Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia 3

samkijot

Recommended Posts

biSoft - едни от най-големите гейм-разпространители в света - анонсираха разработката на Prince of Persia 3 (работно заглавие). Следващата част на тази култова екшън-приключенска поредица ще вземе и смеси по неповторим начин най-добрите елементи на първите две заглавия (The Sands of Time и Warrior Within) и ще излезе през втората половина на 2005-та за PC, PlayStation 2, Xbox и GameCube. Историята е следната - принцът се завръща във Вавилон, заедно със своята половинка Кайлина, след пътешествието си до Острова на времето. Но вместо мир открива, че родината му е разпокъсана от нови войни. Народът се е обърнал срещу него и го пленява. И на Кайлина не й остава нищо друго, освен да освободи Пясъците на времето, за да успее да му помогне. Сега, отлъчен от кралството си и изпратен на улиците като беглец, принцът постепенно открива, че миналите сражения, в които е участвал, са дали живот на един смъртоносен Мрачен принц, чийто дух постепенно започва да надделява в него. Prince of Persia 3 ще предложи два игрови героя, които притежават различни бойни стилове, характер и история; ще може да избирате стила на водене на битки, в зависимост от вашите предпочитания - дали чрез страхотната система, която видяхме в Warrior Within, дали като удушавате враговете си от разстояние с т.нар. Daggertail или пък като се промъквате тихомълком до тях и ги елиминирате с един фатален удар. Много от старите специални умения, свързани с Пясъка на времето, ще намерят място и тук. Но наред с тях ще можем да се възползваме и от силите на няколко нови. Засега UbiSoft планират да демонстрират Prince of Persia 3 на тазгодишното изложение в Лос Анджелис.

pcmania

img1.jpg

img2.jpg

img68ha.jpg

очаквам я с интерес :P ... и дано има прилични "изисквания" :cry

... а бе, с няколко думи - за мен последната беше най-добрата за миналата година. надявам се тази да я надмине

За мен това също беше най-яката игра за изминалата година(POP WW)но се опасявам,че прекаленно бързо взеха да ги бълват,толкова бързо,че не могат да ми омръзнат!Очаквам най-доброто от играта!Дано... :moon:

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...