simbata Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Nali govorim za GRAFITI vse pak ??? <{POST_SNAPBACK}> Дам...това товоря, че са се опитали да направят нещо като триизмерни букви, но се е получило доста неприятно. Предполагам, че се водят графити... П.С.Пак казвам, че има и много добри рисунки, но разликата е изключително голяма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Тва графитите си е супер простотия ... правят ми шарени сградите и ми бърка в гъ*а като минавам покрай тях ... още повече ме дразнят надписите К*р за еди кой си футболен отбор ... то няма по-смешни отбори от българските ... ИСКАМ ЧИСТОТА ПО СТЕНИТЕ И ИСКАМ ДА МИ Е ЧИСТО !!! Графитите са простотия няма смисъл ако някой иска да драска да се определят места и там да се драска а не целия град ... сега вярно кефя се като видя на гарата някакъв влак с боя по него от преди времето на прабаба ми и като е нашарен с някви графити изгледа доста по-добре ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Така, съгласен съм, че стурктура, като надлез "Родопи" е грозна и безвкусна и наистина, ако един добре справящ се индивид се захване - би могло да стане доста по-добре. Съгласен съм с LPFC, че тези неща трябва да стават с удобрение на общината - такива места биха изглеждали по-добре. Но да ме прощавате, библиотеката, сградата на театъра, на общината, сдания, върху чийто дизайн малко или много са се старали хората - графитите са недопустими, за разлика от изцяло практически ориентираните мостове и надлези - там би се внесло разнообразие, красота. Освен това, надписите Доко и Ботяф СА графити. Най-официално. Те са официална част от съвременния фолклор. Както някога са били народните песни, хората, съборите... Редакция: Този dice и аз му мисля хубави неща. Като една бояджийска четка и да пребоядиса сградите на главната. Спонсори сигурно ще се намерят да купят боя... Или поне да пребоядисам него Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Тва графитите си е супер простотия ... правят ми шарени сградите и ми бърка в гъ*а като минавам покрай тях ... още повече ме дразнят надписите К*р за еди кой си футболен отбор ... то няма по-смешни отбори от българските ... ИСКАМ ЧИСТОТА ПО СТЕНИТЕ И ИСКАМ ДА МИ Е ЧИСТО !!! Графитите са простотия няма смисъл ако някой иска да драска да се определят места и там да се драска а не целия град ... сега вярно кефя се като видя на гарата някакъв влак с боя по него от преди времето на прабаба ми и като е нашарен с някви графити изгледа доста по-добре ... <{POST_SNAPBACK}> Точно на място и много правилно казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 абе супер са си графитите. имам впредвид рисунки направени от някой който може. тия надписи на футболни отбори и махленски тартори за мен не са графити, супер грозни лайна. истинските графити за мен са си изкуство. за тях съм 'за' . (който сложи повече 'за' в един пост, получава изпита боза по телефона ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 И навсякъде има подпис "DICE"... Кой е Дайс и защо е надраскал целия град? <{POST_SNAPBACK}> Да бе.....мен ме интересува кой е тоя USE и SKIP ЗА-наистина майсторски направените графити ПРОТИВ-тъпите надписи ЛОКО,БОТЕВ и тем подобни идиотщини по блоковете и сградите Или "Ваня от първия етаж в ляво се е*е с войниците"...Хахах-тва всеки ден го гледам...просто е върха на простащината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ако го гледаш всеки ден, значи си ми съседка Абе плюя и аз, но ако някой ден ме удари съчмата - имам желание и бих изхарчил някой-друг лев да порисувам някъде, само дето бих си избрал място, което няма да ми гледат много хора резила, ако се окаже, че наистина съм бездарен - няма да повторя. П.П. Чувал съм, че графити е доста скъпо изкуство. Тоест една по-голяма рисунка в спрейове ти излиза над 100 лева. Вярно ли е ? Д.Д. Имах в предвид, че за една рисунка отиват доста спрейове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Един спрей е 6 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ако го гледаш всеки ден, значи си ми съседка Абе плюя и аз, но ако някой ден ме удари съчмата - имам желание и бих изхарчил някой-друг лев да порисувам някъде, само дето бих си избрал място, което няма да ми гледат много хора резила, ако се окаже, че наистина съм бездарен - няма да повторя. П.П. Чувал съм, че графити е доста скъпо изкуство. Тоест една по-голяма рисунка в спрейове ти излиза над 100 лева. Вярно ли е ? Д.Д. Имах в предвид, че за една рисунка отиват доста спрейове. <{POST_SNAPBACK}> Дори да струва 6 лв един спрей,рисунката си излиза скъпо,защото наистина отиват много спрейове(мда....нещо ново като че ли казах) И аз съм много навита ама няма къде и с кой и изобщо няма условия... Мисля,че не съм ти съседка,минавам с 99 оттам всеки ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 П.П. Чувал съм, че графити е доста скъпо изкуство. Тоест една по-голяма рисунка в спрейове ти излиза над 100 лева. Вярно ли е ? Д.Д. Имах в предвид, че за една рисунка отиват доста спрейове. <{POST_SNAPBACK}> "рисунка"-по нашенски "бомба" Отиват доста пари,вярно е.Зависи от бомбата ,но минимума е около 10 лв,за нещо наистина простичко и хубаво(виж по-долу).Ако се рисува нещо като на x3m 2 общо за всичко излиза около 150лв да не е и повече.Латекс,и около 20-30 флакона...все пак са 7 бомби (мисля) Един спрей е 6 лв. <{POST_SNAPBACK}> Един спрей е 5лв.Има и по-скъпи за 8 и 15.В складовете се намират и за 3.50 А една баба в Кичука ги дава по левче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 А една баба в Кичука ги дава по левче. <{POST_SNAPBACK}> Я ми прати ПМ с повече инфо за тая бабка и за нейната стока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Направо в темата го пиши, едва ли ти и аз сме единствените с идеи за такива експерименти Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ами може да се организираме и да си направим един графит,м? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 :allien :allien Естествено, че против и супер много ме дразнят.Графитите са една голяма цигания!Нали е шаренко, убавко - нека не казвам на кого му харесват подобни неща. Като бях в Португалия имаше толкова много из целия Лисабон, че се отвратих Направо целия град беше омазан :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ами може да се организираме и да си направим един графит,м? <{POST_SNAPBACK}> То както е тръгнало да правите всичко заедно що не се ожените масово?Всеки за всеки??? Като толкова искаш да правиш графит влез в някой сайт на хора,които се занимават с това и ги помоли да те включат да направиш една точка или нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 То както е тръгнало да правите всичко заедно що не се ожените масово?Всеки за всеки???Като толкова искаш да правиш графит влез в някой сайт на хора,които се занимават с това и ги помоли да те включат да направиш една точка или нещо такова. <{POST_SNAPBACK}> ХАха яко я нареди...ама от каде знаеш че тя не може да драска??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз лично съм твъедо ЗА за графиките ! Супер яки са също така тва съсвсем спокойно може да се каже че си е искуство.Скоро гледах по телевизията бяха направили състезания за най-добър графит и ви казвам такива графити видях дето ми падна шапката.Така,че нямам нищо против графитите.Ся някои ще кажат мърсят стените и някви такива глупости напротив ако графитите бяха законни ( не съм много сигурен,но май е незаконно ) нямаше да има такива глупости по стените,а всеки щеше да отдели време например да отиде да си нарисува нещо с мисълта че куките няма да го спукат от бой ако го набарт и че не прави нищо незаконно.А сега някви групи4ки се събират да рисъват някуде виждат ги куките или някви брутални потни чичковци и изчезват за секунди и след тва вместо рисунка няква става цапаница. Тва е лично мое мнение!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ауе ко се разпраяме , вижте вотовете до момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 По принцип нямам против графитите, но не е редно те да са на неподходящо място (като общинската сграда). В Пз нямаме големи проблеми с графитите, няма толкова творци, пък и до колкото знам, те обикновено искат разрешение преди да нарисуват нещо (освен онези с безмислените драсканици). Преди години бяха направили един страхотен графит с надпис "Пазарджик", като той прикриваше една грозна стена на младежкия дом, но, разбира се, намериха се разни гаднярчета, които го издраскаха със своите глупости. Завистта е една от характерните, но и вредните ни черти, а някои умеят да я разкриват доста умело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Аз съм за графитите, но според мен трябва да си има отделени места, на което те да се правят. Не може да се драска безразборно по желищните сгради например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Графитите са супер яко нещо, ама не требе да ги слагат където и да е! например в Берлин има една 2-3 километрова част от Стената, която е оставена и изцяло изрисувана - ходили сме с приятели да се учим на графити и сме киснали по цели следобеди около нея... А като караш с кола покрай това и погледнеш през прозореца - нямам думи, като калейдоскоп е! Супер яка работа! Та ако и тук се направи нещо такова... Евала ще им кажа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 @utrepko_ да си призная, когато бях на твоята възраст, изричах бисери точно както ти сега. Това не е лошо. Да драскал съм веднъж... помня че усещането беше unreal но помисли и за тези които ще дойдат след теб... остави им място и на тях, и те ще искат да драскат... Относно рисунките върху вагони... това е толкова хитро, колкото да си драснеш нещо на челото. пиис-и Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakbroke Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 То си има място за графити... Коматевския Възел а.к.а Галерията! Обаче къв е смисъла... правиш нещо там, и след 1 седмица ще ти бъде кроснато... Имаше и други яки неща, обаче някой малумници решиха да ги махнат EDIT: Ааа... и всеки може да си драска където си иска... кви сте вии, че да казвате на някой кво да прави и къде да драска... както искате го приемете.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.