RIP Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Имате ли идея къде в Пловдив (в краен случай София) има магазини на Аdidas в които продават слънчеви очила, защото си харесах няколко модела, а не ми се занимава с онлайн покупки, тъй като доставката излиза доста солено. Първоначално се бях ориентирал към очилата на Нео от Матрицата (този тип доста ми отиват, а и тези никак не са лоши като дизайн), но като им видях цената ми стана лошо. Марката е Blinde Design, не съм ги чувал. На същият сайт предлагат и имитация на тези от филма, но дизайна е доста по-различен. Лошото е, че имитацията е 24.95$, а доставката 21.95$ . В крайна сметка се спрях на модели на Адидас. И те ще са с доста солена цена, но ми се иска да ги разгледам на живо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 ми не знам има ли но може да пробваш в магазина на Адидас на центъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 На Руския пазар има оригинални Адидас Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 ми не знам има ли но може да пробваш в магазина на Адидас на центъра <{POST_SNAPBACK}> Там май наистина продават На Руския пазар има оригинални Адидас <{POST_SNAPBACK}> И на циганския има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aia Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Под хотел Ленинград има магазин на Adidas - от страната на OMV Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 :ph34r: nemi se wqrwa dasi nameri6 w takaw magazin o4ila za 22$ ako ima tam 6asa na nqkwi ne4owe6ki ceni 6to bili napraini ot edisi kwo edisi kade isa originalni (junglite w qponia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 v magazina na adidas na centara o4ila nqma a za leningrad neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 http://www.spravka-bg.com/client_details.php?clientid=105 Богат избор на рамки, стъкла и слънчеви очила за екстремни спортове Адидас. Комфортни меки, корекционни и цветни лещи. Социална политика на фирмата: за деца и пенсионери отстъпка 10%. Населено място: ПЛОВДИВ Адрес: ул. 'Петко Каравелов' 26 Телефон: 032 / 624480 Web адрес: www.welcome.to/Focus_m Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 бас държа,че много пенсионери и деца са се засилили да си купят адидас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.