SSnDip Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Veche 3-ta sedmica net-a v sminenski kum evrocom e ujasen postoianno dropi .. baven bg peering .. da ne govorim za international .. ujas .. zemete sa opravqite .. poznatite mi na evrocom v smirnenski mejdu Sani i Mega Marina imat sashtite oplakvaniq .. abonatite na evrocom ot drugite kvartali nqmat podobni oplakvaniq .. Kfo stava?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 И при мен нета днес е супер скапан - външния почти го няма. В Кичука съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Телефон (на БТК е:-))) 63 50 63 - 24 часова подръжка:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Aми звъннете им в офиса бе хора. Тука, колкото и да пишете никой няма да ви отговори, защо е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Същата работа е и при мен - и аз съм в Кючука. Предполагам, че като резнаха вътрешния трафик към сървъра, сега който може, ползва външен и цялата работа вече не е разчетена както трябва за новите условия... :allien Ако опира до повече маймунки на един клон, отколкото клонът може да издържи... Просто ще се навежда клонът и ще си стоим в наведено положение докато ... и аз не знам докога. Все пак да се надяваме, че ще измислят нещо. И при мен нета днес е супер скапан - външния почти го няма. В Кичука съм. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Аз дето съм в кършака съм на същото положение - българските сайтова не се отварят, пък какво да говоря за другите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Ми кво искате като живо и умряло сваля от бг и интернешънъл... EDIT: Ахаха аз съм в Тракия и НЯМА интернет нито бг нито интернешънъл.. то сайтовете не ми отваря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 За Смирненски не знам , обаче при мен skype и ICQ са офлайн , страници не може да отваря (единствено форума тук) и това става през около 5 минути за по 30 секунди и дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Проблема с външния днес е в преноса, което значи, че е необичаен проблем и не зависи от Евроком. Надявам се да се реши възможно най-бързо. За проблемите в Смирненски има съпорт - звънете. Постването тук няма да задвижи нещата, за разлика от обаждането на 635063. EDIT: Проблема с външния би трябвало да е решен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.