Arkaims Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 какво ще кажете за това: SMOKE KILLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Ами като си нередовен пушач какво се пише ??? И ДА и НЕ !!! Както и да е аз пуснах ДА, обаче като гледам в тоя форум доминират непушачите ЕВАЛА. И аз ще ги спирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 flash-ът е забавен,но пък няма смисъл в него,ама кво да ги правиш братушките-пак са прекалили с водката.Аз пак не успях да спра цигарите.явно трябва да има постоянно някой около мен,който да не ми дава да пуша.Лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 якичко си е ! ама ми стана тъжно кофти работа е тфа пушене ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 hihhii az trqqqloda umra prez 2063g. xixixxix ostavat mi o6te okolo 60 godini jivot hihihihhihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 значи пуша и съм твърдо против цигарите щот мога и без тях ако не ги продават просто няма да си ги купувам бих пушил постоянно(в момента не пуша всеки ден предимно като съм изнервен или пийнал (да не казвам пиян)) само ако сме в нормална държава и мога да си позволя да пуша нещо стоиностно дали ше е BENSON AND HEDGES DALI MARLBOROR DALI GITANES(БЕЛИЯ ЖИТАН нормална кутия е много як и струва 1.40 кутията на безмитната зона на летище софия ,което означава че на нормалната граница ще е по евтин ако го имат.Бенсън и Хеджис оба4е е бая скъп ,не мога да се сетя колко беше на безмитната зона)бг цигарите не са нещо особено макар 4е всички пушачи чужденци им се кефят .а новия закон да се изразя малко тъпо си е ебал маиката .влизам в пожарната поръчвам си едно столично(най яката бира в бг който не я е пробвал да види как развеселява ) и хоп идва келнерката и ми казва гледайки извадената от мен цигара - на тази маса не се пу6и. еееееееееее тва е вече много аз ще изпуша една цигара цялка вечер и не мога да си я пуша къдет си искам това го няма и в германия а аз съм им абсолютен фен на германците(от чужденците в българия почти всички германци говорят почти перфектен български) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 hahahah Flash-чето кърти умивалници Ама като се загледаш... кой хвърли камъка? Тоя дето отказва цигарите... та посланието е по-скоро да не се спират Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 hihhii az trqqqloda umra prez 2063g. xixixxix ostavat mi o6te okolo 60 godini jivot hihihihhihi <{POST_SNAPBACK}> сега ако кажеш и кога си се родил ще ти кажа на колко години си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 сега ако кажеш и кога си се родил ще ти кажа на колко години си <{POST_SNAPBACK}> Брей, ти си бил много хитър... Майка ти да не е лисица??!?!?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Брей, ти си бил много хитър... Майка ти да не е лисица??!?!?!!? <{POST_SNAPBACK}> да шевка е на 100 стадо лисици даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Pu6a dovolno po 3 kutii na den i tolkova na ve4er.Pu6a i ne 4uvstvam umora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 За мен пушенето е най-голямата простотия,която човек може да си направи.Доказано е,че пушенето вреди и следователно даже и да им е кеф,пушачите нараняват организма си.А сега си представете,че умишлено си блъскате главата в стената,ама по десетина пъти на ден и в продължение на 70-80% от живота си.Е,не е ли тъпо наистина!?Само,че в единия случай те заболява веднага и се усещаш,а в другия отмъщението идва след години(но винаги идва!) А иначе за закона-смятам,че трябва да е доста по-строг-човек трябва да може да пуши само у дома си.Така подрастващите ще имат много по-малко примери пред себе си,а не както сега-накъдето се обърнеш я някой ти кади в лицето,я някой си тръска цигарката,я някой си хвърля фаса на метеното...Еми до кога?Наистина това е сериозно ограничение на пушачите,но в края на краищата свободата не всеки трябва да се простира само докато не започне да пречи на останалите.А свободията на пушачите,особено в България,край няма! И накрая ще кажа,че отдавна вече не ми прави впечатление като ми кадят,ама има една ситуация,която направо може да ме влуди.Най-мразя някой шофьор на автобус или маршрутка да си запали цигара.Е това вече е върха на наглостта мене,ако питате и първо от там трябваше да се започне ограничението.Преди време си спомням,че искаха да глобяват шофьорите за дето пускат чалга.Еми,хубаво-наистина някои се дразнят.Ама едва ли е толкова важно,колкото пушенето!Или поне аз така мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Kogato re6a 4e ne mi se jivei 6te propu6a,no tozi moment o6te ne e do6ul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATC Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Na gorniq svqt moga i da propusha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Az nqma da pusha nikoga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Az nqma da pusha nikoga . <{POST_SNAPBACK}> И аз ! Отврат е Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Az nqma da pusha nikoga . <{POST_SNAPBACK}> Мйй те много хора така викат, обаче след 2-3 години започват да пушат "като кумини". Аз също мразя пушенето , както и някои пушачи , но познавам един , който ми беше казал , че като малък се отвръщавал от пушенето , но като му казали (някакви негови приятели) "Аре ве , само един път" , и той се навил , а сега не може да ги спре за 20 мин. Така че не вярвайте на тези , които "ви правят мечешка услуга" , като ви дават да пушите . По-добре за вашето здраве , а и за здравето на околните е да не пушите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз бях пушач. И сега, когато съм ги спрял от около година и четири месеца бих посъветвал всички - НИКОГА НЕ ОПИТВАЙТЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 аве недейте казвайте никога ве ...... и не сам пушил до сега и не ме вле4е ама , след време не се знае така 4е недейте казвайте никога !! пътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnislav Prangov Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 ESTESTVENO,4e ne pu6a,ha 6te si trovq zdraveto za ni6to,da ne sym LUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Най-глупавото нещо, което може човек да направи е да пропуши защото го мисли за гъзарско или защото приятелите му пушат Аз не пуша и се гордея с факта, че не азпропушех покрай моите приятели, а те спряха да пушат покрай мен. Като ме питат "Нещо против да запалим?" аз им казвам "ДА!" И те свикнаха, че при мен не се пуши Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 pu6a ako za pu6ene broi6 1 cigara za 2 dena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Веднъж се живее, пуша и нямам намерение да ги отказвам, защото когато го правя умерено няма да имам кой знае какви проблеми А и знам, че винаги мога да ги откажа (случвало ми се е поне 5 пъти вече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз също съм непушач. А как мислите всички вие. Защо уж в България 80% (ако не се бъркам) са пушачи, а във форума във всички теми за пушенето 60% са се оказвали че са непушачи, както и в този случай. На какво се дължи това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз също съм непушач.А как мислите всички вие. Защо уж в България 80% (ако не се бъркам) са пушачи, а във форума във всички теми за пушенето 60% са се оказвали че са непушачи, както и в този случай. На какво се дължи това. <{POST_SNAPBACK}> Защото тези 80%, съответно 60% не са верни P.S. Само не си мисли, че има връзка с IQ-то на юзерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.