Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за комиксите в интернет ?

WoT|Demandred

Recommended Posts

Мен повече си ме радват обикновените (хартиени) :P комикси . Предпочитам да седна на земята и да го "здъвча" , отколкото да се дзвера пред компютъра ;)

Аз пък мисля че трябва да е в Docs. Комикси по интернет...хм. :hmmm: Интересно, но не благодаря. Достатъчно ми изтичат очите пред компютъра.

WoT, вероятно знаеш, че в интернет има и комикси, които не са манга ... :)

[Edit] За да не бъда голословен и да допринеса на топика: http://www.jerkcity.com/ :D [/Edit]

Znam, no obi4am mangata :punk

P.S.

http://www.squidi.net/amd/view.php?id=1 --> tnx Curunir :D

Мисля, че темата е тъпа :angry1

а аз мисля че е по-умна от твоето изказване което цитирам и по-умна от всичките ти постове във този форум...за тамите да не говорим :angry:

На 14 съм и акъла ми е двапъти твоя, но и аз не се оплаквам от такива ***** като теб!

ако акъла ти е 2 пъти на неговия не го показваш ама въобще....

а аз мисля че е по-умна от твоето изказване което цитирам и по-умна от всичките ти постове във този форум...за тамите да не говорим  :angry:

ако акъла ти е 2 пъти на неговия не го показваш ама въобще....

Караш ме да флуудвам. Всеки има право на мнение, нали за това е форум. Пък и се отклонихте от "интересната" тема... Повече няма да си губя времето с вас не си заслужава - четете си комиксите без мен, дечица! :laughing: :laughing: :laughing:

Както сам каза: "Всеки има право на мнение".

"ако акъла ти е 2 пъти на неговия не го показваш ама въобще...." Това на теб ли са го писали?

... и ходи да си четеш "тАмите"

Аз лично съм чел малко комикси в нета - предимно са манга, а точно това не ми харесва изобщо. Въпрос на вкус. Друго си е стария мики маус едно време - книжчица с готини картинки :love ..... Дори си спомням, че си взимах от библиотеката и четях по 4-5 - до 10 на ден. Маниак :punk

Офф- а за Отличник - не му се връзвайте, тъпо парче е и само флуудер

Както сам каза: "Всеки има право на мнение".

"ако акъла ти е 2 пъти на неговия не го показваш ама въобще...."  Това на теб ли са го писали?

... и ходи да си четеш "тАмите"

научи се да ползваш QUOTE ....и всеки прави правописни грешки от бързане ...Не,не са го казвали на мен ;) И като си толкова умен защо темата не е в Докс ? Ще ме светнеш ли ?Никакъв отговор не може да ме изненада след някой изказвания в този форум ,така че давай смело ... добре отивам да си темите

Дори си спомням, че си взимах от библиотеката и четях по 4-5 - до 10 на ден. Маниак 
и аз така правех....даже помня че като ходехме на гости на Salida в 9 часа взимах един от 1000000000 им комикси и заспивах с тях :D

Някои да знае къде има комикси на Мarvel из нета да почета малко?Иначе предпочитам книжния вариант,но в Бг много трудно се намират,да не кажа и невъзможно!Ако някой знае къде има Пловдив,веднага ще си ги купя,много сам зарибен :P :) :D

Аз разполагам с архивите от първите 16 години от създаването н а Гарфилд, с по едно комиксче на ден :) Проблемът е, че 90% от тях са чернобели, но хуморът е пак на ниво.

Някои да знае къде има комикси на Мarvel из нета да почета малко?Иначе предпочитам книжния вариант,но в Бг много трудно се намират,да не кажа и невъзможно!Ако някой знае къде има Пловдив,веднага ще си ги купя,много сам зарибен :P  :)  :D

Ако си наистина заинтересован ми прати един PM и ще ти обясня как седят нещата. Относно от къде можеш да си купиш-почти от всяко репче. В момента обаче излиза само Спайдърмен-Х-Мен го спряха :cry .

Айде и аз да дам своя принос с няколко линка:

http://elftor.com/

http://www.brunothebandit.com/

http://www.flat-life.com/index.php?date=\

Относно мнението ми за web мокимксите-стават за губене на час-два.

Незнам защо повечето хора са решили че комиксите са за деца. Сигурно заради Мики Маус който толкова години подред вече е монмополист на нашия пазар. Според мен поне, българина трябва да се отърси от цялото това консерваативно мислене. Това, че нещо е нарисувано, не означава че е за деца. Ама големия батко(който дори не желая да цитирам) може след малко да ми каже че и картините на Дали са за деца щото са нарисувани. Хора, разберете че комиксите са ИЗКУСТВО!

Това са много яки комикси, обаче са на немски! Който знае, да чете! Има няколко истории, ама тези с спейс-рат са най-готини! Има много базици с игри и тук-таме филми. Абе ако сте чели PCGames, там на предпоследната страничка винаги пускаха по едно.

едит: Сега разбрах, че тези в ПиСиГеймс са правени специално и ги има само там.. А тези в сайта също са готини, но не ЧАК толкова..... :cry

Иначе VG котките къртат отвсякъде, сложих си ги във фейвъритс! :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...