Jump to content
BulForum.com

Продава се 9550 GE

Recommended Posts

Продава се ASUS Radeon 9550 GE поради непредвиден upgrade.Картата е на 1 месец което ще рече ,че разполага още с 11 месеца гаранция от JAR.

Bios-ът е flash-нат на честоти 400/430 ядро/памет. Картата върви (закупен от мен профилактично и поставен) с един вентилатор Zalman 12 mm.

Цена за картата 100 лева без коментари.Кутия ,драйвери,преходник,кабел ала-бала всичко си има.Благодаря ви.

Какъв е точно модела ? Този ли е: ASUS A9550GE/TD - ATI RADEON 9550, 128MB DDR, 128bit, AGP 8x, DVI-I, TV OUT( S-Video ), D-SUB, Mem. clock 400MHz ( 200MHz DDR ), DVI to 2nd VGA output adaptor. Запази ми е!, и ако мога да те помоля да качиш някакви снимки или поне модела на куулър-а, който си и сложил плз, защото на Zalman 120 mm куулър намирам само за процесор, a 12 mm няма ?! Поздрави!

Точният модел е: A9550/GE/TD/P/128M/A (извинете ме за пропуска).

Снимка тука.

За вентилатора FB123 тука,само нещо съм объркал милиметрите.Не е монтиран на самата карта ,а стои над нея закрепен с планката си.

Еми идеално, само да питам, къде точно се закрепя Zalman-а (за кутията ли?) или ? И фактически той духа на гърба на картата, така ли да разбирам ? И още нещо, heatsink-ове има ли на рамта... ? С какъв биос си я флашнал, на 9600/про/хт ? Все пак ми е пазиш нали ? Аз искам да продам мойто GB 9200 128mb/128bit + Vantec Iceberg 4, и в момента даже го предлагам на познати, така че смятам, че няма да има проблем.

Да закрепя се на кутията,като стои Т образно на картата, ако ме разбираш какво искам да кажа. синк-ове на паметта няма ,стоят си голи картата е така както е на снимката на линк-а.На въпроса с биос-а не мога да ти отговоря защото не съм е флашнал аз.Но мога да питам и да ти отговоря по-точно.Евереста е разпознава като 9600ХТ.А в уин-а като 9600 серия.

Аз наистина се интересувам и то много ...... навит ли си за бартер +доплащане от моя страна става въпрос за GIGABYTE RADEON 9200 128MbDDR,128bita,agp8x,DVI,VIVO,TV-out,Super Value,2-View и така нататък ..... ако те интересува наистина само кажи и ще ти дам сичките данни за картата ..... а за твоита карта искам да задам един въпрос .... прочетох темата ама никъде не видех да пише нещо за цлок ?!?!?!? гледам , че наистина си наблегнал в/у ухлаждането и ...... интересува ме дали си я цлоквал тая карта ... щото ако си не ми се струва много надеждна ...... :bgrin: се пак кажи дали те интересува офертата ми и колко трябва да доплатя ... но се пак не забравяи , че мойта има ВИВО !!!! НИКОГА не съм я цкоквал .... няма гаранция ... има кутия , оригиналната игра подарък , дривери и така нататък !

Продава се
100 лева
.Повече на въпроси за бартери и така нататъка на тази тема( и на pm) няма да отговарям защото мисля , че съм бил достатъчно ясен.Явно много хора си мислят ,че след като тази карта ми е останала след
upgrade
е сега е момента да си взема нещо много "яко" ,или просто не могат да четат.

.Повече на въпроси за бартери и така нататъка на тази тема( и на pm) няма да отговарям защото мисля , че съм бил достатъчно ясен.Явно много хора си мислят ,че след като тази карта ми е останала след  е сега е момента да си взема нещо много "яко" ,или просто не могат да четат.

Еми добре де само питам ве !!!!!! ти тая карта след тва се едно , че не можеш да я продадеш ........ :angry: няма значение ...... отговори ми на въпроса дали картата е клоцквана .... ако не е аз мога да я продам моита и да я зема ...... искам отговор с да или с не ....... без да почваш да ми се правиш както в горният пост ...... попитах те нещо човешки ти ......

@ bate_pesho

Извинявам се за офтопика...

Пишеш супер безсмислени работи, очевадно е, че не иска бартер, щом е писал ъпгреид, и е клоквана да, биоса и е изпържен :)) а тва твойто виво, за къде си тръгнал с него... Недей така, ставаш смешен.

@ Robi

Мойте въпроси от предишния пост чакат да им обърнеш внимание :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...