Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Да не пускам друга тема и аз търся само че 4 броя ... някакви оферти ако има са добре дошли имам предвид след като alex получи неговите 2 ...

Поздрави :punk

защо на старо ? така не може да знаете колко цикъла на зареждане имат.

в Кузмов Електроникс са доста евтини - аз си купувам от там защото имам доста неща в къщи дето работят с AAA батерии - около 6 комплекта имам

магазина се намира до китайския ресторант на Централна гара

Дай някакви цени за 4ка ?!?

утре ще погледна и ще напиша цените тук в тази тема

засега само по спомен мога да кажа че беше нещо от порядъка на 2 лв. за 1 бр. 800 mAh батерия и това ми се стори много добре при положение че първите си AAA батерии съм ги купувал по 7.50 за брой и то 550 mAh

магазина се намира до китайския ресторант на Централна гара

za bateriite i az sam saglasen.Kuzmov gi prodava na dosta dobri tzeni.

ama na toq kenef da kaje6 restorant-ne sam saglasen :punk :pirate

dva pati dosega me podlagaha da posetq takiva zakusvqlni-kitaiiski

palen otvrat vatre miri6e na....abe ai da ne kazvam

то хууу батериите ама .... ще ми кажете ли от каде и ква цена горе долу мога да намера самото устроиство дето ги зарезда примерно за 4-ка ?!? няква цена горе долу и от каде мога да закупя ! ? ! или евентуално ако некой от форума продава да пише ! :D

в МЕТРО 19лв и нещо - батерии със зарядно. а само батерии в магазин ЛАВЪР до "пожарогасителите" на бул. Хр. Ботев

trqbvat mi dve rechargable baterii po 1.5v.Razmera da e AAA.

Ако си сигурен, че ти трябват акумулаторни батерии ТОЧНО 1.5В (такива например изискват някои цифрови фотоапарати), обикновените няма да ти свършат работа. Единственото място в Пловдив, където съм виждал 1.5 волтови акумулатори е Конрад. За целта обаче трябва да си купиш и специално зарядно за тях. Този тип акумулатори ако не се лъжа се наричат RAM-акумулатори.

проверих цените - 900 mAh ААА батерия струва 2.50 лв. а 800 mAh струва 1.95 лв. в Кузмов (NiMh батерии, noname)

във Вали има 800 mAh Uniross по 3.30 без ДДС

зарядно Uniross Sprint Photo с 4 броя 2100 mAh батерии размер АА а не ААА струва 34 лв. без ДДС във Вали и 23.99 лв с ДДС в Метро - информацията ми е от страницата на Вали и от каталога на Метро

Има един извънредно ловък магазин на Данаил Николаев, до частната Бърза помощ ! От там си взимам 2300 милиамперчаса АА батерии по четири и нещо лева. Има и ААА, ама щото не ползвам, не мога да ви кажа цената. Но магазинчето си го бива (както се казва в наше време "мноо е яко") :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...