alex_2004 Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 trqbvat mi dve rechargable baterii po 1.5v.Razmera da e AAA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Щом са "rechargable" значи са по 1.2V Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Да не пускам друга тема и аз търся само че 4 броя ... някакви оферти ако има са добре дошли имам предвид след като alex получи неговите 2 ... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 защо на старо ? така не може да знаете колко цикъла на зареждане имат. в Кузмов Електроникс са доста евтини - аз си купувам от там защото имам доста неща в къщи дето работят с AAA батерии - около 6 комплекта имам магазина се намира до китайския ресторант на Централна гара Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Дай някакви цени за 4ка ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Дай някакви цени за 4ка ?!? <{POST_SNAPBACK}> утре ще погледна и ще напиша цените тук в тази тема засега само по спомен мога да кажа че беше нещо от порядъка на 2 лв. за 1 бр. 800 mAh батерия и това ми се стори много добре при положение че първите си AAA батерии съм ги купувал по 7.50 за брой и то 550 mAh Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 магазина се намира до китайския ресторант на Централна гара <{POST_SNAPBACK}> za bateriite i az sam saglasen.Kuzmov gi prodava na dosta dobri tzeni. ama na toq kenef da kaje6 restorant-ne sam saglasen dva pati dosega me podlagaha da posetq takiva zakusvqlni-kitaiiski palen otvrat vatre miri6e na....abe ai da ne kazvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 то хууу батериите ама .... ще ми кажете ли от каде и ква цена горе долу мога да намера самото устроиство дето ги зарезда примерно за 4-ка ?!? няква цена горе долу и от каде мога да закупя ! ? ! или евентуално ако некой от форума продава да пише ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Мисля , че вчера мернах в метро около 20тина лева с батериите , някъде толкова ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Otivate na Qnko Sakuzov(vuv komp. firma VALI) i si zimate za 35 lw Zarqdno s 4 baterii na 2100mah s markata Uniross,koito sa mnogo dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 в МЕТРО 19лв и нещо - батерии със зарядно. а само батерии в магазин ЛАВЪР до "пожарогасителите" на бул. Хр. Ботев Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 trqbvat mi dve rechargable baterii po 1.5v.Razmera da e AAA. <{POST_SNAPBACK}> Ако си сигурен, че ти трябват акумулаторни батерии ТОЧНО 1.5В (такива например изискват някои цифрови фотоапарати), обикновените няма да ти свършат работа. Единственото място в Пловдив, където съм виждал 1.5 волтови акумулатори е Конрад. За целта обаче трябва да си купиш и специално зарядно за тях. Този тип акумулатори ако не се лъжа се наричат RAM-акумулатори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 проверих цените - 900 mAh ААА батерия струва 2.50 лв. а 800 mAh струва 1.95 лв. в Кузмов (NiMh батерии, noname) във Вали има 800 mAh Uniross по 3.30 без ДДС зарядно Uniross Sprint Photo с 4 броя 2100 mAh батерии размер АА а не ААА струва 34 лв. без ДДС във Вали и 23.99 лв с ДДС в Метро - информацията ми е от страницата на Вали и от каталога на Метро Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 6te ti prodam 2 zarjadni s 8 baterii za 40 lv i dvete sa kupeni za nova godina ot dekom i photopink ednoto e uniross a drugoto ne pomnja saotvetno 1800 i 2200 ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Има един извънредно ловък магазин на Данаил Николаев, до частната Бърза помощ ! От там си взимам 2300 милиамперчаса АА батерии по четири и нещо лева. Има и ААА, ама щото не ползвам, не мога да ви кажа цената. Но магазинчето си го бива (както се казва в наше време "мноо е яко") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.