Jump to content
BulForum.com

Тютюнопушене

krustnik

Пушите ли ?  

256 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Споделете пушите ли или не ... и какво мислете за тютюнопушенето като цяло ... Ще успеем ли да превъзмогнем този враг на белите дробове...

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Izglejda dosta malko sme ostanali pushachite ....

@VeNoM_2431 samo na treva li vaznamerqvash da ostnesh ?ili neshto po seriozno :)

@maddrum ot koi pat gi otkaza? to i az se mucha da gi spra ... ama uvi pak gi pochvam ... naj mnogo sam karal 6mes bez da zapalq

@james_ankov em bravo na teb shtom ne si uspql da gi nauchish ... kato vashte sa pushachi :D ti si nashta gordost

Аз не пуша и никога не съм пушил тютюн...

Но нямам нищо против пушачите (ако не прекаляват съвсем) и напълно ги разбирам...

Мисля че тревата и вскички тревни трябва да се разрешат легално...

Най-хубавото на цигарите е че може да ги отказваш всеки ден...

Един приятел непушач казваше: "Да се целуваш с момиче което пуши е все едно да целуваш пепелник..." :) чак пък толкова...

VeNoM_2431 apsoliutno sum suglasen s teb.

A Weed A Day Keeps The Doctor Away

Ei tva e istinata. LifeFeel teb sushto te podkrepqm. Legalizaciqta mu e mamata. Ako stane LEGAL i cqlata durjava shte se opravi... tuk ima mnogo dulboko skrit smisul :inqn

Izglejda dosta malko sme ostanali pushachite ....

Не е вярно по офицялна статистика 63% от българите пушат а тук във форума горе долу резултата е на обратно ама има много пичове които нямат 15 години...

Не е вярно по офицялна статистика 63% от българите пушат а тук във форума горе долу резултата е на обратно ама има много пичове които нямат 15 години...

Има много хора който са пропушили преди 15... за жалост.

Ako stane LEGAL i cqlata durjava shte se opravi

мда така си е!

Държавата ни както си седи на земята ще полети и ще стане първата космическа държава в вселената. И така другите страни ще трябва да ни пла6тат данъци да не си хвърляме фасовете и да не плюем отгоре върху тях!

Разберете ме правилно:ТРЕВА SUX

Не отричам, че цигари пуша наистина, но да се занимавам с някжи треволяци не мерси.

Легална трева....квартални магазинчета за трева...на 250 метра от входа на някое Основно Училище! Ей това ще е яко....

Ti chuvash li se kvo govorish be, vuobshte znesh li marihuanata kolko e vredna?

Колко е вредна? По-вредна ли е от тютюна?

По-вредна ли ще е ако е легална и има контрол и акциз?

Помисли!

Аз нямам представа да се напушим като казаци всеки ден. Имам предвид че един масур на 1-2-3 седмици е просто разпускане. Отколкото 1 кутия на 2 дена (не говоря за изключенията който за 3 кутии на ден).

Аз нямам представа да се напушим като казаци всеки ден. Имам предвид че един масур на 1-2-3 седмици е просто разпускане. Отколкото 1 кутия на 2 дена (не говоря за изключенията който за 3 кутии на ден).

Ако стане легална ще бъде и по-скъпа и няма да се дава на всеки (малолетни да речем). Нелегалната ще изчезне от самосебеси и по-лесно...

Пък зависимостта и престрастяването май са по-слаби отколкото тютюна и алкохола даже и има научни изследвания по въпроса...

Добре де, а според теб невъзможно ли е да пушиш една кутия цигари за 4-5 дена???

И кое те кара да си мислиш, че като се легализира тревата целокупният български народ ще я използва така както трябва?

Ще има контрол може би-да не можеш да си купиш повече от едно определено количесвто трева на ден. Както има контрол над продаването на алкохол и цигари на хора по-малки от 18 години например...

Няма алтернатива хора. Засега обществото ни не е израснало достатъчно, че да можем да си позволим легализиране на тревите. Всички дават за пример Холандия, но идете и вижте там как ще ти продадат какъвто и да е алкохол, цигари или треви ако нямаш необходимите години.

Някой ден в България, легализацията ще стане възможна, но не и на този етап.

Да обаче ако стане легална пак ще си има търикати който да я продаваат тънко. Цигарите като са легални да не би да няма "мини" заводи в гаражи и тирове който да я произвеждат и продават на безценица ?!?!

Съгласен съм че държавата не на такъв етап, но мислиш ли в БГ немога да си купя алкохол или цигари, ако съм под 18. На 16 съм и мога да си купя колкото искам алкохол и цигари от магазинчето пред блока. Знаеш ли защото? Защото на никой не му пука, ако ще да съм умрял от спиртно (ако има такова) или белодробно натравяне пред магазинчето им. 'Щото цялата ни държава и народ гледа да прибере парите и да гледа себе си.

Да пушиш е супер тъпотия. Не съм пушил не смятам и да почвам. Къв е смисъла да се тровиш и да си плащаш за тва. Дори не знам защо с го измислили. Наптимер наркотиците са лекарства, алкохола за нещо там си (незнам защо но има причина). А цигарите да се правиш на гъзар ... и да пукнеш на 60 години. Да я имам и в гъзарията. :sick :sick :sick

Съгласен съм с теб ††† KartichkO †††. Скапаното е че никой не го разбира.

А цигарите да се правиш на гъзар ... и да пукнеш на 60 години. Да я имам и в гъзарията. :sick  :sick  :sick

То ако доживееш до 60 си късметлия,особено тия мал4угани,които на 10-12 години пафкат редовно и крадат пари от родителите си.Да пушиш НЕ е газария а ПРОСТОТИЯ. :sick :sick :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...