Jump to content
BulForum.com

"Оставаме без кабелна телевизия"

xway

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

За съжаление ни остават много малко опции за избор при положение че се стигне до такова драстично увеличение.

1) Напускаме ЕК... Ами сега накъде???

2) Отиваме при БТК/... Ми те точно това целят.

3) Пускаме си сателити и дъра-бъра ама наземния пак през тях... пак сме прекарани

И сега така или иначе няма вече Free Shit махаме +вете (който ги има) и стскаме палци да не вдигат цената прекалено много за да кретаме на най-долната тарифка криво-ляво!

Ами спукана ни е работата за съжаление, това е положението.

Но сега каквото и да говорим нищо не се знае какво ще стане а пък още по-малко какво ново ще им хрумне да се подмажат на ЕС, US и т.н.

Дерзайте...

За съжаление ни остават много малко опции за избор при положение че се стигне до такова драстично увеличение.

1) Напускаме ЕК... Ами сега накъде???

2) Отиваме при БТК/... Ми те точно това целят.

3) Пускаме си сателити и дъра-бъра ама наземния пак през тях... пак сме прекарани

И сега така или иначе няма вече Free Shit махаме +вете (който ги има) и стскаме палци да не вдигат цената прекалено много за да кретаме на най-долната тарифка криво-ляво!

Ами спукана ни е работата за съжаление, това е положението.

Но сега каквото и да говорим нищо не се знае какво ще стане а пък още по-малко какво ново ще им хрумне да се подмажат на ЕС, US и т.н.

Дерзайте...

4) Слагаме си добре познатата ни антена и си гледаме Канал 1 , бТВ и НТВ ..

Reznor президент! :huh:

Ontopic

Минаването на GGbit съвсем не е приемлива опция. Сега, когато няма free сървъри, всичко отива на p2p клиенти, а в българските хъбове няма кой-знае колко много и интересни неща. Което автоматично значи, че ползването на Emule и Slsk става по-често и по-наложително. А на мънинкия, нестабилен външен трафик на GGbit съвсем не ми се мисли...

4) Слагаме си добре познатата ни антена и си гледаме Канал 1 , бТВ и НТВ ..

5) Вадим пушките и пищовите , после хващаме гората и организираме партизанско движение,а накрая вземаме властта и разни БТК МЕТЕКА НСБОП МЕСЕБОП и т.н.т и т.н.т. заминават задълго в някоя уранова мина да им дойде акъла. :blowup:

(Reznor президент! huh.gif)

Благодаря ти приятелю, напълно те подкрепям и аз - без увеличаване на външния направо сме за никъде, това си е.

emii още един удар

пак сичко нии ще си понесем

ся цените като се вдигнат гледаи те ко стаа

супер мноо хора 6е се откажат

други ша си плащат като попове

и от всичко тва ще печели бтк

нема ли некви закони против монополистите и в бг ???

глеадйте как си еб*т микрософт редовно и сигурно

секви глоби и наказания ... не че не е вече монополист

ама се пак бтк не е микрософт може да й го **** отзад

Ако трябва ще си пусна интернет по пощенски гълъби ,ако трябва ще си прокопая канал и проложа 7 000 км кабел до Красноярск ,АМА НИКОГАНЯМА ДА СИ ПУСНА ИНТЕРНЕТ ОТ БТК !!!! :angry: :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Много ме е яд,че не мога да се откажа от телефона заради бащами,но ако ми прее**т интернета им обявявам война,поне една шахта ще им бетонирам и ще им изпокъсам кабелите !!!!!!

И за GSM клиент НЯМА ДА ИМ СТАНА,ако ще да си разменяма димни сигнали.Тия копелета се оправят по един начин :

БОЙКОТ !!!!!!!!

Абе аз още едно време съм се заканил , че БТК = NEVER !!!!

Да го духат!

Те нещо разправят че Bulsatcom ще пускат i-net , ама незнам какво е станало.

5) Вадим пушките и пищовите , после хващаме гората и организираме партизанско движение,а накрая вземаме властта и разни БТК МЕТЕКА НСБОП МЕСЕБОП и т.н.т и т.н.т. заминават задълго в някоя уранова мина да им дойде акъла.  :blowup:

da syglasen

po4nah ve4e da prigotvqm AK-to (ne sym se byhtal 9m za toq deto duha q)

v4era v marica pi6elo 4e kabelnata 6tqla da se digne mnogo 30lv i ne znam si kvo...

ve4e ne se znae koe e istina, ama ako tova e taka predpolagam 4e sled kato EK ostanat bez klienti tehnicite im 6te sleznat v 6ahtite da rejat kabeli e i az 6te ida da im pomagam :pirate

spored mene BTC sa mnogo nagli i v skoro vreme 6te nastypqt koteto po opa6kata i togava ako stane taka kakto s mejdunarodnite razgovori sega napravo 6te si umra ot udovolstvie

Преследването на локалните сървъри някак си съвпадна със тези искания за цени - тип махайте се от 'нашите' канали ...

Аз пък не мога да разбера защо кабелните оператори вдигат толкоз врява... освен може би за да се опитат да накарат клиентите си да ги защищават... все пак, какво ни бърка нас как си оправят те бизнеса?

В крайна сметка, за това, че ползват съоръжения на бтк, те трябва да си плащат... както неведнъж са се изразявали някои хора в този форум "Няма безплатен обяд"... освен това, как може едни кабелни оператори да плащат, а други - не?

Опитват се да прекарат това, което *те* трябва да платят, върху гърба на и без това изстрадалия потребител... таксата за ползване на кабелни трасета е била 19 стотинки и не е актуализирана 4 години... все пак, преди 4 години, дали сте плащали същата цена за кабелна телевизия, каквато плащате и сега? Да.. таксата ви за ТВ е актуализирана, ама таксата за ползване на подземни шахти на БТК, не е... нормално е да се увеличи и не е нормално да се актуализира отново цената, която потербителя плаща на кабелния оператор.

Другото, което е... общините ще накарат БТК да плащат наем за това, че кабелите минават през общинска земя... значи БТК ще плаща на общината, а хората ей-така свободно ще си мяткат каквото им скимне в тяхните шахти....

..пък и какво толкоз ревете, има много изгодни оферти за цифрова телевизия, чиито базов пакет е с по-ниска месечна цена от тази, която плащате в момента за кабелна телевизия, да не говорим, че качеството ще бъде несравнимо по-добро от това на кабелната...

Eeeee,to v tazi darjava veche ne moje da se jivee-tokat vdigat,spirat net-a,televiziq nqma.Mi az da otida v Zinzibar po-golqm izbor shte imam.

<“Евроком” задържа цените > на първа страница на вестник "Марица" . "Евроком ще задържи старите цени на кабелната телевизия и интернета до края на годината" ....

<“Евроком” задържа цените > на първа страница на вестник "Марица" . "Евроком ще задържи старите цени на кабелната телевизия и интернета до края на годината" ....

А след това, колко се предполага, че ще стане?

samo 6a otbeleja 4e bulgaria ze da se razvalq ne e ve4e kakto edno vreme,sprqha ni filmite,mp3-te i igrite povi6iha cenite na telefonite i sq samo tva ostana da napravqt,bez kabelna,KVO LI 6TE IZMISLQT SLED NQKOI DRUG DEN. :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...