Jump to content
BulForum.com

Да Благодарим

groover

Recommended Posts

!--sizeo:5-->Благодаря ви за всичко :) [/size]

Какъв е смисъла на тая тема? 5000 човека да благодарят един след друг.. Еми хубаво са направили хората като са се грижили за сайта, ама вече всички в купом изядохме дървото. Така че тва благодарене е след дъжд качулка.

"Этот адрес свободен."

Смисъла е ъплоудерите да видят , че хората ценят всичко това , което правят за развитието на сайтовете :punk

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Смисъла е ъплоудерите да видят , че хората ценят всичко това , което правят за развитието на сайтовете :punk

Точно така :)

Едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен :)

Така, хайде и от мен нещичко.....

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, СТАРАЛИ СЕ ЗА КАЧВАНЕТО НА "БЛАГИНКИ" САМО И ЕДИНСТВЕНО С ЦЕЛ ДА ПОМОГНАТ БЛАГОРОДНО НА ОСТАНАЛИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

Be vmesto da "blagodarite" po-dobre se saberete, kupete edna kasa bira i im q Janesete :D

Aха, дам. Съберете пари и купете колкото се може повече и ги предайте на мен. Аз ще се погрижа да ги получат. :P Честно. :beer: Ама не се стискайте. Не е задължително да е само една каса или само бира. Може и водка, уиски, джин. :D

• 2 months later...

Абе не знам за арената, ама имам въпросче. Аз като обикновен потребител има ли начин да ъплоудвам музика. Защото виждам, че в колекцията ми има неща, които във http://mp3.com.hk/ ги няма.

а Mp3-ките но ченс да ги преброя :) да не говорим за софтуера.

Като имаше уарез.ру, бяха ~ 45000, без повторения (имах ги всичките в плейлист 4-5мб :) ). Ти на това ако му викаш изобилие от софтуер, датата, трябва да е светия граал B)

Някой от админите да знае ориентировъчно какъв е броя на филмите на movies.co....,защото мисля.че Арената е засенчена?

ами последно бяха около 3,5к майче, сега може да са над 4000 :bgrin: за мп3-ки сме малко далече от датата

Какъв е смисъла на тая тема? 5000 човека да благодарят един след друг.. Еми хубаво са направили хората като са се грижили за сайта, ама вече всички в купом изядохме дървото. Така че тва благодарене е след дъжд качулка.

"Этот адрес свободен."

Az sam da drugo mnenie. Evva li ima po dobar nachin da vidiat sto blagodatia !!!

I az estestveno blagodaria che i az sam polzval na uploudatite neshtata! :D :unsure: ;)

Няма значение колко са,важното е да благодарим на всички ъплоадери за наличните филми,игри и мп3.

10х и за много години фреесървари :punk :beerchug :santa:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...