Qzoveca Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 така сега имам голяма нужда някой да ми каже как да огранича достъпа до интернет само на някой портове.трябва ми едновременно да свалям от интернет и дане може да мирката да се конектва Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 А ти чувал ли си въобще за firewall? Такава програма ти трябва, ако все още нямаш. Всеки файруол по различен начин се настройва за различни ситуации и нужди, затова по-добре сам разучи някой. Например ZoneAlarm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 А ти чувал ли си въобще за firewall? Такава програма ти трябва, ако все още нямаш. Всеки файруол по различен начин се настройва за различни ситуации и нужди, затова по-добре сам разучи някой. Например ZoneAlarm. <{POST_SNAPBACK}> мда праскаш 1 firewall и всичко е 0k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted April 28, 2005 Author Share Posted April 28, 2005 не не ме разбрахте.имам си файеруол.само че не знам как да го забраня тоя порт:6667 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 не не ме разбрахте.имам си файеруол.само че не знам как да го забраня тоя порт:6667 Съвсем правилно те разбрахме....не знам какъв firewall имаш, но практически във всеки, в менюто за настройки има опция, в която можеш да забраниш конкретна програма - забрани достъпа на мирката и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted April 28, 2005 Author Share Posted April 28, 2005 Symantec AntiVirus Corporated edition и никаде не мога да забранявам на мирката или на други програми да се конектват Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Значи си с firewall-a на symantec.......моля ти се сложи си друг, щото тоя е доста зле откъм полезна защита tedy правилно те ориентира към zone alarm, но има и доста други, пък дори и безплатни програми Link to comment Share on other sites More sharing options...
90125 Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Значи си с firewall-a на symantec.......моля ти се сложи си друг, щото тоя е доста зле откъм полезна защита tedy правилно те ориентира към zone alarm, но има и доста други, пък дори и безплатни програми <{POST_SNAPBACK}> и как разбра , че firewall -a na symantec е зле??? ----- btw къде видя firewall , човека говори за Symantec AntiVirus Corporated edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.