Jump to content
BulForum.com

търся програма

Qzoveca

Recommended Posts

така сега имам голяма нужда някой да ми каже как да огранича достъпа до интернет само на някой портове.трябва ми едновременно да свалям от интернет и дане може да мирката да се конектва

А ти чувал ли си въобще за firewall? Такава програма ти трябва, ако все още нямаш.

Всеки файруол по различен начин се настройва за различни ситуации и нужди, затова по-добре сам разучи някой. Например ZoneAlarm.

А ти чувал ли си въобще за firewall? Такава програма ти трябва, ако все още нямаш.

Всеки файруол по различен начин се настройва за различни ситуации и нужди, затова по-добре сам разучи някой. Например ZoneAlarm.

мда праскаш 1 firewall и всичко е 0k :)

не не ме разбрахте.имам си файеруол.само че не знам как да го забраня тоя порт:6667

Съвсем правилно те разбрахме....не знам какъв firewall имаш, но практически във всеки, в менюто за настройки има опция, в която можеш да забраниш конкретна програма - забрани достъпа на мирката и готово. :rolleyes:

Значи си с firewall-a на symantec.......моля ти се сложи си друг, щото тоя е доста зле откъм полезна защита ;)

tedy правилно те ориентира към zone alarm, но има и доста други, пък дори и безплатни програми :)

Значи си с firewall-a на symantec.......моля ти се сложи си друг, щото тоя е доста зле откъм полезна защита ;)

tedy правилно те ориентира към zone alarm, но има и доста други, пък дори и безплатни програми :)

и как разбра , че firewall -a na symantec е зле???

-----

btw къде видя firewall , човека говори за Symantec AntiVirus Corporated edition

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...