Jump to content
BulForum.com

Тютюнопушене

krustnik

Пушите ли ?  

256 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Ами като си нередовен пушач какво се пише ??? И ДА и НЕ !!! Както и да е аз пуснах ДА, обаче като гледам в тоя форум доминират непушачите ЕВАЛА. И аз ще ги спирам...

flash-ът е забавен,но пък няма смисъл в него,ама кво да ги правиш братушките-пак са прекалили с водката.Аз пак не успях да спра цигарите.явно трябва да има постоянно някой около мен,който да не ми дава да пуша.Лошо.

значи пуша и съм твърдо против цигарите щот мога и без тях ако не ги продават просто няма да си ги купувам бих пушил постоянно(в момента не пуша всеки ден предимно като съм изнервен или пийнал (да не казвам пиян))

само ако сме в нормална държава и мога да си позволя да пуша нещо стоиностно дали ше е BENSON AND HEDGES DALI MARLBOROR DALI GITANES(БЕЛИЯ ЖИТАН нормална кутия е много як и струва 1.40 кутията на безмитната зона на летище софия ,което означава че на нормалната граница ще е по евтин ако го имат.Бенсън и Хеджис оба4е е бая скъп ,не мога да се сетя колко беше на безмитната зона)бг цигарите не са нещо особено макар 4е всички пушачи чужденци им се кефят .а новия закон да се изразя малко тъпо си е ебал маиката .влизам в пожарната поръчвам си едно столично(най яката бира в бг който не я е пробвал да види как развеселява ) и хоп идва келнерката и ми казва гледайки извадената от мен цигара - на тази маса не се пу6и. еееееееееее тва е вече много аз ще изпуша една цигара цялка вечер и не мога да си я пуша къдет си искам това го няма и в германия а аз съм им абсолютен фен на германците(от чужденците в българия почти всички германци говорят почти перфектен български)

hahahah Flash-чето кърти умивалници :D Ама като се загледаш... кой хвърли камъка? Тоя дето отказва цигарите... та посланието е по-скоро да не се спират :P

сега ако кажеш и кога си се родил ще ти кажа на колко години си  :rolleyes:

Брей, ти си бил много хитър... Майка ти да не е лисица??!?!?!!? :D :woot

За мен пушенето е най-голямата простотия,която човек може да си направи.Доказано е,че пушенето вреди и следователно даже и да им е кеф,пушачите нараняват организма си.А сега си представете,че умишлено си блъскате главата в стената,ама по десетина пъти на ден и в продължение на 70-80% от живота си.Е,не е ли тъпо наистина!?Само,че в единия случай те заболява веднага и се усещаш,а в другия отмъщението идва след години(но винаги идва!)

А иначе за закона-смятам,че трябва да е доста по-строг-човек трябва да може да пуши само у дома си.Така подрастващите ще имат много по-малко примери пред себе си,а не както сега-накъдето се обърнеш я някой ти кади в лицето,я някой си тръска цигарката,я някой си хвърля фаса на метеното...Еми до кога?Наистина това е сериозно ограничение на пушачите,но в края на краищата свободата не всеки трябва да се простира само докато не започне да пречи на останалите.А свободията на пушачите,особено в България,край няма!

И накрая ще кажа,че отдавна вече не ми прави впечатление като ми кадят,ама има една ситуация,която направо може да ме влуди.Най-мразя някой шофьор на автобус или маршрутка да си запали цигара.Е това вече е върха на наглостта мене,ако питате и първо от там трябваше да се започне ограничението.Преди време си спомням,че искаха да глобяват шофьорите за дето пускат чалга.Еми,хубаво-наистина някои се дразнят.Ама едва ли е толкова важно,колкото пушенето!Или поне аз така мисля.

• 2 weeks later...
Az nqma da pusha nikoga .

Мйй те много хора така викат, обаче след 2-3 години започват да пушат "като кумини". Аз също мразя пушенето , както и някои пушачи , но познавам един , който ми беше казал , че като малък се отвръщавал от пушенето , но като му казали (някакви негови приятели) "Аре ве , само един път" , и той се навил , а сега не може да ги спре за 20 мин. Така че не вярвайте на тези , които "ви правят мечешка услуга" , като ви дават да пушите . По-добре за вашето здраве , а и за здравето на околните е да не пушите ;)

аве недейте казвайте никога ве ...... и не сам пушил до сега и не ме вле4е ама , след време не се знае така 4е недейте казвайте никога !! пътя :punk

Най-глупавото нещо, което може човек да направи е да пропуши защото го мисли за гъзарско или защото приятелите му пушат Аз не пуша и се гордея с факта, че не азпропушех покрай моите приятели, а те спряха да пушат покрай мен. Като ме питат "Нещо против да запалим?" аз им казвам "ДА!" И те свикнаха, че при мен не се пуши :P

Guest Phoenix

Веднъж се живее, пуша и нямам намерение да ги отказвам, защото когато го правя умерено няма да имам кой знае какви проблеми :rolleyes: А и знам, че винаги мога да ги откажа (случвало ми се е поне 5 пъти вече) B)

Аз също съм непушач.

А как мислите всички вие. Защо уж в България 80% (ако не се бъркам) са пушачи, а във форума във всички теми за пушенето 60% са се оказвали че са непушачи, както и в този случай. На какво се дължи това.

Аз също съм непушач.

А как мислите всички вие. Защо уж в България 80% (ако не се бъркам) са пушачи, а във форума във всички теми за пушенето 60% са се оказвали че са непушачи, както и в този случай. На какво се дължи това.

Защото тези 80%, съответно 60% не са верни :)

P.S. Само не си мисли, че има връзка с IQ-то на юзерите :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...