w00x Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Такаамм.... Значи.. 49% HouSe ; 21% Trance(Tiesto4ever) ; 9% Hardcore ;6% hip_Hop ; 5% DancE ;6% D&B ;4%-др... Тиесто знаеш ли кога е транс? Нивга. Малко са ти объркани стиловете. Тиесто е повече към Techno/Euro Dance отколкото към транс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Всичко стига да ми отговаря на настоението в момента.Не робувам на предразсъдъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Тиесто знаеш ли кога е транс? Нивга. Малко са ти объркани стиловете. Тиесто е повече към Techno/Euro Dance отколкото към транс. Що не го питаш Тиесто Каква музика пуска Dj И нека когато се пускат такива теми да се правят по изчерпателни .Какво ти пречи да ги напишеш всичките стилове ако трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Тиесто знаеш ли кога е транс? Нивга. Малко са ти объркани стиловете. Тиесто е повече към Techno/Euro Dance отколкото към транс. E брат ти направо ме отказа от тая музика Как може да се изцепваш така !?! И btw те за т'ва му викат Краля на Транс музиката (всички ремихове и т.н песни са транс ..то се чува..)Е верно сега ..не е изцяло Trance ,но повечето му песни са такива.Не знам той има някакъв свой стил .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 House...omg тая музика стана няква супер популярна а е супер лайно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 метал и диско от 80те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.