Fibaman Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Има толкова много престъпници , мафиоти , дилъри на наркотици , сутеньори и какви ли още не , които са за бесилото , а са седнали да се заяждат с някакви дребни риби ... да ама онези си плащат за това не се занимават с тях ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Има толкова много престъпници , мафиоти , дилъри на наркотици , сутеньори и какви ли още не , които са за бесилото , а са седнали да се заяждат с някакви дребни риби ... да ама онези си плащат за това не се занимават с тях ... Нямаме само 10 човека полиция, за да трябва да се занимават само с едно нещо. Като ловят такива хора, не полагат големи усилия. Не се прибират патрулите по улиците за целта. Отиват 5 човека от икономическа полиция с 3-ма полицаи и конфискуват наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Човече, к'во си мислиш, че правиш? Т'ва, че не се нахвърляш веднага на НСБОП и не приемаш за чиста монета всяка дума на pay4free или к'ъвто там беше не те преви по-специален или нещо такова, наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Човече, к'во си мислиш, че правиш? Т'ва, че не се нахвърляш веднага на НСБОП и не приемаш за чиста монета всяка дума на pay4free или к'ъвто там беше не те преви по-специален или нещо такова, наистина. Това, че пускаш ненужни коментари към неопределен човек (предполагам, че съм аз, но само предполагам), не те прави специален или нещо такова, наистина. Аз ако исках да бъда специален, щях да пиша с червени букви и да слагам големи картинки. Ако не друго, щях да съм доста по-различен. И много добре знам какво правя и какво говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Гледам, че на някой хора им се живее в Булгаристан, какво обаче, ако на други им се живее в България (европейската България) ?!? Оттук започва делението бяла държава и .....стан, мисля си, че повечето от нас не искат да живеят като талибани нали ? Така че ще се НАЛОЖИ постепенно да започнем да си променяме мисленето и действията, ако искаме да сме бели хора, а не афганистанци или други подобни. П.П. А и като гледам картата в Азия място бол, който иска да се изнася натам да си прави .....стан, даже ако не се лъжа имаше и държава там, в която пиратството си беше напълно законно. Успех пожелавам на всички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Гледам, че на някой хора им се живее в Булгаристан, какво обаче, ако на други им се живее в България (европейската България) ?!?Оттук започва делението бяла държава и .....стан, мисля си, че повечето от нас не искат да живеят като талибани нали ? Така че ще се НАЛОЖИ постепенно да започнем да си променяме мисленето и действията, ако искаме да сме бели хора, а не афганистанци или други подобни. като ми направят заплатата 2-3000 евро ти обещавам, че ще си купувам абсолютно всичко лицензирано и легално, щото ся да си купя един виндоус трябва да бачкам половин месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 A като ти направят заплатата 3000 евро, не го ли мислиш, че хлябът ще стане 50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 A като ти направят заплатата 3000 евро, не го ли мислиш, че хлябът ще стане 50? не бе, напрао 500 ша го напраят Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Това... ...Живеем в Булгаристан, а не в България то се вижда от 10000000 километра! БГ винаги ще си остане клоаката на Европа! Няма да се оправим ни с ЕС, ни без ЕС Щото НСБОП, милиционери, ченгета, мутри и всякакви комунисти, агенти и т.н. ни управляват вече над 60 години ще е така, докато ... като ми направят заплатата 2-3000 евро ... докато спрем да чакаме някой нещо да направи за нас, някой да ни управлява, някой да ни даде 2-3000 евро заплата и т.н. и т.н. С чакане НИЩО не става. Заплатата ни ще стане 2-3000 евро, ако сами си я направим, ще стане такава когато спрем да обвиняваме някой друг (минало, политици, мутри, комунисти и др.) за нашето положение, защото то е такова каквито сме и ние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Това...докато спрем да чакаме някой нещо да направи за нас, някой да ни управлява, някой да ни даде 2-3000 евро заплата и т.н. и т.н. С чакане НИЩО не става. Заплатата ни ще стане 2-3000 евро, ако сами си я направим, ще стане такава когато спрем да обвиняваме някой друг (минало, политици, мутри, комунисти и др.) за нашето положение, защото то е такова каквито сме и ние. ще ми кажеш ли как да взимам заплата 3000 евро при условие, че средната в българия е 300лв, ако има и толкова изобщо? щото явно сме ебахти тъпите копелета да бачкаме като алтави и да зимаме 300лв при условие, че може да зимаме 6000 ей тва ако ми кажеш спирам да мрънкам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Аз искам някой да ми каже в коя страна взимат 2-3000 евро на месец заплата. Че интересно взе да ми става. Само ги дъвчете тия цифри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Аз искам някой да ми каже в коя страна взимат 2-3000 евро на месец заплата. Че интересно взе да ми става. Само ги дъвчете тия цифри. Не знам за други, мога да ти кажа за Австрия. Там взимахме 1200 евро на месец, което беше абсолютно минималната законна заплата за легален платен труд. Чистачката в мястото, на което работехме, взимаше повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Не знам,но току що дадоха кадри от единия обиск и човекът от НСБОП беше с очила Scott Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Аз искам някой да ми каже в коя страна взимат 2-3000 евро на месец заплата. Че интересно взе да ми става. Само ги дъвчете тия цифри. освен гореспоменатите ще кажа, че доста отдавна беше, но в шоуто на слави гостуваха 2ма пенсионери японци и казаха, че пенсиите им са 8000$. утре ще питам за германия и гърция какви им са заплатите за да не гадая в момента, а да взема прясно инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Не знам,но току що дадоха кадри от единия обиск и човекът от НСБОП беше с очила Scott Те са от един друг обиск на ски гардероба в село Сикимиково Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Хванаха рибата Айде Арена пак 5 дни няма да се ъплоудва както трябва Вижте тук http://www.btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=49495 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Мисля че тук е момента в който започва разиграването на сценки. Тия компютри дето са ги заловили... Под ДОС ли са пускали тия програми? WinZip, WinRAR, WinAmp Pro, нямали ли са? Всичките лицензирани? Айде детски историики. "Вие нищо не можете да ми направите щото еди кво си...."Операционната система може да е била линукс, а уинамп не е задължително да е Про. Има и Free какъвто всъщност и аз ползвам. Не са много разликите между двете, а при положение че екстрите които предоставя Pro версията, хич не ги и ползвам, не ми липсва особено. Пък и си ползвам друг софтуер за тази работа А за заплатите, може да видите колко взимат на час хората тук. А ето тук може да видите чистата реалност. И говорим за минимална заплата. Какво да ви кажа, тук човек трябва да работи най-малко половин година, за да заработи една минимална заплата от "белите страни". В щатите едно кафе ти е 2 $, докато тук гони левчето вече. На някои места, даже вече го е и задминало. Нека пак да си го смятам кафето по системата 2$ = 3лв. ама да взимам американска заплата. И хляба със сигурност няма да е 50 лв. Всъщност възможно е, само в България. Ако минималната заплата беше поне на половината от горните, това "интернет пиратство" да е намаляло драстично отдавна. Всеки иска легални продукти, но не на повечето тук се отдава възможността да го постигнат. А и някъде бях чел, че българските mp3-ки и продукти нямат авторски права, защото това трябвало да се декларира пред специална за това институция. Не знам до колко това е вярно, но някой който разбира повече по това, може да каже нещо по въпроса до колко има истина в това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Кой е казал, че борбата с престъпността трябва да започне от там от където ти намираш за правилно? Ако изловят крадците, ще останат убииците, тогава пак ще недоволстваш. Данеби да има само тука престъпност. В USА като умират по 20000 човека (на месец или на година незнам) от огнестрелни рани, данеби да не минаха по домовете да заловят хората които шерват музика за която нямат лиценз? Говоря за USA защото за другите страни не се шуми толкова, но определено и те не са без никаква престъпност. Айде стига с тоя лаф "еди кво си става по улиците, пък те почнали да ловят пиратите". Няма скала за това кой крадец от кой крадец е по-виновен. Всички са престъпници. Еми виж как не можеш да схванеш за какво иде реч в нашата мила родина (може би си още малък и не си се сблъсквал с истински проблеми...). Мисълта ми беше, че не може както се каза по-горе да се толерират хора с толкова явни престъпления, които са обществена тайна и да се вкарват в затвора и да се искат гаранции по 10 000 лева на хора, който са дръпнали нещо от милата ни САЩ (примерно) и го дават на нас бедните българи:-))) Естествено, че престъпността няма да свърши, нито в САЩ, нито в България, но действията и ефективността на полицията - там, и тук може да се види с просто око:-))). Питам се аз защо трябва да се сравняваме със САЩ постоянно? Айде кажи ми каква е престъпността в Белгия, в Германия, в Швеция, Швейцария... Дали мафиотите се стрелят така показно? Нашите мафиоти изживяват периода на Коза Ностра в Италия и на Ал Капоне в Щатите по време на сухия период... Естествено, че нашата полиция винаги търси лесни жертви, това дразни най-много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Цитат от форума на арена.бг: "Аз съм един от имащите достъп до административния акаунт "payforfree". Аз съм точно този в чийто дом снощи бе проведена въпросната акция. Преди не повече от 20 мин. приключих със сглобяването на новото ми PC и възстановяването на повредения по време на обиска рутер. Аз съм един от първите администратори и програмисти на този сайт. Вероятно някой от вас са членували в стария форум и си спомнят момента в който бе обявено, че "payforfree" се оттегля и мястото му се заема от нов администратор "The Bull". Точно това е момента от който аз престанах да се занимавам активно със сайта поради лични причини и някои противоречия с част от новия екип. В последствие дадох съгласието си моят ник да се използва при положение че ми бъде осигурен достъп до него за да мога да имам все пак някакъв контрол върху него. Не бях съгласен съвсем с идеята, но нямаше как. Бях убеждаван, че това е в интерес на сайта. В различните периоди съм се интересувал от сайта и съм помагал в програмирането на скриптове или пък не съм се вясвал с месеци. Основното ми занимание е писане на софтуер за промишлени контролери и в частност за такива използвани в автомобилната индустрия. Участвам в няколко open source проекта и съм застъпник на идяата за свободен софтуер. Откакто започнаха броженията около арена естествено моят инерес бе провокиран и аз ежедневно следях форума. С администрация на тракера не се занимавам. Интересува ме саният казус защото той попада в областа на моите интереси и разбирания. С останалите имащи достъп до акаунта никога не съм се срещал по свои собствени причини и съображения, но към един от тях тая не особено топли чувства и не рядко сме изпадали в конфликт по повод негови спонтанни и необмислени постове. Лично аз съм изтривал десетки от тях, но ангажиментите ми не позволяват да следя постоянно форума и аз не го правех. В последните дни обаче ми се наложи да го правя почти постоянно. Във въпросната вечер в която в домът ми нахлуха маскирани полицаи аз токущо се бях прибрал преглеждах публикацията от 168 часа заедно със съпругата си. За въпросната публикация бях придуман от човек когото уважавам да разкажа това което мисля за последните събития и да разясня на всички своето виждане за това къде се крие проблемът. Аз смятам че той не е в тези може би половин милион български потребители а е в законовата колизия между Закона за авторско право и Наказателния кодекс и че са необходими законови промени които да регламентират ползването на интернет пространството без това да застрашава самите потребители от извършване на някакво престъпление. Аз като човек който си вади хляба с писане на софтуер макар и в област която не представлява инетерес за масовия потребител би трябвало да съм на страната на полицията. Аз обаче не съм защото метода за постигане на тази цел е грешен. Приех интервюто с надеждата да кажа какво мисля и то да бъде публикувано. Приех да бъде проведен първоначално телефонен разговор, но когато усетих че журналистката не е особено подготвена предложих да продължим по начин по който тя ще може да записва текста и в последствие да го използва. Не желаех да се идентифицирам с ника payforfree защото не желаех да поема всички негативи свързани с него. Надявах се това интервю да помогне и насочи в поне малко подруга посока мероприятието. Оказа се че съм сбъркал жестоко. Прочетох публикацията малко преди да се прибера и то по диагонал и останах неприятно изненадан от това което е публикувано. Искам да уточня че още преди 2 години съм предоставил регистрирания от мен ICQ номер за ползване от администратора който е онлайн на сайта и в първия форум този номер бе поставен на видно място в него. Там също и мейл адресъа ми бе с реалното име, което от тогава се спряга като евентуалната самоличност на ника payforfree. За реализация на интервюто използвах същия акаунт и разпратих на всички останали администартори ползващи админския акаунт payforfree лог от моята част за съгласуване. Оказа се че всичките ми усилия са напразни. Наблегнато е на типовите отговори на въпросите към този ник които се използват винаги когато има зададен подобен въпрос а именно на колко сте години каква музика слушате и тн. Нищо от това което всъщност се опитах да кажа го нямаше вътре. По време на обиска някой от присъстващите се изпусна че всъщност точно това интервю е преляло чашата и полицията е решила да си защити името. Тогава ми хрумна и това че и самото интервю е било част от замисъла по "разкриването" payforfree. Аз никога не съм се крил че мога да използвам този акаунт и за това знаеха включително и настоящите неприятели на арена. А те не са малко. Не очаквах обаче някой да се върне толкова назад във времето и да ме превърне в жертвено агне на пиар кампанията на полицията. Това обаче се случи и сега вместо да си пиша по проекта се налага да пиша и чета във форума. Както и да е има достатъчно хора които могат да потвърдят факта че са необходими много увещания за да направя нещо за арена. Всичко това вече няма значение. Докато се приключи с това безумие аз ще продължа да се интересувам от този форум и конкретно от постовете на участващите в него интелигентни и разумни хора. От предявените ми обвинения не се притеснявам защото те са безпочвени и скалъпени. Остана ми само срама от комшиите и среднощните стряскания на 7 годишния ми син, който бе заловен докато оцветява картинки в сайта ДЕЧИЦА.COM. Благодаря все пак че неговия компютър не му бе отнет. Накрая иска да кажа следното Господа организатори и изпълнители не аз съм човекът който ви трябва и вие добре го знаете. Знаете и това от кога не съм активен тук но явно ви трябва жертва и медиен шум. Имате я ! А пък аз вероятно ще позасиля активноста си в този сайт за да помогна на това безумие да престане. Не търся мъст за срама и обидата. Вярвам че за нея ще се погрижи Друг. /edit/ Нито аз нито csdemo сме били задържани в смисъл под мярка арест. Напуснахме следствието 30 40 минути след полунощ. Всеки си спа в дома и днес си върши обичайните дейности. След приключване на официалната част там проведохме интересен разговор граничещ със спор с г-н Явор Колев. Останах с впечатлението че той е силно мотивиран човек и си върши работата с ентусиазъм и всеотдайност. Не стигнахме до съгласие по това как трябва да се постигне целта но това е друг въпрос и вероятно ще има продължение. Моля останалите които имат достъп до акаунта payforfree да не постват в тази тема. Оставете това да правя само аз. Благодаря предварително." Всеки сам да си прави изводите... Донякъде е вярно, че не трябва да се измерват престъпленията по някаква скала, но не съвсем... Съжалявам, но намирам за АБСОЛЮТНО НЕПРИЕМЛИВО същите мазни цигани, които преди 10 години преджобваха хората в рейсовете да ги преджобват и днес, а да се подгонват тези, които слушат музика вкъщи! Не може всеки шибан катаджия да взима подкупи ЕЖЕДНЕВНО, а аз да не мога да си играя игра от фирма, която даже няма представител в България! Не може да ме ограбват ЕЖЕДНЕВНО, а да ме наричат крадец!!! ОБИЧАМ РОДИНАТА, МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!! Нека допълня поста си и с мнението на "ЕВРОПЕЙЦИТЕ"!!! "SOFIA (Reuters) - Bulgarian police charged two men on Saturday for illegally distributing music and films in what officials called one of Europe's largest Internet pirate groups. They arrested an administrator and systems operator for putting download links to 20 million songs -- or roughly 3 million albums -- and hundreds of films on the web site www.arenabg.com, one of Bulgaria's most popular pages. Users could download as many of the songs and films as they liked after paying a four lev ($2.50) monthly fee. Authorities estimate the damage to the entertainment industry at around $30 million. "These people are among the biggest Internet pirates in Europe," said Liliana Yosifova, spokeswoman for the Sofia Investigators' Office. "We are talking about big losses here." Police also found three satellite receivers and 200 CDs with pirated movies at the suspects' homes, part of what the Interior Ministry said was a high-speed network used to download new movies and songs from foreign pirate sites. The site was no longer functioning on Saturday afternoon. The men, who were released on 10,000 levs bail, were not immediately available for comment. Software, music and movie piracy is widespread in the poor Black Sea country of 7.7 million. Analysts say it is linked to rampant organized crime, the biggest stumbling block to Bulgaria's efforts to join the European Union next year. Brussels has warned Sofia to fix its intellectual property legislation and crack down on piracy, other types of organized crime and high-level corruption, or see its entry into the bloc delayed until at least 2008." Лицемерни палячовци... Ще си едитна пак поста, защото съм направо БЕСЕН! Тази държава is a living testicle!!! Измененията в НПК, написани едва ли не под диктовката на адвоката на Microsoft! В чл. 172а се правят следните изменения: 1. Алинея 1 се изменя така: "(1) Който с търговска цел записва, възпроизвежда, държи, разпространява, внася, изнася, излъчва или предава, или използва по друг начин чужд обект на авторското или сродно на него право, или екземпляри от него без необходимото по закон съгласие на носителя на съответното право, се наказва с лишаване от свобода от шест месеца до пет години и с глоба." 2. Алинея 2 се отменя. 3. Алинея 3 се изменя така: "(3) Ако деянието е извършено повторно или са причинени значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода от пет до осем години и глоба." 4. Алинея 4 се отменя. 5. В ал. 5 думите "когато принадлежи на виновния" се заменят с думите "независимо чия собственост е." И така става: Чл. 172а. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който записва, възпроизвежда, разпространява, излъчва или предава чрез техническо средство или използва по друг начин чуждо произведение на науката, литературата или изкуството без необходимото по закон съгласие на носителя на авторското право, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба от хиляда до три хиляди лева. (2) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Наказанието по ал. 1 се налага и на онзи, който записва, възпроизвежда, разпространява, излъчва или предава чрез техническо средство или използва по друг начин звукозапис, видеозапис или радиопрограма, телевизионна програма, софтуер или компютърна програма без необходимото по закон съгласие на носителя на съответното право. (3) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Ако деянието по ал. 1 и 2 е извършено повторно или са причинени значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години и глоба от три хиляда лева до пет хиляда лева. (4) За маловажни случаи деецът се наказва по административен ред по Закона за авторското право и сродните му права. (5) Предметът на престъплението се отнема в полза на държавата, когато принадлежи на виновния. Друг е въпроса, че по алинея 5 - ние НЕ МОЖЕМ да сме собственици на софтуерния продукт! Пише си го в license agreement-а! АЗ ТВЪРДО ПОДКРЕПЯМ СЪЗДАВАНЕТО НА НПО, КОЯТО ДА ПАЗИ ПРАВАТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ ВСЕ ПОВЕЧЕ НАРАСТВАЩИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОИЗВОЛ! КАТО ЗАВЪРШИЛ ПОЛИТОЛОГИЯ, БИХ ОКАЗАЛ ВСЯКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МИ НА ПОДОБНА ОРГАНИЗАЦИЯ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Za po gornite postowe, shte napomnq dumite na GLAVNIQ PROKUROR na Bylgariq a te bqha (citiram): Ne e redno da arestvame gravdani za neshto koeto moje da kupish ot ploshtadt Slaveikov za 2-3lv?! Policiqta kakto sega taka i pri prednata akciq zashtitavat chastnite interesi na nqkoi, zashti nikoi ne se obyrne kum linkos ili bol.bg?? ili data torenta? am isamo kym arena. A tova che samo shum se diga za da se kaji vide te li policaite si vyrshat rabotata i v tozi syshtiq moment policiqta si zatvarq ochite na kyde po golemi prestypleniq. No kakvo ochakvame ot ministara na vytreshnite raboti koito ima 4 visqshti dela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Za po gornite postowe, shte napomnq dumite na GLAVNIQ PROKUROR na Bylgariq a te bqha (citiram): Ne e redno da arestvame gravdani za neshto koeto moje da kupish ot ploshtadt Slaveikov za 2-3lv?! Policiqta kakto sega taka i pri prednata akciq zashtitavat chastnite interesi na nqkoi, zashti nikoi ne se obyrne kum linkos ili bol.bg?? ili data torenta? am isamo kym arena. A tova che samo shum se diga za da se kaji vide te li policaite si vyrshat rabotata i v tozi syshtiq moment policiqta si zatvarq ochite na kyde po golemi prestypleniq. No kakvo ochakvame ot ministara na vytreshnite raboti koito ima 4 visqshti dela. Въпрос: кое по точно е цитата на главния прокурор? едва ли е цялото след двуеточието... не вярвам да е споменал нещо за .. висящи дела... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Малка извадка от форума на арена: payforfree Днес, 10:37 AMМоето опровержение на изнесената в медиите информация: 1. Компютърът с 500 ГБ дисково пространство е моят личен компютър намиращ се в момента на проверката на обичайното за това място - бюрото ми. От споменатато 500 ГБ пространство са заети по малко от 40 ГБ. На същият този компютър не е открита нито една инсталирана или работеща програма за споделяне на файлове. 2. Откритите 200 мосителя с филми всъщност са не повече от 80. Те бяха открити в един единствен албум и са възпроизведени от мен за лична употреба и при условията и правото което ми дава чл. 25 от Закона за авторското право и сродните му права. При условията на същият този закон аз съм заплатил законно дължимото компенсационно възнаграждение на авторите което е включено в цената на закупените от мен празни носители и записващи устройства (чл. 26 ЗАПСП) 3. От откритите 3 сателитни ресивъра единият е лично мой. Вторият ми бе оставен за ремонт от мой приятел и в момента на проверката работеше в тестов режим невключен към никакво друго устройство. Целта на теста бе температурна стабилност. Третият сателитен приемник бе всъщност приемник за кабелна цифрова телевизия собственост на Естнет предоставен ми за използване под наем със съответния договор между мен и Естнет и за който съм предплатил до месец август 2006 г. Странното е че този факт е отразен в протокола за иземване, а въпреки това в съобщението се говори за 3 сателитни ресивъра. 4. Откритите 3 харддиска са всъщност два. Единият е празен 80 ГБ диск. Вторият бе демонтиран и извзет отделно от моят рутер на който има инсталирана Linux операционна система и осигуряваше рутирането между доставчика ми и моите мрежи. 5. В момента на нахлуването в домът ми не съм администрирал нито един сайт в т.ч. форумът на аренабг. Аз просто четях. Това също е видно и от публикуваните снимки. Там няма отворен административен панел а тема от форума. Това опровержение публикувам от името на Е.Г. и за достоверноста му съм готов да отговарям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 В такъв случай за какво говорим ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 За поредната показна флашка, за какво друго?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 ЕТО ви още "матриал" Аз лично нямам нерви да чета всичките глупости ... обърнете внимание колко много са те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.