Jump to content
BulForum.com

ЗА и ПРОТИВ

six

за или против графитите сте?  

197 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Относно рисунките върху вагони... това е толкова хитро, колкото да си драснеш нещо на челото.

Да драскането по вагони е наистина тъпо.Тъпо е защото графитите трябва да се правят много бързо и едва ли стават толкова сполучливи както на стена,да не говорим,че се замърсяват прозорците и пътниците вътре няма как да гледат(освен ако не е товарен вагон де :) ).А това си е чиста вандалщина!

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Аз съм абсолютно ЗА графитите, стига, разбира се, да са направени красиво. След като стрийт културата намира все повече последователи би трябвало и държавата, съответно общината, също да вземе отношение по въпроса. Защо не създадат специално пригодени площадки за поклонниците на уличната култура-скейтъри, байкъри, графитаджии, където да се събират, рисуват, карат скейт и т.н. Разбира се въпроса ми бе реторичен и отсега знам отговора на управниците- "Бе всичко мара втасала ся площадки за тия диваци да праим, няма пари да закърпим дупките по улиците............" и т.н. Отде да има пари за дупки след като парите потъват в партийните касички............

темата е СУПЕР безмислена. все едно да направиш тема "за или против тревата". има две страни на въпроса, а и той не може да се реши по форуми...

"ЗА".

След панаира в дясно има много яки графити..

И са доволно множко.

Всеки път, като минавам от там ги гледам и чакам момента, в който цялата улица ще се нашари :D

Но иначе за просто глупави надписи съм 'против' само загрозяват стените и града.

темата е СУПЕР безмислена. все едно да направиш тема "за или против тревата". има две страни на въпроса, а и той не може да се реши по форуми...

Никой не е тръгнал да решава проблема, всеки си казва само мнението по въпроса. Но е крайно време в България да се създаде гражданско общество, което, под формата на различни граждански обединения да участва в управлението на страната. Пък знаеш ли, един ден може и тука от форума да решаваме разлини въпроси, отнасящи се до нас самите, това е то ДЕМОКРАЦИЯ !

Аз съм ЗА! Ама не за сички :D има някви лайн*рчета като BEAT(NEWK), MIST, INTE, SLENK и т.н. много са не мога да ги изброя :wacko: тия правят ужасни неща :sick а иначе има такива дет са мноо добре NSP, CMS, RAKE, FREAK, SKIP и още мноо

мога пък да ти кажа че Мист и Инте имат страшно хубави неща ;)

А за темата съм против графитите незнам защо,но не ма кефат ;)

Аз харсевам графитите, но да са направени както трябва и на място. От друга страна се нервя адски много :angry1 от смотаните драсканици и става супер грозно.

Още повече се нервя, че отпред на къщата ми некви педали са начаркали с некви шибани тагове. :angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...