Jump to content
BulForum.com

НСБОП затяга обръча

Alhimik

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply
Могат да спрат един, двама, няколко.... но не могат да спрат всички!

:laughing:  :laughing:

Остава няколко талантливи българи да напишат вирус който да намаже системите и базите данни на НСБОП  :woot

Аз съм за Трябва да има съпротива

Представете си чисто теоретично, че НСБОП успеят да изтласкат фриитата от интернет.И това ще е добре дошло за онези които познавахме от 90те години с фалшивите дискове по улицата.2-3 лв. голяма работа, обаче тук идва въпроса къде ще се влеят всички тези пари.Е на това му викам " се един куршум 2 заека", защото НСБОП са на път да постигнат точно това, хем да замажат очите а хората, хем да спонсорирата своите стари приятели в организираната престъпност.

Продължаваийте да си чешете езиците в този форум, докато умните умуват лудите ще се налудуват.

energy , жална й майка на държавата, щом би гласувал за Азис, само защото някой нещо ти е накривил капата!

Hard, thc @ Apr , thc, и вие, както и бая хора от този форум се вайкате, че престъпността се ширела , докато НСБОП "се занимавала" с фрии сървърите!Не мислите ли, че това бленувано "омазване" на базите им данни няма да се отрази на нивото на престъпността в положителна посока, а ?????????

Айде стига Аднрешковщина, мислете с главите си, мама му стара!

Знаете ли кой поиска от НСБОП тая акция, а ???? Асоциацията на носителите и притежателите на авторски и сродни на тях права! НСБОП няма право да откаже съдействие, ако ен иска да попадне пад ударите на закона.

Ей това щяхте да го знаете, ако не висяхте по цял ден по залите и не четяхте само вестник Еврофутбол!

Вземете помислете най после, главите ни са дадени за мислене, а не да си слагаме на тях шапките! Цялата тая работа бе одобрена и разпоредена от министър-комунист баш преди изборите. Ако от пръв поглед не ви е ясно защо, то тогава няма смисъл да ви се обяснява.

Заради едни мижави безплатни пиратски филми накрая ще вземем да се преебем (ей сега отнесох warn-a) и да отложим с още не се знае колко години времето, когато няма да ни е проблем просто да си купуваме филми от легалните магазини!

Ралтата е там, че мен не ме ебе кой я е поискал тая простотия. Просто от главата за краката не става тва. Що не земат първо да оправят престъпността, а не "лошите пирати". И не ми пука дали го е решил Бойко Борисов, НСБОП, партиите или не-знам-си-кой. Това е факт. Тъй като не плащам за филми/музика, нямам право и да ги свалям, това си е нормално. Ако не се лъжа един филм или игра е около 30 кинта. Минималната работна заплата в България ако не се лъжа беше 120 лева. Сметката няма да си я правя аз в случая....

Ама има и толкова много "нормални" неща в правната ни система, които за съжаление малко или много понякога ми се отразяват. Това няма да промени нещата в България. Първо, защото няма да спре ползването на пиратски содтуер. И второ, защото няма да спре престъпността в истинския й смисъл. Но някои хора мислят, че така трупат повече точки. И за Азис няма да гласувам, защото той не разбира от нищо, дори и от педали. Спомнете си кво стана с Тату най-малкото. Кво ше направи ако го изберат за депутат. Ше зима кинти ... Ама не за нас .... Бахти колко заблудени хора имало .... Дано си се шегувал :)

Значипросто си нарочваш някого и го псуваш, щото не те ебе , а той нека доказва, че няма сестра? И това до какво полезно води????

Погледни по-далеч от носа си бе, човек!

Петканов одобрява баш преди изборите акцията (по депозирана преди две години, ако се не лъжа , жалба на Асоциацията на притежатели и носители на авторски права), нарежда на Борисов, Борисов изпълнява, обира псувните, пада на изборите, печели кой - БСП. А те между другото са в коалиция с БКП на А. Паунов. За какво да говорим!

Не се ли сещате какво може да стане, ако, ревейки, вкопчени в пиратските си филми, върнем комунистите на власт?????????

И това защо? Защото НЕ НИ ЕБЕ! И защото или ни мързи, или не ни стига пипето да погледнем мъъъничко в дълбочина нещата!

Е ми така е ! Дакога НЕ НИ ЕБЕ, разни дърти номунклатури ще ни ловят на евтина стръв

Докато има шарани, ще има и рибари.

P.S. Мерси ,че ми каза колко съм заблуден! От днес зарязвам четенето и се захващам с "Коли, жени, алкохол, компютри, музика, приятели, Linux, жени, кафета, кръчми, жени, баскетбол, PHP, купони ..."

cheese mnogo si zabluden batka, vse komunistite sa ti vinovni dori sled tolkova godini upravlenie na NDSV - pak te sa vinovni za vsi4ko te sa viovni

Цялата тая работа бе одобрена и разпоредена от министър-комунист баш преди изборите

i o6te ne6to

Знаете ли кой поиска от НСБОП тая акция, а ???? Асоциацията на носителите и притежателите на авторски и сродни на тях права!

vseki drug e no ne i te

ne znam arenabg li data li ES li ne mi e qsno но ne sa onezi, to tova polojenie e mnogo otdavna za6to sega se se6tat?

po skoro moje bi naistina stava vypros za mnogo pari i korupciq

za Бойко Борисов vpe4atleniqta mi sa po skoro li4ni za tova ne bih glasuval B)

еди:

ами не ми се вярва да е Асоциацията на носителите и притежателите на авторски и сродни на тях права защото това положение с мп3 е много отдавна

забелязал ли си заглавията - "малките квартални сървъри" - ами големите - или те ще плащат нещто на някого - то е ясно че няма да е авторско право защото не може да се плати за всички филми и музика

СЕГА СЕ СЕЩАТ, ЗАЩОТО ИМ Е ОТ ПОЛЗА !!!!!!!!!!!!!!!!

А по въпроса за комунистите - лично съм им сърбал попарата и по тошово време, и по виденово!

Това ти писание "vseki drug e no ne i te

ne znam arenabg li data li ES li ne mi e qsno ne ne sa onezi, to tova polojenie e mnogo otdavna za6to sega se se6tat?"

те моля да го поясниш, защото НИЩО не разбрах!

energy , жална й майка на държавата, щом би гласувал за Азис, само защото някой нещо ти е накривил капата!

Hard, thc @ Apr , thc, и вие, както и бая хора от този форум се вайкате, че престъпността се ширела , докато НСБОП "се занимавала" с фрии сървърите.

доста изчерпателно мнение!!!!! :allien :allien

Но в нашата държава е глас в пустиня. защо винаги потребителя го отнася

за това че някой иска да си увеличи продажбите било то на софт.. или филми.и cd.и т.н.

например за интернета...БТК---МТК..ПЛАЩАЙТЕ НАЕМ ЗА КАБЕЛИТЕ ;;;

Кабеларките казват КАБЕЛНАТА и ИНТЕРНЕТ УСЛУГИТЕ ПОСКЪПНАХА..

НАЙ НОВАТА НОВИНА;)Честито

А има ли оригинален или фалшив ИНТЕРНЕТ..

Или пък става разместване в власта,и ето това направих ме онова направих ме когато реално никой не го отнася.

А пък има някой които не и скат България да влезе в евро съюза който се намесват уж да излезем от черний списък .нас на боли фара НО НЕ

Трябва нещата да станат като на другите странииииии.

дано никой там не казва как стойт нещата просто си прават ташак с нас.

ПРИнас е така но защо при вас не е ами е.... пут...май..

дошъл някой и Бойко веднага му се отчита..

Кво да говорим ние изпреварихме по развитие и най големите!!!!

Бъде така добър да не ми вадиш изречениея от контекста на разговора ! Извън останалите ми думи това , разбира се, нищо не значи, както никоя част от нещо сама по себе си нищо не значи.

Моля да ме извиниш, но от думите ти като цяло нищо не разбрах. Днес май не съм във вихъра на мисълта си.

cheese, тук не става дума за гласуване за Азис, защото някой е накривил капата на някой, а за анти-вот. След като не виждам никой годен да управлява държавата, ще гласувам random за някой. Не ми се слушат теории за гражданска отговорност и за това, че щом ми е толкоз безразлично, да не се оплаквам.

След това - да, съгласен съм, че няма нищо толкова шокиращо в спирането на free сървърите. Дори в Румъния няма подобни неща, а знаем на какъв хал е съседката. Склонен съм да вярвам и че Борисов и Ко наистина са били притиснати от международни институции. Не виждам защо са нужно обаче ексцесии от рода на преследване на единични домашни потребители, ако се стигне дотам разбира се.

Целта на спирането на free сървърите е да върне хората в кино салоните и татковците и дъщеричките, които изобщо не знаят какво е и не им се занимава с p2p, да речем, да идат, да си купят два билета и два пакета пуканки и да налеят малко пари в развлекателния бизнес.

Акцията е насочена към по-масовия потребител. Дори на запад никой не си въобразява, че ще изкорени напълно трафика на музика, игри и програми. Възмутителното е, че генерал Боичо се е запретнал да прави това. Дано си остане само с приказките.

Curunir, чух най-накрая конструктивна приказка, спокойна и добре подредена! Удоволствие е да се види такова нещо! Но според мене за две неща не си прав!

Първо - киносалоните и без това са си достатъчно пълни. Никоя домашна система не може да се мери с киносалона! Това трябва да се признае.

Второ - Бойко Борисов има само един грях в случая - заради нарцисизма си виси пред камерите повече отколкото е полезно и за работата, и за нето самия. Прожекторите заслепяват, знаеш ... А иначе той е само изпълнител. Той върши това, за което му плащат. В което не мисля, че има нещо възмутително.

Все пак всички сме наясно, че филмите и софтуерът си бяха откровен пиратлък! И аз си теглех, и аз имам у нас към 500 филма (не ми дреме да го кажа, аз познавам законите и знам, че никой не може и копче да ми коже за тях). Е, каквото беше - беше.

Малко по-трудно ще е ,но все пак тия филми от чужбина идват, никой не може да ги спре.

Така че дайте да не драматизираме и най-важното - да мислим не толкова какво се е случило, а ЗАЩО се се случило.

Второ - Бойко Борисов има само един грях в случая -  заради нарцисизма си виси пред камерите повече отколкото е полезно и за работата, и за нето самия. Прожекторите заслепяват, знаеш ... А иначе той е само изпълнител. Той върши това, за което му плащат. В което не мисля, че има нещо възмутително.

Още по-зле за него тогава, че се клани на комунягата Петканов

Стига глупости! Това не е черква, за да се кланя някой на някого!

Ти шефове нямаш ли, ?????????

Ако има достойнство, нямаше да се остави да го ползват за маша, а отскоро и за лице на партията. Да не е женен за тая работа. Да се махне,Достатъчно е популярен и заможен, за да не му се налага да бачка за Петканов или за когото и да било. Но очевидно му е съмишленик.

Ами вероятно защото е научен да работи в екип, и очевидно вижда в работата си нещо повече от Петканов и от тия фрии сървъри, дето ги направихме световен проблем!

Защо не опиташ да се вгледаш и ти???

Нека се опита да влезе в МОЯ дон и да се опита да види какво има на МОЯ компютър.Факани куки,факани политици,факана даржава,факан евро съюз...уфф и да продължавам няма смисъл.Много интересно ми е обаче как ще влизат в на юзърите комповете.Представяте ли си...седите си и звъни се на вратата..."Добър ден,проверка от НСБОП,може ли да влезем?"

Е...какво ще стане тогава?Мисля че има време да проверим.Дано това което четох досега да не се превърне в реалност. :cry

Като не те кефи Евросъюзът - бегай в Талибанистан!

По въпроса за "Дррррън - здрасти, дай да те проверим!" -

сигурно за десети път ви казвам - статията е писана от правно неграмотен милиционер и само правно неграмотни хора й се връзват!

Вместо да факаш на всяка дума, вземи си прочети ПОНЕ основния закон на тая държава и си научи правата!!!!!!

Ами вероятно защото е научен да работи в екип, и очевидно вижда в работата си нещо повече от Петканов и от тия фрии сървъри, дето ги направихме световен проблем!

Защо не опиташ да се вгледаш и ти???

Сигурен съм,че вижда и нещо друго....... рейтингът си в пресата всяка сутрин:)

Е ми тоя рейтинг как е станал такъв, какъвто е !?

От само себе си ли? Рейтингите какво, дядо Коледа ли ги носи ?

Офф:Защо подяволите коментираш на всички постовете.Хората дават лично мнение,ти се праиш на мноу знаещ.

Като не те кефи Евросъюзът -  бегай в Талибанистан!

По въпроса за "Дррррън - здрасти, дай да те проверим!" -

сигурно за десети път ви казвам - статията е писана от правно неграмотен милиционер и само правно неграмотни хора й се връзват!

Вместо да факаш на всяка дума, вземи си прочети ПОНЕ основния закон на тая държава и си научи правата!!!!!!

/оффтопик

Абе чийз разбрахме те ве...по-спокойно всеки иска за изрази мнението си...ае релакс малко :huh:

Не Дядо Коледа, а Шоуто на Слави, Всяка неделя (докато я имаше), 5 звезди и т.н. Всеки знае как стават тия неща. Мен ми е жал само, че в МВР има много други "обикновени" служители, които повече заслужават да са "медийни звезди", ама те са по-скромни хората и не са всяка вечер в "Новините", а де факто те вършат всичко и после какво става........Бойко се показва по ТВ и се хвали. И това всеки път. Не знам не се ли изморява да дава все той пресконференциите пред медиите. Да си вземе един P.R. :)

Доста е дразнещо това.

П.П. Разбирам, че си в Системата.....не би ме учудило и да си подчинен на Бойко!

Я пак дадоха Бойко по Новините :)

Tozi Boiko Borisov nqma li si druga rabota.Prestapnicite v Balgaria da ne bi da svarshiha,izloviha narkobosovete....To e lesno na umrqlo kuche noj da vadish i da se pravish na mnogo golqm.....Cenata da vleznem v tozi ES e prekaleno visoka-AEC,failovete,armiqta i vsichko drugo.Dano pone da si zaslujava.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...