Jump to content
BulForum.com

НСБОП затяга обръча

Alhimik

Recommended Posts

Мисля,че всички ще се съгласим,по-добре оригинал!!!

Според мен най-доброто решение е изравняване на цените на оригиналите със пиратките!До колко е възможно, незнам!?!

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

аз не разбрах по кой закон компресията със загуби се превърна в копие...?

може ли да се сравни многократно компресиранат информация със загуби - с оригинала...?

вземаме да чуем и да видим нещо - ако ни хареса ще си го купим, ще го гледаме на кино и ще отидем на концерт ;]

... аз даже ползвам демо версия на windows, която скоро ще ми изтече...

така че --- до скоро ;]

Според мен най-доброто решение е изравняване на цените на оригиналите със пиратките!До колко е възможно, незнам!?!

mi nz maina ako tova se slu4i s izravqvaneto 6te bude hubavo no 6tom sega mi se pravqt na golqma rabota i kato vidqt 4e "ima efekt" nad obiknovennite potrebiteli nqma da se suglasqt nali iskat da si prekarvat vsqka nova godina na razli4na ku6ta koqto struva pone 300 hilki. ne gi razbiram kuv ti falit mi te i sega na ogromna pe4alba iskat da smu4at ot nas deto subirame po cqla god. pari za po-dobur komp i kato si kupi6 nekuv sled 6 meseca za ni6to ne stava ma ko da vi govorq nali trqbva da go ima "socialniq status" Elitite i nie opa. razbira im glavata kaza vulkut iskat da imat 2 puti pove4e pari 6tot ne im stiga da si kupuvat skupite dre6ki ne stava duma za zakoni i t.n. stava duma samo za PARI nie ikonomi4nite se sme vinovni 6tot e 4udim ot kude da zadelim pari da si kupim hlqb

Може и да е възможно, но не за мизерен пазар като нашия. В Русия може и да е възможно, защото там са малко повече от нас :)

аз не разбрах по кой закон компресията със загуби се превърна в копие...?

може ли да се сравни многократно компресиранат информация със загуби - с оригинала...?

вземаме да чуем и да видим нещо - ако ни хареса ще си го купим, ще го гледаме на кино и ще отидем на концерт ;]

... аз даже ползвам демо версия на windows, която скоро ще ми изтече...

така че --- до скоро ;]

Не се бях замислял за нещата от тази гледна точка има доза истина :punk

аз пледирам за невменяемост !

не му са сятам

пускаха ми някви картинки - ама га че аз си мислях, че туй е тиливизията

а музиката дет пееше, че е радивото

едит:

пост 666

ние вси сме назначени с цел разпространение с цел популяризиране !

инак да осъдят вси дет са преписували Историята Славяноболгарска !

lol lol lol

А видяхте ли новините по НТВ. Дават срок до 4 месеца и се ограничава ъплоуда до 3 МВ. И като обясняваха за мр3-ката даваха часовник който отброява секундите до ShutDown. :D Толкова са зле хората, пък тръгнали да издирват хората с IP адресите им. Чак пък за толкова прости ли ги смятат хората, че дават такива работи.

Toq pa DEO sa oplakal che mu kradqli muzikata po internet.Ave pedal marshav mirizliv,koi shte dade i 5 stinki za gnusnite ti manafski pesni ve.Moga da ti dam pari,da spresh da izdavash pesni sas skarcashtiq si gnusen glasec.PFUUUUUU :angry: :angry:

Toq pa DEO sa oplakal che mu kradqli muzikata po internet.Ave pedal marshav mirizliv,koi shte dade i 5 stinki za  gnusnite ti manafski pesni ve.Moga da ti dam pari,da spresh da izdavash pesni sas skarcashtiq si gnusen glasec.PFUUUUUU :angry:  :angry:

Ми прави си реклама швестъра :sayjin :punk

Toq pa DEO sa oplakal che mu kradqli muzikata po internet.Ave pedal marshav mirizliv,koi shte dade i 5 stinki za  gnusnite ti manafski pesni ve.Moga da ti dam pari,da spresh da izdavash pesni sas skarcashtiq si gnusen glasec.PFUUUUUU :angry:  :angry:

evala pi4 napravi mi gustoto !!!!! :punk :punk :punk

Тоя Део щото никой не го слуша и за това казва така, за да си избива комплексите и да си мислят хората че е много търсен. Ама не е. До сега не съм чул някой да търси негова песен. :D

Ахахахаха Део едно време ми праеше густото в Джу-бокс ... Ама ся се прееба пича. Ама и на него да му еба* майка*а. Новоизлюпени певци праат се на тарикати ейййй изруди.

Тоя Део щото никой не го слуша и за това казва така, за да си избива комплексите и да си мислят хората че е много търсен. Ама не е. До сега не съм чул някой да търси негова песен. :D

Търсен е ДЕО от магарето на дядо ми ,че реве кат за магарица,ко ли ще го прави!Аве въобще тия новоизлюпени малки педалчета,кат него /део/и не знам си още кви,я марш на грачите на оня бабаит Б.Омирисов,да ва варди от пирати .ПФУУУУ :angry: :punk

a be mainata im na vsi4kite naistina 6te ni zategnat malko no az vqrvam vuv na6ata uporitost i tvurdoglavost 6 se nau4im da kradem i sled tiq dqvolski orqzvaniq nali si imame ma6inkite :P mislete pozitivno i 6te se opravim

точно така,който се е отказал ,той е нагазил !

Пловдив е доказал ,доказва и ще доказва ,че тук живеят най-умните и упорити люде в тая държава!

Не на последно място и КРАСИВИ! :D

ВСИЧКИ ОТ ФИЛИБЕТО,БОЙКО ЩЕ ГИ ЦУНИ ПО ПИШЛЕТООО :D :D

Aman ot prostotii we. Shtqli po domashnite komputri da xodqt - are da gi vida kak she stane taq - ako tuka she stava policeiska dyrjava kato USA az lichno shte si biq kamshika kym tibet :)

Aman ot prostotii we. Shtqli po domashnite komputri da xodqt - are da gi vida kak she stane taq - ako tuka she stava policeiska dyrjava kato USA az lichno shte si biq kamshika kym tibet :)

В Тибет било гъзариика така съм чувал , но май ще ни трябват визи за там :punk

В Тибет било гъзариика така съм чувал , но май ще ни трябват визи за там  :punk

Mi to kvo ostava - teq neshta ako stanat trqbva da si kriq komputera v mazeto :) I da debna s djobnoto si machete da ne doide nqkoi da me spionira dokato polzvam PIRATSKI SOFTWARE :) Tva prosto e porednoto govno koeto izsraxa segashnite upravlqvashti - ne moga da razbera kvo tolkova vi pravi vpechatlenie na vsichki. Ne che tova nqmashe da sluchi , no mai se sluchio tvyrde rano i neochakvano.

А ако дойдат със заповед?  :huh:

Много,ама много бих искал да видя тоя прокурор който ще подпише тая заповед !!!

И после когато държавата бъде осъдена в Страстбург пак ли всички ще им плащаме за простотиите.Подписването на такава заповед прави прецидент в цяла Европа,на кой прокурор ще му стиска да издаде такава заповед,когато знае ,че ще бъде наплют,удавен в плюнки от правозащитници от близо и далеч !!! По този начен се откваря вратата за полицейски произвол ,да не си мислете ,че някой ще ги остави така.

Това е поредната простоия,P.R. в стил Порко Борисов.То не бяха показни арестувания (да си спомним Японеца),то не бяха смешни промени в законите :sick

И какво ?

Много ми е интересно също що не идат тия в Русия да видим акво ще им кажат :)

Политиката в Русия е следната "Нашите пазим ,за западняците не ни е*е"" В резултат на това лицензираните и локализираните игри струват почти колкото пиратските . По същият начин е и с филмите ,даже и с руските : "турски гамбит",който би всякакви рекорди по посещаемост излезе на оригинално ДВД месец и половина след премиерата ,на цена колкото пиратското .Самият продавач на дискове казва "Аз проблеми не ща,аз съм бизнесмен". Много ме изкефи надпис на един павильон в Москва на гарата : "Касети ,чуждестранни изпълнители 60 рубли,руски изпълнители -90р."

пък и за да стигнат до теб доставчика трябва да им каже кой стои зад дадено IP, което в нормалните държави не се дава като информация :bgrin:

Точно в нормалните страни се дава такава информация. Стига органите на реда да имат основателна причина да я искат де - например, че гонят "голям, лош ъплоудър"

Много,ама много бих искал да видя тоя прокурор който ще подпише тая заповед !!!

И после когато държавата бъде осъдена в Страстбург пак ли всички ще им плащаме за простотиите.Подписването на такава заповед прави прецидент в цяла Европа,на кой прокурор ще му стиска да издаде такава заповед,когато знае ,че ще бъде наплют,удавен в плюнки от правозащитници от близо и далеч !!! По този начен се откваря вратата за полицейски произвол ,да не си мислете ,че някой ще ги остави така.

Това е поредната простоия,P.R. в стил Порко Борисов.То не бяха показни арестувания (да си спомним Японеца),то не бяха смешни промени в законите  :sick

И какво ?

Много ми е интересно също що не идат тия в Русия да видим акво ще им кажат :)

Политиката в Русия е следната "Нашите пазим ,за западняците не ни е*е"" В резултат на това лицензираните и локализираните игри струват почти колкото пиратските . По същият начин е и с филмите ,даже и с руските : "турски гамбит",който би всякакви рекорди по посещаемост излезе на оригинално ДВД  месец и половина след премиерата ,на цена колкото пиратското .Самият продавач на дискове казва "Аз проблеми не ща,аз съм бизнесмен". Много ме изкефи надпис на един павильон в Москва на гарата : "Касети ,чуждестранни изпълнители 60 рубли,руски изпълнители -90р."

БУХАХА точно така , винаги са ме кефили руснаците щото много много не си полюват .

И ДА КАЖА НЕЩО НА ВСИЧКИ НАД 18г В ТОЯ ФОРУМ : Бойко Борисов е кандидат за депутат в листата на НДСВ в пловдивски окръг , само тва ша ви кажа , по на татък вие си знаете кво да правите или да не правите :)

НДСВ наистина се оляха тоя път. Спокойно на изборите ще разберат каква грешка са направили. Той и костов не вярваше, че ще загуби... дано Станишев да не се окаже поредният ламтящ за пари....

Могат да спрат един, двама, няколко.... но не могат да спрат всички!

:laughing: :laughing:

Остава няколко талантливи българи да напишат вирус който да намаже системите и базите данни на НСБОП :woot

emo_one, нема да се плашиш, щом не те кефи Бойко Борисов, гласувай са Азис, и той е кандидат за нашия окрък

От вчера се размазах да повтарям, ама ще го направя пак.

Дайте си труд да разберете по чий сигнал е извършена цялата тази акция!

Дайте си труд да разберете кой дава заповедите в тая държава!

Дайте си труд да проумеете, че Б. Борисов си има шефове, които пък си имат партийни интереси.

Айде стига плитки разсъждения, нали сме втората по инталигентност нация на планетата, докажете го !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...