Imm0r7aL Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 metal i rap po malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Предимно СКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 hmm kofti nqma techno!ina4e ot tuka house! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Предимно слушам Сашка Васева!!!Бъзикам се бе !!! Естесвено че слушам Rock:Deep Purple, Iron Maden, Scorpions, Deef Leppard, ACDC, Black Sabbath, Europe, Guns'n' Roses, Judas Priest, Led Zeppelin, Pink Floyd, Queen, Rainbow, Twisted Sister, Van Hallen, White Snake, ZzTop, и много други, но няма да ми стигне мястото да ги изброявам !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 mi az si slu6am predimno rap oba4e xaresvam muzika i ot drugi stilove Link to comment Share on other sites More sharing options...
wavelet Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 trance, house, chillout ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Аз винаги съм се самоопределял като музикален помиар и даже сега не мога да се сетя за всички стилове които са минали през мен (които слушам активно в момента + тези които съм позабравил..) null vote слушам неща от коренно различни стилове: от IDM (experimental techno) до Death Metal като по средата е поп/рап,хип-хоп музиката.. малко trip-hop.. chillout/ambient определено не харесвам house/psyhedelic.. (e може би малко аstral по едно време) в тежката музика.. съм по скоро почитател на neo.. напоследък ми попаднаха 2-3 еmocore банди които не са лоши... също така death малко (brujeria, cannibal corpse) също така групи със смесен стил (няма да кажа crossover въпреки че е подходяща думата, тъй като ще рече смесица от няколко стила а именно: Slipknot, Otep, Fear Factory, Machine Head (последните две май ги водеха.. metalcore ама не съм сигурен Не харесвам hardcore (с изключение може би на Biohazard) и определено не ми допада Black Metal. Напоследък експериментирам със grindcore... Колкото до електронната музика: върл фен на Tom "Squarepusher" Jenkinson, Mike "Mu-Ziq" Paradinas и разбира се Richard D. "Aphex Twin" James. Edit: ух... как можах да забравя за Autechre и Boards of Canada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Аз слушам РАП, но има и добри БГ песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ibrakadabra Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Heavy Metal & Hard Rock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 rap & techno Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 metal,rock ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Баси густото, метълите сме май най-много. Или най-много метъли четат тоя форум ) Иначе още един кеф - поп-фолка на 5-6-то място ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Баси густото, метълите сме май най-много. Или най-много метъли четат тоя форум )Иначе още един кеф - поп-фолка на 5-6-то място ;] <{POST_SNAPBACK}> е да ама няма опция: "аз съм музикален помиар" като за хората които съчетават метъл, електронна музика (аfx, boc, sqp, ae) и чалга (от класическия поп-фолк.. "Тигре Тигре", "Шопската Салата" и разбира се вечния хит "К**ви Сбогом") като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 taa tupa tema v vseki forum li e ima we... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 taa tupa tema v vseki forum li e ima we... <{POST_SNAPBACK}> Това ли ти е мнението? Или просто трупаш постове?!? Та по темата... Гласувах за house естествено... Пожелавам на всички да послушат малко качествен progressive на хубави колони, за да разберат какво има в тази музика, което я прави най-често пускана в най-здравите клубове... Respect to Metal...кой ли не е слушал в даден период на живота си...аз имам още топли спомени...Respect to Rock разбира се....без балади закъде сме... И накрая много се радвам че има толкова малко попфолк фенове....опааа..... къде се намираме бе??? Не сме ли в Пловдив....?!?! EDIT: Хахах замалко да забравя БГ-то...не ме е срам.... има невероятно хубави парчета напоследък...на мене лично много ми харесва посоката в която върви българската музика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Това ли ти е мнението? Или просто трупаш постове?!? Та по темата... Гласувах за house естествено... Пожелавам на всички да послушат малко качествен progressive на хубави колони, за да разберат какво има в тази музика, което я прави най-често пускана в най-здравите клубове... Respect to Metal...кой ли не е слушал в даден период на живота си...аз имам още топли спомени...Respect to Rock разбира се....без балади закъде сме... И накрая много се радвам че има толкова малко попфолк фенове....опааа..... къде се намираме бе??? Не сме ли в Пловдив....?!?! EDIT: Хахах замалко да забравя БГ-то...не ме е срам.... има невероятно хубави парчета напоследък...на мене лично много ми харесва посоката в която върви българската музика... <{POST_SNAPBACK}> ne prosto zabravih da dobavq che slusham metal khh ko da trupam postove vlizam ot dujd na vetar :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 spored mene RAP e edinstvenata myzika kaqto trqbva da se sly6a i ne moga da povqrvam 4e metala e predi nego <{POST_SNAPBACK}> мри бе иначе цикля на хаус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 мри беиначе цикля на хаус. <{POST_SNAPBACK}> dobre go kaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Аз принципно слушам сичко, без чалга. Някак ми се доповръща като чуя такава музика. Направо получавам ортикария..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Не само,но основно:Hard Rock & Heavy Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 защо няма техно ами има хаус Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Мислех да направя нова тема.. ама айде ще пиша в тази Вместо да се питаме кой каква музика слуша хората са измислили AudioScrobbler (преди няколко дни смениха сайта си от www.audioscrobbler.com на http://last.fm/) Идеята е .. всеки се регистрира и след това чрез плугин към плеъра обявявате парчетата които слушате във вашия профил. По този начин ви прави статистика за музикалните ви предпочитания и, разбира се сравнения със други хора които слушат същото като вас. Оказа се (за моя радост) че все пак съществуват хора които правят някакви брутални комбинации от .. например Squarepusher и Cannibal Corpse. моя профил е http://www.last.fm/user/aph3x/ Струва ми се че идеята е добра (една малка стъпчица към глобализацията ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ся съм на вълна rege . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 [ hardcore ] [ Oi! ] [ Punk ] [ Ska ] [ reggae ] [ Hip-Hop ] Няма нито един от изброените стилове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Животът ти е поп-фолк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.