Jump to content
BulForum.com

Свързване на Live 5.1 към преден панел

Recommended Posts

Имам SB Live 5.1 Digital, някой може ли да ми каже, как изкарам изходи на предния панел на кутията? В hardwarebg един се обади, че знае как, но от тогава не се е появавал. Ако има някой ще съм му много благодарен да ме светне по въпроса. :)

Имам SB Live 5.1 Digital, някой може ли да ми каже, как изкарам изходи на предния панел на кутията? В hardwarebg един се обади, че знае как, но от тогава не се е появавал. Ако има някой ще съм му много благодарен да ме светне по въпроса. :)

http://creative.com/products/product.asp?c...roduct=30&nav=0

или това "External I/O Module" ако намериш втора употреба от някой стар Live Platinum или евентуално с удължители до предния панел на кутията с малко желание и търпение(за творене).

Нямам никаква представа как да го направя това с удължителите. Ако можеш, би ли ми дал някаква насока?

Мерси, за помоща, но се оправих. Ето какво ми написа Turbo D, от hwbg форума:

Значи, ако си с кутия делукс - на пин 1 слагаш земята между двата канала, на пин 2 слагаш единия канал, на пин 4 другия (и на двата канала не е нужно окъсяване, демек вторите ти жички на каналите са във въздуха), на пин 6 слагаш микрофона и на пин 8 го окъсяваш (демек втората жичка на микрофона)..........пин 1 е от другата страна на металната планка, от която ти излизат изводите за звук, а пин 10 е откъм страната на същата тази планка......успех

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...