Jump to content
BulForum.com

CD-RWR или DVD+CDRWR

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Ха ха ха и тука вицове има много весело тая сутрин ей :)

Ако искаш някакъв наистина качествен ROM, или Teac или Lite-On!

Тоооочно Lite-On са най-качествените записвачки бате, няма пет шест ! Просто как смееш да споменеш някаква смешна фирма като Teac редом със тая велика и легендарна фирма за производсто на записвачки. Добре че не са споменати даже по-големи боклуци като Plextor например :P

• 1 year later...
nqkoi shte dade li informasiq

za

DVD-RW 4.7 i 8.7 GB

kvi kinti e 1 takova CD

ето тук са обсъждани 8.5гб. аз си взех RICOH и засега не ми е правила проблеми имам около 30 DVD-та записани вече. по-скъпа е от другите, но аз съм на принципа, че качеството си има цена. взех я 190лв от метро с 2 години гаранция ;)

Разбира се, че LG DVD е по-доброто. Хем и DVD ще можеш да записваш :)

EDIT: @Stenli как можа да си я вземеш от Метро. Незнаеш ли че там техниката не се слави с голямо качество. По-добре да беше в някоя фирма за компютри, пък и по-евтино можеше да ти излезе.

Разбира се, че LG DVD е по-доброто. Хем и DVD ще можеш да записваш  :)

EDIT: @Stenli как можа да си я вземеш от Метро. Незнаеш ли че там техниката не се слави с голямо качество. По-добре да беше в някоя фирма за компютри, пък и по-евтино можеше да ти излезе.

що бе досега съм нямал проблеми с каквото и да е от там :) купих си записвачката и home theater-a от там :huh: да се надяваме, че и с тая няма да има проблеми :D

Az sashto sam fen na TEAC, no imai predvid che poslednata partida na TEAC koiato se prodavashe na nashia pazar beshe PALNO DARVO  :angry1 praveno neznam si kade. Niama nishto obshto s istinskia TEAC, koito se prodavashe predi. Govoria za eto tozi mopdel: CD RW IDE 52X_W - 24X_RW - 52X_R TEAC

Za LiteON i az sam chuval hubavi neshta, kakto i za Plextor.

Ti si reshavash. :)

Аз също не съм чувал нищо добро за 52x скоростния модел - всъщност като гледам цените той толкова е и teac ама като има хора да се лъжат ще има хора и да го продават :D Аз лично доскоро карах с 40x teac и на мен лично не е имало случай да ми плюе диск или да не го запише. Помня, че като го купувах беше с около 15 долара по-скъп от останалите модели/не че по-голямата цена = по-голямо качество но в тоя случай се оказа така/.

Относно темата и аз съм на мнение, че е по-добре да се вземат отделно rw и dvd устройства, а не комбинация.

Разбира се, че LG DVD е по-доброто. Хем и DVD ще можеш да записваш  :)

ти пък се изказа. В метро може да е трудно с гаранцията, но те да не взимат стоките от кофите? Същото качество са като в компютърна фирма

A бе незнам как е сега. Обаче първите две години с това се славиха. Имам няколко комшия които са си купили техника от там и не са доволни. Нямаше и една година и почват да им правят проблеми. Аз за това гледам да го избягвам. Предпочитам от фирма предназначена за това. Нищо лично :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...