Robi Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Продава се ASUS Radeon 9550 GE поради непредвиден upgrade.Картата е на 1 месец което ще рече ,че разполага още с 11 месеца гаранция от JAR. Bios-ът е flash-нат на честоти 400/430 ядро/памет. Картата върви (закупен от мен профилактично и поставен) с един вентилатор Zalman 12 mm. Цена за картата 100 лева без коментари.Кутия ,драйвери,преходник,кабел ала-бала всичко си има.Благодаря ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Колко ns е паметта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted April 30, 2005 Author Share Posted April 30, 2005 Колко ns е паметта. <{POST_SNAPBACK}> Hynix, HY5DU281622ET-5, 128 MBit, 5.0 ns, TSOP-II 66. :http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Какъв е точно модела ? Този ли е: ASUS A9550GE/TD - ATI RADEON 9550, 128MB DDR, 128bit, AGP 8x, DVI-I, TV OUT( S-Video ), D-SUB, Mem. clock 400MHz ( 200MHz DDR ), DVI to 2nd VGA output adaptor. Запази ми е!, и ако мога да те помоля да качиш някакви снимки или поне модела на куулър-а, който си и сложил плз, защото на Zalman 120 mm куулър намирам само за процесор, a 12 mm няма ?! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Да, това е модела.Просто е е забравил да добави TD Иначе 64-битовия модел е само TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 1, 2005 Author Share Posted May 1, 2005 Точният модел е: A9550/GE/TD/P/128M/A (извинете ме за пропуска). Снимка тука. За вентилатора FB123 тука,само нещо съм объркал милиметрите.Не е монтиран на самата карта ,а стои над нея закрепен с планката си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Еми идеално, само да питам, къде точно се закрепя Zalman-а (за кутията ли?) или ? И фактически той духа на гърба на картата, така ли да разбирам ? И още нещо, heatsink-ове има ли на рамта... ? С какъв биос си я флашнал, на 9600/про/хт ? Все пак ми е пазиш нали ? Аз искам да продам мойто GB 9200 128mb/128bit + Vantec Iceberg 4, и в момента даже го предлагам на познати, така че смятам, че няма да има проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 1, 2005 Author Share Posted May 1, 2005 Да закрепя се на кутията,като стои Т образно на картата, ако ме разбираш какво искам да кажа. синк-ове на паметта няма ,стоят си голи картата е така както е на снимката на линк-а.На въпроса с биос-а не мога да ти отговоря защото не съм е флашнал аз.Но мога да питам и да ти отговоря по-точно.Евереста е разпознава като 9600ХТ.А в уин-а като 9600 серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Аз наистина се интересувам и то много ...... навит ли си за бартер +доплащане от моя страна става въпрос за GIGABYTE RADEON 9200 128MbDDR,128bita,agp8x,DVI,VIVO,TV-out,Super Value,2-View и така нататък ..... ако те интересува наистина само кажи и ще ти дам сичките данни за картата ..... а за твоита карта искам да задам един въпрос .... прочетох темата ама никъде не видех да пише нещо за цлок ?!?!?!? гледам , че наистина си наблегнал в/у ухлаждането и ...... интересува ме дали си я цлоквал тая карта ... щото ако си не ми се струва много надеждна ...... се пак кажи дали те интересува офертата ми и колко трябва да доплатя ... но се пак не забравяи , че мойта има ВИВО !!!! НИКОГА не съм я цкоквал .... няма гаранция ... има кутия , оригиналната игра подарък , дривери и така нататък ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 Продава се 100 лева.Повече на въпроси за бартери и така нататъка на тази тема( и на pm) няма да отговарям защото мисля , че съм бил достатъчно ясен.Явно много хора си мислят ,че след като тази карта ми е останала след upgrade е сега е момента да си взема нещо много "яко" ,или просто не могат да четат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 .Повече на въпроси за бартери и така нататъка на тази тема( и на pm) няма да отговарям защото мисля , че съм бил достатъчно ясен.Явно много хора си мислят ,че след като тази карта ми е останала след е сега е момента да си взема нещо много "яко" ,или просто не могат да четат. <{POST_SNAPBACK}> Еми добре де само питам ве !!!!!! ти тая карта след тва се едно , че не можеш да я продадеш ........ няма значение ...... отговори ми на въпроса дали картата е клоцквана .... ако не е аз мога да я продам моита и да я зема ...... искам отговор с да или с не ....... без да почваш да ми се правиш както в горният пост ...... попитах те нещо човешки ти ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 @ bate_pesho Извинявам се за офтопика... Пишеш супер безсмислени работи, очевадно е, че не иска бартер, щом е писал ъпгреид, и е клоквана да, биоса и е изпържен а тва твойто виво, за къде си тръгнал с него... Недей така, ставаш смешен. @ Robi Мойте въпроси от предишния пост чакат да им обърнеш внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
javor Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Продава ли се още тази карта??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 Продава ли се още тази карта??? <{POST_SNAPBACK}> Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.