Lucky Luciano Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Добре че съм на Кейбълтел <{POST_SNAPBACK}> То пък и те са една стока...Нали ги гледам и тях - мога да кажа, че ЕК са поне 2 класи нас CableTel Живея точно срещу SPS (където е централата на CableTel) и постоянно малкия метров им е в някфи гадни мрежи...а това е на 100-150 метра от станцията!Правете си изводите сами... И да уточня, че по никакъв начин не защитавам ЕК, защото с номерата им по време на формулата и те се оляха Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Ще минем на цифрова <{POST_SNAPBACK}> К'ва е тая цифрова телевизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Хора, сериозно ви казвам, не мога повече да издържам в тази държава! Все се надявам да се оправят малко от малко нещата, защото си обичам страната (НЕ ДЪРЖАВАТА!), но надежда никаква. Все по зле. Все по ниски доходи и все повече разходи. До кога? Искат да ни върнат в 19 век ли ? Без ток без, без телефон, без кабелна и интернет... не може повече така. Просто не може. Всичко си има граница. Имам чувството, че народа ще трае още съвсем мъничко и изведнъж всичко ще се разпадне... гражданска воийна ли ще избухне... военните ли ще направят преврат... не знам.... но НЕЩО ще стане.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Всичко е борба за бъдещ пазарен дял. <{POST_SNAPBACK}> Това може би е най-точно тук само че май идва вече в повече... EDIT: А ако някой каже пак че "всяко чудо за три дни" му препоръчвам да си свери часовника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 телефонен модем! <{POST_SNAPBACK}> xDSL, също е "телефонен" модем Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Ех, ако не ми беше изсъхнало дръвчето дето дава пари всесезонно, щях да си пусна и Цифрова телевизия, и Интернета да ми е АДСЛ(най-скъпа тарифа) и 4 блокчета Synaps, със който да взривя сградата на БТК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Мдаа...сега разбирам защо хората бягат от България!То тука не се живее вече!Ниски заплати,високи цени,шибано правителство и т.н. Вече ми се скача през прозореца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Ако прекалят с вдигането на цените - ИТВ+адсл . Пък нали знаете, на който не му харесва тук никой не го спира да замине за чужбина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Ми ще спра кабелната и ще мина на ггбит...Бахти shita,в др.тема онея от НСБОП мрънкат,че ще обикалят по домевете,ся ми казвате,че и кабелната ще увеличат,ай сикана...Ама цените на тока,вода,телефони,кабелната знаят да увеличават,ама заплатите не ги дигат е как няма България да е на 1во място по пиратство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Заплатата никой няма да ти я вдигне, нея трябва сам да си я вдигнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Прав си, някои хора емигрираха <{POST_SNAPBACK}> Аз чакам Европейският съюз да ми сипе да хапна и после и аз ще си духна под опашката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Извадка от http://www.pressboard.info/preview.aspx?articleid=58813... БТК ще извади кабелите на онези оператори, които не й плащат за ползване на каналната мрежа... Ми аз предлагам да земем по една сопа и да клечим по шахтите, па да видим как ще вадят кабели... Вече не знам какво става покрай мен. За 10 дена всичко се разпадна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Май ще правя компания на Godfather... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Заплатата никой няма да ти я вдигне, нея трябва сам да си я вдигнеш. <{POST_SNAPBACK}> Пази, Боже, от такива хора като теб... Прав си, някои хора емигрираха Това ли искаш да направят и останалите хора в тая държава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Хора какво става? Аз ли съм направил нещо да му се невиди, та всичко се руши. Егати добре де не можем да слушаме музика, не можем да гледаме филми, не можем да играем на игри сега искат да ни спрат и ТВ-то, е добре де ние кво сега освен да вземем да си изкопаем една дупка и да легнем и да чакаме да се мре. Борисов не е ли крайно време ти и "царчето" да си ходите да си правите гей - парти в Испания! Не ви искаме ВЪРВЕТЕ си докато още има БЪЛГАРИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Дано най-сетне се намери някой да взриви мизерниците от насраното БТК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 До края на годината цената на Евроком щяла да се задържи,от следващата година най-вероятно пак нагоре!Ние ще си помрънкаме малко и пак ще го поемем,затова съм съгласен с karaman ,учете и се чупете,пиратството ли и беше най-големия проблем на шибаната държавица или може би не е проблем на България?!?! Майната му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Стига се оплаквахте. На тоя форум само оплаквания. Трябва да го прекръстим на "Арменския поп". Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 otkazvam se pove4e da 4eta i taq i temata za NSBOP! takiva nervi mi butat tiq subitiq,4e nqma na kude pove4e fa6tam si 6u6kata pod mi6nica i otivam da motam glavata nqkude to tva ve4e ne se izdurja Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Чухте ли ве, кабелната се предполагало, че ако ЕК се съгласи с условията на БТК, трябвало да стане над 30 лв (САМО кабелната). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Чухте ли ве, кабелната се предполагало, че ако ЕК се съгласи с условията на БТК, трябвало да стане над 30 лв (САМО кабелната). <{POST_SNAPBACK}> дам.и какво ще спечелат всички ще се откажат и пак няма да печелят или ще ни накарат всеки жилищен блок да се пуска с 1 договор и да се дели цената Ек какво,мислиш че няма да се навие,щом могат да се цоцнат още малко парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Чухте ли ве, кабелната се предполагало, че ако ЕК се съгласи с условията на БТК, трябвало да стане над 30 лв (САМО кабелната). <{POST_SNAPBACK}> Това откуде го научи? Добре е да се цитира източника при подобни твърдения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Това откуде го научи? Добре е да се цитира източника при подобни твърдения. <{POST_SNAPBACK}> бтв новините. каза го някъв адвокат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Айде да ходим да протестираме! Ще опънем палатков лагер пред БТК и гладна стачка. Като умрем ще ги съдат в Страсбург за военни престъпления ,престъпления срещу човечеството и нарушаване на човешките права! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Е, чак 30 лева няма да стане, ама увеличение ще има.ЕК само чакаха повод да вдигнат цените и вече го получиха за съжаление.Ама, в крайна сметка ще си загубят клиентите,ако продължават с тая скапана ценова политика.Доста хора вече спряха кабелната. Аман от монополисти. После ми говорят, че в Бг имало пазарна икономика. Грънци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.