Jump to content
BulForum.com

Kvo staa s toq headoff?

shakuan

Recommended Posts

Аз пък си мислех , че проблема е при мен ама не е така . И на мен от 4 дни много ми лагва и трябва да чакам 2-3 минути докато си вляза в акаунта , а пък да направя игра :( просто "мисията невъзможна".Даже вчера пратих едно писмо по мейла до Headoff с цел да разбера от какво е лага , но така и не ми отговориха . Значи проблема е общ и дано скоро да го оправят .

Nqmame headoff ot 4 dena!Kvo staa s taq vryzka kym headoffa?Nikoi ot evrocom i ggbit nemoe se connectne.Ili ako vlezna slu4aino to ima megalag i nemoje da se napravi nishto...Kvo staa??

аз съм на същия хал :(

3 дни не можех да влезна дори в страницата на хедоффа! От вчера влизам, обаче положението с батълнета продължава да е плачевно! Забелязвам обаче , че страшно много страници не се отварят или се отварят, но много трудно :blink: :confused :excl: Ако някой може да даде обяснение , 10х предварително!

Да ви кажа какво се получи днес ... ! ! !

Звъня на ЕК и им обяснявам какво е положението и те ми казаха :"Проблема не е при нас , трябва да се обърнете към Headoff " .

Звъня в офиса на Headoff и на тях им казвам какво е положението и отговора :"Проблема не е в нас , обърнете се към интернет доставчика ви". Обяснявам им , че от ЕК казаха , че проблема не е при тях и следва отговор :"Съжалявам , но проблема не е и при нас"

Втори път званя до ЕК и им казвам какво са ми казали от Headoff и следва :"Еми ако има проблеми по трасето ще трябва да изчакате и сигурно ще се оправи".

И така никой не е виновен за лага и просто ще трябва да чакаме да се оправи ако изобщо се оправи ...

На headoff нищо му няма. Проблема е връзката Визио <-> Евроком

traceroute www.headoff.com

traceroute to nicolas2.headoff.biz (217.30.208.126), 64 hops max, 40 byte packets

1 212-104-100-1.gateway.evrocom.net (212.104.100.1) 117 ms 122 ms 120 ms

2 p3.sf.Evrocom.Net (217.10.240.130) 126 ms 121 ms 231 ms

3 IBGC-Evrocom.interbgc.com (217.9.227.209) 188 ms 119 ms 23 ms

4 173_204.btc-net.bg (213.91.204.173) 161 ms 132 ms 187 ms

5 212.39.91.250 (212.39.91.250) 215 ms 230 ms 236 ms

6 fiber4.evro.net (80.72.64.222) 198 ms 354 ms 407 ms

7 nicolas2.headoff.biz (217.30.208.126) 291 ms (TOS=16!) 195 ms 225 ms

Аз (gigashit) се connect-вам към HoFF-а (Broodwar), но с много лаг и пинга ми там е от 500 до 2000+

В europe.battle.net - почти никакъв лаг, но не знам защо HoFF-а ми е супер в коша...

Edit: HoFF-а никога не ми връща пинг...

На headoff нищо му няма. Проблема е връзката Визио <-> Евроком

И за по-неуките като мен :) какво трябва да се направи , като от ЕК казаха , че проблема не е в тях ? Към Арменския поп да се обърнем :)

Преди време играх там на war3x, точно когато излезна expansion-а и супер лесно станах 4ти в сървъра и не станах по-горен левел по простата причина, че никой не искаше да играе с мен, откакто смазах от бой първия...

Не знам от тогава е минало доста време, но мнението ми е слабо за този сървър...

За broodwar gaming признавам WGT и PGT...

О , Господи :excl: Великденският подарък си го бива :punk :)

Христос Воскресе!

Народе , Хедофа движи с пълна сила :punk :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...