко хора със белодробни заболявания <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 pu6a i ne 4ustvam umora i joint pu6a i vsi4ko pu6a pone ot 7 godini cigarite dimyt vinagi me drazi vypreki 4e pu6a a ne znam za horata koito ne pu6at tq ahhvat gorkite ina4e cigarite sa shit vypreki 4e mi e kef da gi pu6a skoro 6te gi spiram nqma si na ideq kak 6te uspeq no .........6te pu6a pove4e kozz <{POST_SNAPBACK}> Брат jointa го дават много по вреден от цигарите , един joint се равнявал на една кутия цигари по количество " лайна " в дробовете ти ... Иначе за отказването успех , стискам палци , трудно е , но ако си задно колело ще стане ... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Аз не пуша - не виждам смисъл - чувал съм че възрасните пушат от зор - ми аз нямам зор - все пак съм на 14 години. Иначе имам много приятели, които пушат само за гъзария - тва е тъпо! НЕ ПУШЕТЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Да не пушете, пушач ви го казва. Фрапиращо е че такова нещо като цигарите може да е легално ама те когато парите говорят и боговете мълчат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Пуших от 1997 до миналия ноември. От тогава не съм палил и се чуствам доста по добре. Който пуши и иска да спре трябва поне да опита .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Никога не съм пушил, НЯМА И ДА ГО НАШРАВЯ. НЕ ИСКАМ ДА СЕ ТРОВЯ. Който иска .. да ПУШИ !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 da vi kaza kato malak 4i4omi mi dava6e da drupvam po 1-2 pati no sega nebih pu6il za ni6to za sveta ..... A znaete li 4e da sedi6 v zadimena obstanovkae mn. po vredno otkolkoto da pu6i6. A puk niakoi sigorno e probval da zapali kle4ka kibrit i pri zapalvaneto se otdelia dim ...E toi ako se vsmu4e ot drobovete se ravniava na 3 izpu6eni cigari..... Tova e goliam porok za ob6testvoto... Estestveno e tezi koito pu6at da ne me razberat no ne se otdavaite na tova prestrastie... BLAGODARIA ZAMISLETE SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
inloveindreams Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Брат jointa го дават много по вреден от цигарите , един joint се равнявал на една кутия цигари по количество " лайна " в дробовете ти ... Иначе за отказването успех , стискам палци , трудно е , но ако си задно колело ще стане ... Поздрави <{POST_SNAPBACK}> [/qum mmmmm kade go davat kade si go 4el ne si na qsno s ne6tata v cigarite ima nikotin katran himiq....... jointa e natural ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 е тука ще се похваля, че майка ми и баща ми от нова година не пушат и не ми тровят живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Брат jointa го дават много по вреден от цигарите , един joint се равнявал на една кутия цигари по количество " лайна " в дробовете ти ... Иначе за отказването успех , стискам палци , трудно е , но ако си задно колело ще стане ... Поздрави <{POST_SNAPBACK}> [/qum mmmmm kade go davat kade si go 4el ne si na qsno s ne6tata v cigarite ima nikotin katran himiq....... jointa e natural ..... <{POST_SNAPBACK}> Не пич не съм наясно , аз падам от Марс , не пуша , не пия , не съм пушил джоинт и съм още девствен , земи са образовай малко после ми казвай , че не съм наясно .... И кат си толкова светнат що е за предпочитане да пушиш през нергиле , а не цигара. По вредни са защото по дълго задържаш дима в дробовете си и по дробовете ти полепват некви гнусутии от така нареченатата ти натурална трева ... И всичко това води в крайна сметка до рак на белите дробове и ако си мислиш , че ако не пушиш обикновенни цигари , а си връткаш марихуаната няма шанс да се разболееш от въпросния рак дълбоко се заблуждаваш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inloveindreams Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Не пич не съм наясно , аз падам от Марс , не пуша , не пия , не съм пушил джоинт и съм още девствен , земи са образовай малко после ми казвай , че не съм наясно .... И кат си толкова светнат що е за предпочитане да пушиш през нергиле , а не цигара. По вредни са защото по дълго задържаш дима в дробовете си и по дробовете ти полепват некви гнусутии от така нареченатата ти натурална трева ... И всичко това води в крайна сметка до рак на белите дробове и ако си мислиш , че ако не пушиш обикновенни цигари , а си връткаш марихуаната няма шанс да се разболееш от въпросния рак дълбоко се заблуждаваш ... ne si misl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Не пуша и не смятам да пуша . Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 aide pak taq tema,ama kvo da se prai!?!nqma nito da kazvam Pu6ete ,nito Ne Pu6ete,6toto edi kvo si 6to si!vinagi ima purvi put!i na tiq deto mnoo se duhat 6e im kaja "nikoga ne kazvai nikoga"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inloveindreams Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Не пич не съм наясно , аз падам от Марс , не пуша , не пия , не съм пушил джоинт и съм още девствен , земи са образовай малко после ми казвай , че не съм наясно .... И кат си толкова светнат що е за предпочитане да пушиш през нергиле , а не цигара. По вредни са защото по дълго задържаш дима в дробовете си и по дробовете ти полепват некви гнусутии от така нареченатата ти натурална трева ... И всичко това води в крайна сметка до рак на белите дробове и ако си мислиш , че ако не пушиш обикновенни цигари , а си връткаш марихуаната няма шанс да се разболееш от въпросния рак дълбоко се заблуждаваш ... ee ne ne ne sym tolkova zabludena znam kak sedqt ne6tata s drobovete mi gotino e 4e si vsetnat evala Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 А мерси Господ здраве да ти дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
inloveindreams Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 А мерси Господ здраве да ти дава <{POST_SNAPBACK}> hahaha taka taka jiv i zdrav i ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainata-Ico Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 minalata godina na 1 seminar u4itel koito mn uvajavam ima6e lekciq za narkoticite i sam kaza 4e e imal vuzmojnost no ne e go e napravil i sega sujelqva ne za6toto e hubavo ili ne6to podobno a pone 6tql da znae ot kakvo se pazi tolkova za6toto 1 ti sre6ta s cigari i narkotici ne e priqtna opitah 1 sedmica pu6ih ne mi haresa i po-hubavo taka nikoga ne sum iskal da pu6a prosto opitah ne preporu4vam na nikoi ot po-malkite da opitva nito puk da se vsu6at v suveta na gospodina za6toto narkoticite i cigarite ne vodqt ot 1-q put kum pristrastqvane a sredata iska6 da si muj i 4e si golqm mi dokaji go kato otstoqva6 sobstvenoto si mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 ne pu6a i pov4eto mi priqteli ne pu6at.ako pu6eha,moje bi i az 6tqh da pu6a/kato gledam ostanalite pu6a4i kakva verijna reakciq sa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Сичко си е до воля... Аз не пуша и няма да пропуша заради друг човек. Ако го направя, ще е само за мен, защото са си мои дробовете. Доста пъти са ме кандардисвали да пропушвам с доводите: "Припали, свикни, виж един ден като си фанеш гадже пушач, знаиш ли колко гадно щи е?" Извинявам са ама аз моя живот ли ш живея или на някой/я друг/а!? ВСИЧКИ около мен пушат, включително и роднините ми: Айде наще са си много навътре в играта, ама приятелите ми не мога да ги разбера... Къф е зора да бъдем приети в няква компания ли, кво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Пушенето е отвратителен и напълно безмислен навик!!! Това да вдишваш изгорели листа и хартия.....направо нямам думи. Всички реват колко бил мръсен въздуха от колите, ама продължават да пафкат като луди. Аз лично имам чувството че пушачите специално в Пловдив замърсяват въздуха повече от КЦМ и ТЕЦ-а взети заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.