bluelemon Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Значи пускам темата защото видях че няма подобни с актуална дата. Тъй че ако някой продава колело за около 100лв. Купувамммммм Ако има приложена снимка ще е добре, а и да е запазено все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Имаш РМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 MI ima super Bike-4eta za po 90lewa !!! NOVI Ima6 golqm izbor - Cross , Leader ! Prosto trqq da se porazkara6 malko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 На мен тази тема ми се струва малко парлама, ако се е отказал да си купува колело, нека да каже да затворят темата. Писах РМ на пича и снимки му пратих, никакъв отговор, а можеше да каже "намали цената или неми харесва колелото, или къде мога да го изпробвам", а защо не и "хайде давайте още предложения". А то нищо, абсолютно никакъв интерес, все едно когато е пускал обявата е искал да си купи колело и на сутринта се отказал, но темата е останала . Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen44 Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 имам един бегач пух-австрия 10-скорости-шимано Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 Значи темата не е парлама първото което, просто по празниците ме нямаше и не съм влизал в интернет. Преди малко си погледнах съобщенията които са няколко. Благодаря на всички спрял съм се на няколко варианта и съм писал ПМ на хората от чийто колелета се интересувам. Весели празници! Благодаря на всички които спомогнаха за закупуването на байка Можете да закриете темата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.