Jump to content
BulForum.com

Evrocom problemi v smirnenski?!

SSnDip

Recommended Posts

Veche 3-ta sedmica net-a v sminenski kum evrocom e ujasen postoianno dropi .. baven bg peering .. da ne govorim za international .. ujas .. zemete sa opravqite .. poznatite mi na evrocom v smirnenski mejdu Sani i Mega Marina imat sashtite oplakvaniq .. abonatite na evrocom ot drugite kvartali nqmat podobni oplakvaniq .. Kfo stava?!?

Aми звъннете им в офиса бе хора. Тука, колкото и да пишете никой няма да ви отговори, защо е така.

Същата работа е и при мен - и аз съм в Кючука. Предполагам, че като резнаха вътрешния трафик към сървъра, сега който може, ползва външен и цялата работа вече не е разчетена както трябва за новите условия... :allien

Ако опира до повече маймунки на един клон, отколкото клонът може да издържи... Просто ще се навежда клонът и ще си стоим в наведено положение докато :angry1 ... и аз не знам докога.

Все пак да се надяваме, че ще измислят нещо. :rolleyes:

И при мен нета днес е супер скапан - външния почти го няма. В Кичука съм.

Аз дето съм в кършака съм на същото положение - българските сайтова не се отварят, пък какво да говоря за другите...

Ми кво искате като живо и умряло сваля от бг и интернешънъл...

EDIT: Ахаха аз съм в Тракия и НЯМА интернет нито бг нито интернешънъл.. то сайтовете не ми отваря...

За Смирненски не знам , обаче при мен skype и ICQ са офлайн , страници не може да отваря (единствено форума тук) и това става през около 5 минути за по 30 секунди и дразни :angry:

Проблема с външния днес е в преноса, което значи, че е необичаен проблем и не зависи от Евроком. Надявам се да се реши възможно най-бързо.

За проблемите в Смирненски има съпорт - звънете. Постването тук няма да задвижи нещата, за разлика от обаждането на 635063.

EDIT: Проблема с външния би трябвало да е решен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...