Jump to content
BulForum.com

pls pls pls tema za ES

Mainata-Ico

Recommended Posts

Ти много рано си се сетил. :) Поразгледай темата за изборите и всички други които става въпрос за политика. Там има много материал. ;)

molq vi trqbva mi tema po angliiski na tema "Chlenstvoto za men v ES" za utre ako nqkoi moje da pomogne da go napravi nqma da se surdq :laughing:

Един съвет от мен!!Аз ако бях на твое място щях да пиша :"БОЛИ МЕ К**А ЗА Е.С." :woot :lol: :lol:

Един съвет от мен!!Аз ако бях на твое място щях да пиша :"БОЛИ МЕ К**А ЗА Е.С." :woot  :lol:  :lol:

Щото спират "важните" фрий сървърчета ? Верно си е, кво значение има стандарта на живот, кво значение имат перспективите пред учащите - дайте ни фрий сървърчета и сме доволни

Като не искате ЕС - отидете в Африка, препоръчвам Буркина Фасо. Там и ЕС няма да ви барне, и стандарта на живот ще ви хареса :) Както България в момента и преди 2-3 години

Щото спират "важните" фрий сървърчета ? Верно си е, кво значение има стандарта на живот, кво значение имат перспективите пред учащите - дайте ни фрий сървърчета и сме доволни

Като не искате ЕС - отидете в Африка, препоръчвам Буркина Фасо. Там и ЕС няма да ви барне, и стандарта на живот ще ви хареса :) Както България в момента и преди 2-3 години

veseo ama hi4 ne te razbrah kakvo iska76 da kaje6 mai mi struva pove4e 4e pi6e6 offtopic

veseo ama hi4 ne te razbrah kakvo iska76 da kaje6 mai mi struva pove4e 4e pi6e6 offtopic

Мдааа...това беше добро изказване...Да,veseo пише офтопик,аз също. :D

Щом не си го разбрал човека какво ти е натвърдил.....няма да се оправиш и с темата,ако ще да изядеш темите за политиката заедно с емотиконите....Май и мен не разбра,а?

Мдааа...това беше добро изказване...Да,veseo пише офтопик,аз също. :D

Щом не си го разбрал човека какво ти е натвърдил.....няма да се оправиш и с темата,ако ще да изядеш темите за политиката заедно с емотиконите....Май и мен не разбра,а?

Приятелю аз мисля че аз и ти знаем много добре какво предстои.

Как ли да го обясним на децата тук???

Едва ли ще разберат.. Аз се отказах, а и Сивушко го няма на линия

Затова както казах в една друга тема, 2007-ма ще ви питам пак радвате ли се на тържествената заря или искате по 10 мин насаме с инициаторите.

Поживем, увидем

Аз отговора го имам отсега

P.S. Обади ли са на човека

То май и вареза така замина...не само фрий сърварите...бтв а не са ли важни,според теб ?Знам,че има п2п и дц++,ама знаеш ли ква ми е скоростта 1 к 7 дена(700 мб),така че според мен са важни,ся онея управляващи ще се разцепат да дигат цени,щот така било в Европа...ама заплатите си остават бългаски(ако парите растяха по дърветата нямам нищо против)

Верно си е, кво значение има стандарта на живот, кво значение имат перспективите пред учащите - дайте ни фрий сървърчета и сме доволни

Да ти имам СТАНДАРТА НА ЖИВОТ!!И перспективите пред учащите!!Много са такива като теб,които мислят,че след влизането ни в Е.С. нещата ще тръгнат по "мед и масло"!!И да ти кажа ли нещо?!!По догодина ще са същата бройка и разочерованите!!Ама наистина както казват руснаците "Поживьом увидем"!

Ае дяца..Аре стига с офтопика - пишете поне по темата(не, че аз не избълвах яко офтопик,ама има други теми за ЕС).

Тук!!!

Майната-Ицо виж из тая тема има достатъчно линкове.Остава само да ги прегледаш и да си размърдаш залежалите клетчици...Успех!И не чакай на другите само ;)

Да ти имам СТАНДАРТА НА ЖИВОТ!!И перспективите пред учащите!!Много са такива като теб,които мислят,че след влизането ни в Е.С. нещата ще тръгнат по "мед и масло"!!И да ти кажа ли нещо?!!По догодина ще са същата бройка и разочерованите!!Ама наистина както казват руснаците "Поживьом увидем"!

А французите казват "C'est La Vie"

А в момента България няма друг път няма и право на избор

Няма и друго хоро на което да се хванем

Перспективата е една

Grimjaur verno ne te razbiram nito teb nito Veseoo kvo mi pi6ete offtopic ima si tema pi6ete po neq kato iskate da si govorite za ES i za free-tata mi pravete go v podhodq6tata tema maina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...