Jump to content
BulForum.com

Тютюнопушене

krustnik

Пушите ли ?  

256 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply
И откъде си толкова сигурен, че аз или някой друг от пушачите във форума си издишва пушека в нечие лице?!?!?

За заведението - чудесно! Ама сега ако искаш всички заведения да станат такива... помисли си дали не ни пречиш на нас.

Аз не преча на никого :) . Не съм казал че искам всички заведения да са такива. Това ти го каза. И не съм казал за никой тук че си издишва пушека в нечие лице. Просто дадох пример.

Peace Peace.gifpeacefingers.gificon_peace.gif

az li4no sum na mnenie 4e ne moje da ima amop pu6a4i ili samo nepu6a4i vse pak kakto e kazano ako trqbva da lin4uvame pu6a4ite koito e bez grehoven neka hvurli purviq kamuk no ne moje taka cigarite sa izmisleni neslu4aino vse nqkoga i te 6te pokajat 4e imat nqkakuv prinos osven vreda

dali kogato doidat izvunzemnite i re6at da ni zavzemat izpu6at edna cigara i kajat "daite ni o6te i se mahame"

ili kogato razmenqme disk za 3 kotii cigari

az nqma da glasuvam nito "za" nito "protiv" za6toto vseki4ovek ima prtavo na izbor

tova e koeto imah da kaja

Не пуша и не смятам да пуша.За мен пушенето не е нищо повече от гаден навик или за някои е гъзария , но всеки сам избира дали да пуши или не.Да се преценяват последствията и да се избира>>>

Аз пуша, но може да гласувам ПРОТИВ :D! Ще ги спирам, затова, и мисля това да стане без поредните мазнотийки, наречени "Tabex", или нещо от сорта. Казваш, че ги спираш и... ги спираш! Това е от мен, ай! B)

Можете спокойно да изказвате мнение за това защо сте ЗА/ПРОТИВ цигарите. И се аргументирайте (само ако желаете), да стане дискусия, не да се караме просто и да се обиждаме.

Аз съм първият гласувал против цигарите...

Аз не пуша и никога не съм опитвал ... но незнам по скоро съм ЗА.

edit: hateinc по кой да хвърла камък?

Както обещах преди известно време, от началото на годината не пуша. Така че всички загрижени граждани, най-вече един любим мой приятел-съфорумец, адаш на сина Божи могат, да са спокойни - светът е с спасен :D

Алилуя !!!!

Аз пуша, но може да гласувам ПРОТИВ :D! Ще ги спирам, затова, и мисля това да стане без поредните мазнотийки, наречени "Tabex", или нещо от сорта. Казваш, че ги спираш и... ги спираш! Това е от мен, ай! B)

Да, аз пробвах табекс. Не помага особено много. Само първите един два дена, докато го пиеш не ти се пуши.

Guest Phoenix
Пречиш разбира се. Как да не пречиш! Дори и да пушиш на теб приятно ли ще ти бъде ако някой ти издиша целия пушек право в лицето докато вдишваш или говориш или изобщо каквото и да е. А особено ако в заведението е лоша вентилацията и както обикновенно става има толков пушек че чак ти се насълзяват очите. Днес бях в едно заведение където не се пуши изобщо. Друг е въздуха, чувства се разликата.

Ами всичко е до възпитание, аз лично никога не издишам в нечие лице, особено ако то е на непушач, винаги си кътам цигарата под масата или някаде настрана за да не отива дима в хората. А ако едно заведение има лоша климатизация....еми има други, с хубава :unsure:

Nai vajnoto e nikoga da ne po4va6 za6toto ne poznavam 4ovek,koito e pu6il pove4e ot 3-4 godini,koito napulno i zavinagi da e otkazal cigarite(kakto e kazal Mark Twen-"nqma ni6to po-lesno ot tova da otkaje6 cigarite,az li4no sum go pravil hilqdi puti")Ina4e ve4e pu6a 5ta godina sredno po kutiq na den i vse si vikam "abe ni6to mi nqma,o6te sum mlad,skoro 6te gi otkaja..." No takova jivotno nqma.Ili gi spira6 ot raz bez takiva kato "sq 6a gi namalq i leka-poleka 6te gi otkaja",ili si pu6i6 bez da se xvali6 prez 2 sedmici pred vsi4ki s "Otkazax cigarite!"

Drugi grozni fakti-bulgarskite teens pu6at nai-mnogo ot vsi4ki v Evropa(doskoro i az bqx v tazi grupa);Bulgariq e na purvo mqsto po infarkti,insulti i rak na belite drobove...

Не пуша иначе съм пробвал преди,но нещо не ми хареса и сега съм си един алкохолизиран непушач :lol:

офф:Boro кога ще пуцаме куме ;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ami az ne pu6a,mai(osven kogato sam nqkade s priqteli ili na kupon).V na4aloto na u4ebnata godina po4nah,no kato vidqh edin klip po televiziqta svarzan s cigarite ot koito 6tqh da si izpovra6tam 4ervata mi se ot6tq.Sq po-princip gi otkazvam :rolleyes:

Не! Не пуша. Твърдо съм против цигарите. Никаква полза от тях няма. Само вреда. Предпочитам да си спортувам (както и правя) и да съм здрав, отколкото да се опитвам да се права на гъзар, по начин който вече не се счита за гъзария.

Съвет към пушачите : "Идвайте всяка събота и неделя да тичаме на гребната база и отказвайте тия цигари! Ще се почувствате много по-добре!" :)

Аз също не пуша нито съм пушил....

pu6a i ne 4ustvam umora i joint pu6a i vsi4ko pu6a pone ot 7 godini cigarite dimyt vinagi me drazi vypreki 4e pu6a a ne znam za horata koito ne pu6at tq ahhvat gorkite ina4e cigarite sa shit vypreki 4e mi e kef da gi pu6a skoro 6te gi spiram nqma si na ideq kak 6te uspeq no .........6te pu6a pove4e kozz

imam chuvstvoto che sled dneshniq den statistikata shte se promeni!! sled kato vecjhe nqma files na avanta, sled golqmata promqna, mnogo hora shte propushat ot otchaqnie!!!

za dnes pochnah veche 3-ta kutiq a po princip pusha maximum 1 kutiq na den!!!

xaxaxaxaxaxaxaxxaa :punk :punk :punk :cry :cry :angry1 :devil :bgrin: :confused :sick

Аз няма да пропуша, ама сега отивам да се напия от мъка за вареза. Дори и да го има по-нататък, разказаха му играта вече. Пък кой знае може и след някоя чашка да ми дойде музата за по една цигарка. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...